| DavidSkyland a întrebat:

Salut TPU. Ați simțit vreodată o singurătate deplina? Eu da. Nu am habar de ce dar prietenii ma părăsesc unul câte unul chiar dacă ne cunoaștem de la 5 ani. (am 12 ani și sunt baiat). Eu de fel sunt foarte sociabil și încerc sa fiu nun cu toată lumea dar aparent lumea ma respinge. Mi-am găsit refugiul în muzica, anime uri și gătit. Dacă aveți un sfat, va rog frumos sa îl dați.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. E preferabilă singurătea, unei prietenii proaste. a
Dar. dacă vei avea ceva sufletește de oferit, te vor căuta ei pe tine și îți vor cerși prietenia.Atunci, să înveți să te simți singur printre alții și cu lumea toată lângă tine, când ești singur.

10 răspunsuri:
| Zuzu1991 a răspuns:

La 5 ani un copil se imprieteneste cu primul copil pe care il intalneste, la 7 ani copii incep sa inteleaga (pana atunci doar absorb orice informatie le pica in brate) iar la 12 ani deja adolescenta se intrevede

sper ca te-am convins ca tu si/sau prietenii tai v-ati schimbat, moment in care, daca IRL (in viata reala) nu ai prieteni, cauta pe Facebook, sunt sigur ca, gasesti comunitati care sa ti se potriveasca tie, iar oricum, cand ajungi la, liceu si apoi la facultate o sa intalnesti o gasca total diferita de ce aiuriti ai in jurul tau acumwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si pe mine m-au parasit multi prieteni. Poate asta demonstreaza ca nu imi erau prieteni. Sau erau prieteni ocazionali, nu permanent.
Iti recomand cartea "Cand prietenii te ranesc. Ce sa faci cand prietenii te tradeaza sau abandoneaza " scrisa de Jan Yager.

| mentholinks a răspuns:

Am simtit da, inca simt.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Muzica si gatitul sunt terapii, ai procedat bine. Iar daca iti plac animeurile e OK. Lumea nu e tocmai OK, unii sunt rai din nastere. Esti copil, iti trebuie si un prieten adult care sa iti vrea binele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu uneori nu aveam timp de anumite lucruri cand eram cu cineva. Poti privi singuratatea si ca pe un privilegiu pentru ca nu te incurca nimeni sa faci ce ti-ai propus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai sunt si persoane care desi esti cu ei/ele te fac sa te simti singur desi practic esti cu persoana aia, nu singur.

| siriusblack98 a răspuns:

Intervine deja adolescența la vârsta asta și grupurile se triază. Sfat: nu ai nevoie de prieteni deci nu mai fii trist că oricum vin ei la tine mai devreme sau mai târziu.

| DavidSkyland explică (pentru Zuzu1991):

Ms mult

| Zuzu1991 a răspuns (pentru DavidSkyland):

Cu placere

| mgtow a răspuns:

De cand a venit fata pe lume ma simt mai bine. Am ocupatie desi masa ne.a lasat de izbeliste ma descurc singur cu ea