| Patrick20061997 a întrebat:

bunicul meu a murit acum 9 luni. Am crescut cu el în curte, am fost foarte atașat de el. Eram mereu cu el peste tot. Ok bun, de fiecare dată când mă duc la el în casa mi se face piele de găină și simt un aer rece care mă învăluie dintr-o dată ținând cont că îl văd în pat cum l-am găsit când a murit. De fiecare data mă apucă plânsul și dintr-o dată mă gândesc numai la el, îmi este foarte dor de el, mereu când mă duc la el în casa acolo mai sta și bunica mea și când mă duc cum v-am spus mă apuca cu frisoane, ceva ciudat mi se întâmplă, nu știu cum să explic. Daca este cineva cu care as putea vorbi să îmi lase o adresă ceva, un Nr, un WhatsApp ceva în privat sau ceva. Vă mulțumim tare mult

Răspuns Câştigător
| Gizăz a răspuns:

Bunicul a murit in 2007, aveam 17 ani. Dar m-am simtit ca si cum ar fi murit tata pentru ca el m-a crescut mai mult. Tata era mereu plecat cu munca. La inmormantare am fost devastat, eram prea socat ca sa plang. Nu ai ce sa faci. Accepta durerea, ea o sa treaca. Un timp nici nu te vei putea uita la poze cu el fara sa doara. Dar, dupa un timp, vei pretui amintirile. Timpul vindeca (aproape) tot. Gandeste-te ca el ar fi vrut sa fii fericit. Asta conteaza.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Probabil i s-a blocat spiritul in casa si tine legatura cu tine fara sa stii

| PumpkinDoll a răspuns:

Aveam 12 ani când a murit tataie de cancer la plămâni și cap.Si eu tot la fel, stăteam numai la el și la mamaie când eram mica.Cand eram la bloc, m-a chemat vecina care era prietena buna cu mama sa mi spună că a murit, prima data am inceput sa rad ușor cu o tenta trista(credeam și nu credeam că s-a întâmplat)eram ceva gen "faci mișto de mine", după am inceput și eu să plâng și în alea 3 zile nici n am intrat la el(nu știu de ce). Sfatul meu e să lași timpul să treacă, și o sa ți treacă și ție.

| Mariushgv a răspuns:

Du-te la psiholog asa am patit cu bunica dar cum l-ai gasit mort cu statea

| Subsemnatul123 a răspuns:

Oamenii au nevoie sa fie educati in privinta asta. Moartea este imprevizibila, nu poti sti cand se poate intampla. Idee este ca la un moment dat toti vor muri deci nu prea are rost sa-ti para rau pentru ca omul si-a trait viata si a ajuns apoi la un moment pe care nu-l poate evita nimeni. Cati ani avea cand a murit?

| Patrick20061997 explică (pentru Subsemnatul123):

68 de ani