Daca este este distanta. Cel mai probabil este asa din 3 motive. Primul motiv, in cazul in care va cunoasteti foarte bine de ceva timp, si sunteti prieteni, este tocmai pentru ca s-a atasat de prietenia voastra mai mult decat de tine. Adica in cazul in care tu nu vei mai vorbi cu ea, probabil v-a suferi mai mult dupa prietenie, dupa ajutorul pe care obisnuiai sa-l oferi, dupa comunicare ( telefon, sms, chat-uri ...etc ) decat va suferi dupa tine in mod direct. Nu trebuie sa o iei ca pe o jignire sau sa crezi ca ai facut tu neaparat ceva gresit. Dar poate ea atat isi doreste de la tine, ai ajuns la o linie imaginara si vrea sa te opresti acolo. A doua varianta ar fi, ca rolurile sa se inverseze. Adica ea sa fie cea care te iubeste si de aceea sa considere ca e bine sa fie putin rece, sa se comporte normal, dar de fapt ajunge sa fie distanta. Si face acest lucru deoarece te iubeste si schimba rolurile, adica nu vrea sa strice prietenia pentru iubirea ei, tocmai din cauza ca si ea isi pune problema ca e posibil sa nu o placi, iar daca ea iti marturiseste, lucrurile sa se schimbe in rau, adica tu sa fi din ce in ce mai distant, pana pleci. A 3-a situatie, ar fi ca tu sa-i fi facut ei ceva. Inainte sa spui nu, gandeste-te ca acel ceva, poate fi direct ( vorbe, cearta, reprosuri, injurii, neincredere..etc ) sau in mod indirect prin intermediul cuiva si aici de obicei intra barfa sau divulgarea unui secret, iar ea sa fi aflat toate lucrurile astea si sa considere ca decat sa-ti spuna in fata, sa va certati, mai bine se retrage.
Cam asa sta situatia din punctul meu de vedere. Daca vrei sa asculti un sfat. Daca ti foarte mult la ea, foarte mult la prietenia voastra ai face mai bine sa nu-i spui in mod direct : te iubesc, daca nu esti sigur ca e reciproc. Mai bine incearca sa mergi pe ocolite, sau apeleaza la ajutorul unor prieteni comuni care sa o intrebe daca te place si in ce mod, si astfel considerand ca ea nu minte, sa rezolvi situatia. Eu am luat in considerare situatia unei prietenii, dar nu stiu in ce situatie te afli, daca doar ai cunoscut-o, e posibil sa nu stie prea multe despre tine, sa ii fi facut o prima impresie proasta, sa aiba pe altcineva, sa nu fie interesata de o relatie, sa treaca printr-o drama etc...Succes!
Pai eu cred ca este distanta deoarece poate o sufoci dar poate sa aiba si pe altcineva.Dar las-o mai moale. Funda?
Nu neaparat are pe altul, daca este rece cu tine. Poate este mai timida, retrasa sau mai stiu eu. Sau nu stie sa isi exprime sentimentele.Nu judeca dupa aparente.
Salut
Nu neapărat că are pe cineva, poate pur şi simplu nu împărtăşeşte aceleaşi sentimente ca ale tale. Poate va trebui să te resemnezi şi să-i da-i pace. E neplăcut dar asta e.
Următorul articol îţi poate fi de folos pe viitor cu siguranţă:
http://www.jw.org/......-potrivit/
Cele bune.
"Cel mai probabil este asa din 3 motive. Primul motiv, in cazul in care va cunoasteti foarte bine de ceva timp, si sunteti prieteni, este tocmai pentru ca s-a atasat de prietenia voastra mai mult decat de tine. Adica in cazul in care tu nu vei mai vorbi cu ea, probabil v-a suferi mai mult dupa prietenie, dupa ajutorul pe care obisnuiai sa-l oferi, dupa comunicare ( telefon, sms, chat-uri ...etc ) decat va suferi dupa tine in mod direct. Nu trebuie sa o iei ca pe o jignire sau sa crezi ca ai facut tu neaparat ceva gresit. Dar poate ea atat isi doreste de la tine, ai ajuns la o linie imaginara si vrea sa te opresti acolo. A doua varianta ar fi, ca rolurile sa se inverseze. Adica ea sa fie cea care te iubeste si de aceea sa considere ca e bine sa fie putin rece, sa se comporte normal, dar de fapt ajunge sa fie distanta. Si face acest lucru deoarece te iubeste si schimba rolurile, adica nu vrea sa strice prietenia pentru iubirea ei, tocmai din cauza ca si ea isi pune problema ca e posibil sa nu o placi, iar daca ea iti marturiseste, lucrurile sa se schimbe in rau, adica tu sa fi din ce in ce mai distant, pana pleci. A 3-a situatie, ar fi ca tu sa-i fi facut ei ceva. Inainte sa spui nu, gandeste-te ca acel ceva, poate fi direct ( vorbe, cearta, reprosuri, injurii, neincredere..etc ) sau in mod indirect prin intermediul cuiva si aici de obicei intra barfa sau divulgarea unui secret, iar ea sa fi aflat toate lucrurile astea si sa considere ca decat sa-ti spuna in fata, sa va certati, mai bine se retrage."
Frumos raspunsul
Ar mai fi poate si al patrulea motiv, unul neplăcut însă ar fi acela că poate nu este interesată de o prietenie care sa devina relatie serioasa, si atunci nu vrea sa complice lucrurile.
E greu de inţeles un refuz, dar, pentru că motive pot fi foarte multe, intervine şi resemnarea. Poate rămâne în schimb o frumoasă amiciţie...
Forţând însă lucrurile, dispare şi acea amiciţie şi se mai adaugă şi motive reale de frustrare, neplăcute şi pentru tine dar şi pentru ea...
Sau poate ca ii este teama. Ii este teama sa-si arate adevaratele sentimente de teama. Teama de a nu suferi, de a nu fi dezamagita.
Din pacate am ramas amici. asta e viata, nu poti avea totul chiar daca tu iti doresti asta. merg trist pe drumul meu, asta e. mersi frumos de raspuns frumos si in aceelasi timp iteligent, multumesc de asemenea tuturor care au postat cu bun simt, traiasca TPU.