Daca e prietena ta, nu e normal ca te place? Daca nu-i placea de tine nu mai era prietena ta.
Normal, că toate fetele se combină din dragoste, foarte frumos universul ăla paralel din care faci parte, poate ni-l și descrii puțin.
Asta de a pus intrebare sigur nu are mai mult de 14 ani, pe spanac crezi ca poata cauta la el? bani? faima? pile?
Lipsă de ocupație. Stă cu el mai mult ca să aibă cu cine sta, poate și un fel de cărăuș la școală, cumpărături, partener de distracții etc. Tocmai fiind vorba de o fată de 14 ani, eu am vorbit cu câteva care spuneau că au iubit dar nu îl plac în sensul ăla, dar e de treabă dar acum s-a cam plictisit de el și ar trece la altul etc. (am auzit destule povești de genul) Fetele la vârsta aia pot fi foarte superficiale iar dacă își fac o relație e posibil să nu placă acea persoană sau doar să le placă să petreacă timpul. Mai sunt fetele care își bat joc, și le place să facă mișto de fraieri. La 14 ani crezi tu că nu poate găsi pe unul de vreo 17-18 care să le facă cadouri, să le răsfețe etc? Unele o mai fac doar ca să facă de exemplu pe altcineva gelos. Cum ziceam vârsta aia e extrem de superficială în sensul ăla iar de multe ori relațiile apar pur și simplu, din nimic și dispar la fel cum au apărut.
Salut, dacă ai folosit cuvântul prietena în sensul de iubita, atunci te place ca altfel nu mai era prietena ta.
Dacă ai spus în celălalt sens, tot te place ca altfel nu iți era prietena. Dacă vroiai sa zici ca te place în sensul ca te iubește, atunci iți poți da seama doar din comportament (adică cum te privește, cum iti vorbește etc.)
Daca este deja prietena ta, ar trebui sa stie sigur ca te place, ca doar nu sta cu tine din mila sau pentru bani, nu?
Pai,se comporta diferit fata de cum se comporta înainte când te considera doar un amic
anonim_4396 întreabă:
simonel123 întreabă:
RODI8817 întreabă: