E sofisticata ma
Tu nu vezi cum se-mbraca ma?
Nu ai bani zice "Lasa-ma! "
Tipa asta-i o paguba nu e de tine
Ca-i sofisticata ma, prea sofisticata ma
Ocazia trebuie sa o găsești tu, însa cred ca mai important este sa descoperi ceva puncte comune(eventual pasiuni) pe marginea cărora sa poți discuta cu ea.de multe ori preferam sa fim mințiți frumos însă eu sunt de părere ca mai bine un răspuns sincer decât o iluzie...
Ba chiar asa sa faci! Ia-o prin surprindere. Opreste-te pe holul scolii si intreab-o ce face.Asa o sa te remarce.Chiar daca nu o sa fie o discutie prea lunga, e un inceput bun.
Ba chiar asa sa faci! Ia-o prin surprindere.Intreab-o ce face.Asa o sa te observe si desi discutia nu va fi prea lunga(cred ca nu stiti prea multe unul despre celalalt, plus ca pauza e de 10 minute), este un inceput bunSper ca te-am ajutat.
Fa si tu ca in filme. Pandeste-o si ciocneste-te "din greseala" de ea.
"OMFG, esti bine? Te-am lovit? Hai sa te scot la un suc, ca sa-ti treaca supararea...O_O " ntz ntz.
Pai uite, o idee ar fi sa-i oferi o floare. Nu un buchet, doar o floare. Si fara sa bati campii cu texte stupide, vorba ta, si Doamne fereste sa te izbesti in biata fata sa o darami, poate isi rupe ceva. Nu te comporta complicat, nu-ti face cine stie ce emotii, oferi o floare, nu te culci cu fata respectiva. Floarea nu trebuie sa fie trandafir, sunt multe alte flori frumoase, de pilda "gerbera" are niste culori foarte vii. Daca nu stii ce sa zici, mergi in directia ei (fata in fata cu ea, nu are importanta daca e singura sau cu prietenele), rasuceste lejer floarea intre degete (ai putea sa ii tai coada, sa o lasi de 18-20 de cm), nu o fixa din privire si in momentul in care treci prin dreptul ei, incetineste (fara sa te opresti complet) si ofera-i floarea. Nu-i zice nimic, doar uite-te in ochii ei, (din nou, simplu si natural, fara figuri=nu impresionezi pe nimeni daca executi o privire antonio banderas si fara emotii=nu o iei de sotie) si continua-ti drumul. Incearca sa nu intorci capul chiar daca esti curios, va veti mai vedea pe hol. Iar daca te intreaba de ce-i oferi floarea spune-i relaxat "seamana cu tine!" si mergi mai departe. Dupa ce veti mai trece pe hol o data de doua ori (si fata se va uita cu siguranta la tine, eventual iti va si zambi), zambeste-i si tu, si intreab-o "ai vrea sa iesim la o cafea sau la ceva dulce si cald?". Daca raspunde ca da, stabiliti si data si ora. Si stai linistit, fetele sofisticate se simt insecurizate si destul de singure, gandeste-te ca nici nu te-ai imbraca in haine croite de firme din alte tari daca te-ai simti bine in haine obisnuite. Succes iti urez, fii natural, nu ai nimic de pierdut, poate decat o mana sau un ochi cand te bate tatal fetei ca i-ai insirat copila pe jos (deci sa nu faci asta!). Sa-mi spui ce s-a intamplat, da? P.S. Cu cat e mai complicat de cucerit o fata, cu atat mai dulce e victoria!
Of of of chiar m-ai facut sa recitesc ce am scris, ca sa vad unde i-am sugerat sa o darame pe biata fata.
Ce zici tu acolo e frumos, dar oare se mai practica asa ceva? Mie mi-ar placea sa aud ca da. Daca as fi in locul fetei, as prefera varianta propusa de tine. Dar vad cu tristete ca vremurile s-au mai schimbat, si vrem nu vrem trebuie sa ne obisnuim cu ciudatenile de astazi. Poate sofisticatei i se va parea ceva bizar. Trebuie sa intram in mintea sofisticatei, sa o disecam. Aoleu ce am zis, gata...tac, sa nu suni la 112.
Numai bine!
Nu te-am ridiculizat, doar mi-am imaginat scena cu o tipa toata delicata in hainute de firma, cu parul blond deschis intins cu placa, mirosind toata a chanel - cu rotile in sus - si m-a pufnit un ras de 15 minute. Dupa cum am spus, sofisticata nu e sofisticata de prea mult bine, doar o persoana insecurizata isi "aplica" diverse masti pentru a-si palma vulnerabilitatea. Chiar daca vremurile s-au schimbat, o femeie/fata se va simti intotdeauna bine cand un barbat/baiat o complimenteaza sincer. (nu intra aici tampeniile), si bineinteles si viceversa. O floare frumoasa, cu o culoare vie, un parfum discret si cu o oaresice delicatete daruita din apreciere de catre un baiat care nu se rupe in scheme cred ca e binevenita si celei mai complicate sofisticate. Iar daca sofisticatei i se pare ciudat, poti alege, sa stii. Poti alege sofisticata, sau poti sa pastrezi un mod natural de a gandi si de a relationa cu oamenii in general, te poti pastra autentic si vei avea succes numai la oamenii autentici. Eu asa am facut si m-am ales cu amandoua : si cu sofisticata si cu o relatie autentica
Incearca sa stabilesti un contact vizual mai intai, ca sa simti daca te place. apoi incearca sa te afli, din intamplare, in aceleasi locuri pe care le frecventeaza- la coada la fast food, la un concert.