| ILied a întrebat:

Cum mi-as putea face parintii sa imi ia si mie un laptop mai bun? Pana acum am stat si m-am uitat la altii cum joaca, dar eu nu am jucat niciodata de exemplu GTA 4. Cei din clasa au inceput sa rada de mine ca am laptop prost. Parintii imi spun ca am prea multe pretentii, dar eu sunt primul in clasa, am luat numai premiul I. Am incercat sa le spun ca ceilalti din clasa au calculatoare mai bune ca mine si ca vreau si eu sa joc nu stiu ce dar pur si simplu nu ma lasa. Ce as putea face? Adica mereu n-am avut sansa sa am un calculator mai bun, nici macar un telefon. Aceasi poveste si cu telefoanele. Am vrut si eu un telefon cu touchscreen, am strans bani pentru el dar nu au vrut sa mi-l ia. Ce sa fac sa ma lase?

Răspuns Câştigător
| ZambetulNebuniei a răspuns:

Salut!
Te inteleg, vrei sa fi si tu ca restul, dar nu merita.

Mie mi-au bagat internet in clasa a 6-a (sunt a 9-a), si pana in a 7-a am avut acelasi PC din 2002 (ala vechitura realista).
Daca conteaza pana sa am internet invatam bine si dupa am invatat, dar ma ocupam mai multde jocuri.

Vara trecuta nu cred ca am stat jumate, poate un sfert afara, am stat pe calc aproape continu si nu iti face bine. Acum sunt plictisit de calculator si mai intru asa seara din lipsa de alceva.

Stiu ca nu te ajuta ce scriu, dar incerc sa iti zic ca te afecteaza si nu e bun si pana la urma te plictisesti.

Din cauza asta nu te lasa sa stai la calculator la altii prieteni, considera ca iti irosesti timpul (asa sunt parinti).

Ca-sa iti raspund la intrebare iti dau o idee: Zi-le ca iti trebuie, pentru scoala un calculator mai performant, ca se blocheaza cand faci referate, ca nu poti vedea clipuri educative etc.

Daca e pentru scoala o sa cedeza dupa o vreme.

Cum au spus si restul, ai grija si la bugetul familiei, poate nu au acum bani.

Orice ar fi, nu face abuz si invata.

22 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Stii pe vremea mea plangeam ca nu am bani la pachet, sau nu am bani de bilet. Sunt altii care nici nu au atins un pc. Nu mai fi aberant, vezi-ti de studii acum si daca te tii de scoala vei avea bani sa iti iei ce vrei tu cand vrei tu.
Sincer imi plac parintii tai, sunt modesti, si ca idee touchul e cea mai stupida inventie pentru un telefon.

| ChidoriKing a răspuns (pentru Seby90):

Esti genial omule.m-ai surprins happy

| Seby90 a răspuns (pentru ChidoriKing):

Ironic?

| ILied explică (pentru Seby90):

Pai ma enerveaza ca ma cearta ca vreau si eu un calculator mai bun. Adica am un jaf de cam 4 ani. Cum am spus, stau si ma uit la altii cum joaca pe YouTube. Nu ma lasa nici macar la un prieten acasa sa ma joc la el pe telefon sau pe calculator. Mi-am vizitat cel mai bun prieten doar o singura data. Si atunci am stat cam 5 minute. Si cei din clasa, toti au calculator mai bun ca mine. Simt ca nu sunt ca ei. Adica abia abia ruleaza Sims 3 calculatorul si toti rad de mine. Incerc sa le explic dar nu inteleg.

| freakazoid a răspuns:

Peste ani, o sa-ti dai seama cat de absurde sunt pretentiile tale, colegii mei au toti telefoane de ultima generatie, eu inca am un Nokia 1110, (are avantajele lui, nu ti-l fura nimeni, daca il ia cineva din greseala te suna sa ti-l dea inapoi, tine bateria 4-5 zile), dar sa revenim, nu stiu cat de performant e laptopul tau, dar jocurile vechi sunt sincer mai distractive (incearca un red alert 2, THPS2, THPS3, THPS4, quake 3, unreal tournament 2004, the longest journey, syberia 1, syberia 2, max payne 1 si 2, hitman 2 si 3, obscure, star wars jedi academy, star wars knights of the old republic etc.) toate astea merg daca ai ceva de genul pentium 3 cu o placa video decenta.
Gandeste-te ca e un motiv pentru care tu iei mereu premiul 1, ca nu stai toata viata la calculator sa te joci, telefoanele se fura, poate sa-ti dea cineva in cap pentru el, nu se merita, o responsabilitate in plus. Deci, scuze dar parintii tai au dreptate.

| bogdan324 a răspuns:

Dai in masa de colegi, spune-le parintilor ca daca te iubesc, iti cumpara un laptop mai bun(da nici chiar de 30 de milioane), si daca nu...
cam naspa treaba, dar depinde, parintii tai au salariu bun?

| Idontknow69 a răspuns:

Cicalestei pana cand o sa-ti ia si tie un laptop sau un touchscreen (la mine a functionat)sau roaga-i in ghenunchi (si asta a functionat iar mama cand spune nu este nu )S-ar putea sa mearga
nu este nimic rau in a incerca

| stapanullumii a răspuns (pentru freakazoid):

Ai uitat sa precizezi Age of empire2/Age of empire / DotA /Starcraft/ CoD2/CoD united offensive si multe jocuri vechi. cum as spune eu. Good old games :))... www.gog.com

| freakazoid a răspuns (pentru stapanullumii):

Eheee, am uitat multe, dar am pus etc happy good old games happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tre' sa te gandesti ca un laptop nu se cumpara chiar asa usor si in plus sunt lucruri mult mai importante decat un laptop sau un touch-screen.Nu mori daca te joci in continuare pe laptopul de 4 ani (eu am un pc de vreo 6 ani si nu ma plang) sau daca ai un telefon cu taste normale.Hai sa fim realisti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca acum iti vor lua de toate, mai incolo ce vei mai vrea? Gandeste-te ca daca acum ai laptop, stai bine. Eu am primit primul meu calculator cand am plecat la facultate, asa ca no comment. Sunt lucruri mult mai importante in viata decat cele materiale. Poate ca tie ti se pare important acum sa ai un laptop performant si un telefon cu touchscreen, insa asta e doar pentru ca tii la parerea clasei, a colegilor tai. Oare ce s-ar intampla daca ai fi diferit, daca ai fi altfel? Nu mai urma turma asa hotarat. Daca ei sar de pe bloc, sari si tu?

| Be3bitza a răspuns:

Poate parintii tai sunt de moda veche sau ar mai exista si cazul problema baniilor dar daca tu ai spus ca esti printre primii sau chiar primul din clasa cu siguranta nu vor sa iti ia pentru ca stiu ca daca vei incepe cu lucrurile mai noi fiind jocurile telefoanele etc. Le e freica ca tu nu vei mai invata la fel de bine sau te vei lua in rand cu ceilalti aici parintii au putina dreptate.Sunt jocuri care te fac dependent de ele vei putea ajunge si la certuri...nu e cazu pentru toata lumea dar in general.Si nu trebuie sa fii suparat ca rad cei din clasa de tine vor vedea ei mai tarziu cand vei avea tu o facultate daca inveti si cu timpu vei avea tot ce iti doresti iar ei vor ramane cu jocurilebig grin

| Wehrmacht a răspuns:

Cumpara ma desktop.Multi au avut probleme cu GTA 4 pe laptop.Cu banii care ii dai pe un laptop pe care poti juca toate jocurile actuale iti faci un desktop mult mai performant daca iei fiecare componenta si le asamblezi tu.
Nu inteleg de ce nu a vrut sa iti ia telefon daca ai strans banii pentru el...

| ChidoriKing a răspuns (pentru Seby90):

Nu.Cat se poate de serios

| ILied explică (pentru Be3bitza):

Nu sunt de moda veche, poate mama putin. Tata le are cu calculatoarele de 15 ani, dar mama habar n-are in ale calculatorului.
Eu in general joc simulatoarele ca sa invat cum e in viata. Mereu mi-au placut simulatoarele de masini, dar niciodata nu mi-au luat un volan PC.

| ILied explică (pentru bogdan324):

Nu conteaza ce salariu au. Cum am spus mai sus, mi-am strans bani bani pentru un telefon dar nu au vrut sa mi-l ia. Nu spun ca sunt cel mai bogat sau cel mai sarac, dar macar asa, din bunul lor simt sa imi ia ceva mai bun. Deci eu cat timp am muncit, am invatat pentru scoala si ei nicio recompensa.

| stapanullumii a răspuns (pentru ILied):

Recompensa o sa o primesti in viata... tine minte de la mine invata 4 lucruri:
-enlgea
-mateamtica
-informatica
-fizica
restul sunt doar apa de ploaie.

| sergiuboanta a răspuns:

Ascultama nu cred ca vrei un calculator bun mai bine sa iti doresti unul mai putin performant deoarece cu ele iti merge ca de exemplu gta 3 gta san andreas vice city prototype(winows xp) hitman 1, 2, 3 metin 4 story si multe altele dar daca tu iti ei un joc si te concentrezi pe el devi opsesiv si posedat de el.asa ca daca e vorbeste cu parinti poate iti aduce mosul ceva sau iepurele de paste.si daca e cumparati si tu ca mine un msi din 2010 la 8 milioane oferta din carfour mult noroc

| Quokeepac a răspuns:

Nu! Nu iti lua laptop fa-ti un Desktop PC!
Sau cumpara unul.
Dupa mine ce sa zic incearca sa bagi apropouri :
Mai ce rau merge.
Ah iar s-a blocat.
Etc... Si poate poate
Nu stiu cum sunt parintii tai si ce pozitie financiara au.
Dar iti recomand mai intai sa te uiti de 2 ori inainte sa faci o decizie
Stiu ca am venit cam tarziu dar asta e.

| iInfinityDarkness a răspuns:

Stiu cum e, cand incepe mama sa vorbeasca si nu se mai opreste imi vine sa lesin laughing

| ionutzinca a răspuns:

Altii nu au nici ce sa puna pe masa.

| Alexu2004 a răspuns:

Ai fost raportat. Omul vrea un raspuns. Nu ce zici tu acolo. pa