| Adri2000 a întrebat:

Salut TPU! Daca iubita voastră vrea să mai vorbească din când în când cu cunoscuții ei de sex masculin (colegi, foști colegi, amici, băieți cu care a vorbit și s-a văzut înainte de a începe relația cu voi și cu care s-a sărutat) vi s-ar părea normal? Ați accepta? Funda!

18 răspunsuri:
| Lukasssz a răspuns:

De ce nu, nu e proprietatea mea, poate sa faca ce vrea.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu-ti convine, da-i liber! Vei gasi una destul de slaba mental sa stea sub jugul tau.

| CassiusAlexander a răspuns:

Cum adică s-a sărutat cu amici și colegi? Tu te referi la foști sau la prieteni? Că cu prietenii nu te săruți. laughing Sau dacă se săruta cu prietenii deja un semnal de alarmă.

Da, normal că mi se pare ok să vorbească cu colegi și amici, dar dacă s-au sărutat nu se mai pot numi doar "amici" și se schimbă discuția.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, mi s-ar parea absolut ridicol sa nu vorbeasca. Cum au zis si colegii pe aici...

| troleibuz a răspuns (pentru CassiusAlexander):

Un sarut nu inseamna mare lucru. Daca insemna, ramanea cu ei. Multi se pupa la betii fara implicatii emotionale.

| mastadont a răspuns:

Da, mi se pare absolut normal să vorbească cu cine dorește. Nu e proprietatea mea, nu controlez eu cu cine vorbește și ce anume și nu am pretenția să nu aibă și alți prieteni, ar fi absurd.

| troleibuz a răspuns:

Da. Normal. Nu m-ar interesa trecutul ei. Daca as avea dubii in privinta ei, nu as fi cu ea de la bun inceput.

| Lukasssz a răspuns:

Depinde si de relatie, daca e una toxica amandoi o sa fiti ceva de genul" nu mai vorbi cu ceilalti " vorbesti doar cu MINE.
Sper ca nu e si cazul tau.

| existential a răspuns:

E liberul ei arbitru sa faca ce doreste. Daca crezi ca pune in pericol relatia voastra, spune-i. Depinde ce vorbeste cu ei, cum vorbeste, ce gandeste cand face asta, ce planuri are... Daca sunt total incompatibile cu relatia voastra, atunci e clar ce urmeaza. Daca nu, atunci sunt doar niste discutii banale cu prietenii ei si poti sa le accepti.
Lucrurile astea le poti afla doar de la ea, prin comunicare.

| Frank51 a răspuns:

Din câte înțeleg tipul ăsta de femeie e mai usuratică, caz în care nici măcar nu aș ține-o de vorbă.

Iubita mea nu va vorbi cu foști sau prieteni cu care a avut orice fel de relații cât timp suntem oficial împreună. Dacă nu este nimic oficial poate să facă orice vrea.

| Superior a răspuns:

Mi se pare normal.

| GPA a răspuns:

Evident că înainte au fost și alții, foarte normal, înseamnă că trebuie să dau dovadă că eu sunt cel mai bun dintre ei laughing.
Normal că mi s-ar părea normal, nu sunt absurd. Nu-i îngrădesc niciun drept, poate să se vadă cu foștii colegi, amici, prieteni. Nu aș fi de acord să aflu că s-a întâmplat, poate, ceva "mai mult" decât o discuție, adică să nu "sară calul" la fapte necugetate. De discutat si bârfit o poate face cu oricine, dar să mă însele, de exemplu, cu unul dintre acei amici sau să încerce să mă sfideze într-un fel, cu asta n-aș fi de acord, îi acord câteva șanse, după, dacă continuă în maniera asta, fiecare pe drumul lui...

| Vântulalb a răspuns (pentru CassiusAlexander):

Sarutul e si pe obraz, nu numai cu limba pana in stomac. Ala pe obraz e fratesc, prietenesc, nu de amanti.

| Vântulalb a răspuns:

Nu poate trai ca o salbatica. Si nici izolata de lume.

| badpanda a răspuns:

Sa nu se implice emotional, poate sa faca si sex eventual nu ma deranjeaza.

| angelsforever a răspuns:

Este perfect normal.

| GPA a răspuns (pentru badpanda):

Hai că deja ai sărit calul aici, cum am zis mai sus. Fără gesturi necugetate. Adică, ție ți-ar plăcea s-o vezi, să vezi cum altul profită de ea? Să nu-l iei și să-l crapi în două pe individ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tare norocos esti ca nu ti-a dat inca flit