La fel as proceda si eu.Ca si tine.Si eu sunt casatorit.Dar vezi tu ca nu toti barbatii gandesc asa. Unii abia asteapta sa mai aiba si o aventura extraconjugala.Si din pacate, sunt cam multi.
Esti bun de dat ca exemplu, daca intr-adevar asa esti cum spui. Sunt foarte putini barbati care nu pica in plasa avansurilor altei femei, stiind ca ei au deja acasa ceva, poate chiar mai bun. Incearca sa o ignori cat de poate de mult, la un moment dat va renunta singura daca vede ca nu percutezi nicicum.
Motivele sunt nenumarate.
(ii place de tine, nu vrea o relatie stabila, ambitie (vrea sa vada daca e
in stare sa strice o casnicie). mintea omului e complexa.
Mentine-ti pozitia si refuz-o.
Politicos si ferm. Pentru ca sti si tu ca pana la urma totul se afla.Si daca nu vrei sa-ti distrugi casnicia, asta trebuie sa faci. Si daca tot insista cred ca ar trebui sa-i spui si sotiei. Dar asta numai tu hotarasti pentru ca o cunosti cel mai bine.
Primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa ii spui sotiei,pentru ca nu stii de ce e in stare nebune, ce zvonuri scoate, afla unde locuiesti, etc.
De ce? Exista un tip de fete, da, fete, pentru ca e ceva innascut care nu dispare nici cand ajung femei, care au o placere in a avea ceva ce vor si sunt dispuse sa faca orice pentru asta. Cunosc o fata, m-a despartit de sora ei din amuzament(mi-a facut un bine ), a distrus casnicii, si are doar 17 ani! Are o placere nebuna, pentru ea esti un premiu, cu cat esti mai greu de castigat,cu atat se simte ea mai victorioasa,simte ca a realizat ceva. Bineinteles, nu te va pastra,pentru ca vrea alte victorii,mai grele.
Asa ca politetea nu va merge,si daca ii spui" mie nu imi plac femeile blone",se va vopsi bruneta,va fi exact cum vrei tu.
Ea acum considera ca meriti efortul. Daca ar afla ca nu esti cum crede ea, poate o lasa balta. Poti schimba abonamentul,mergi la alta sala, evit-o, schimba-ti programul. Si pune-i sotiei, ca o gluma, sa nu o enervezi, "ce barbat sunt, uite, am admiratoare"
Explica-i sotiei, si continua sa o ignori, din cate am inteles voi va intalniti doar acolo, nu are numartul tau de telefon sau mail sau mai stiu eu ce. Incearca sa mergi la alte orie ( nu e asa obsedata sa te astepte toata ziua) sau schimba ziele (de obicei sala se face 1 zi da 1 zi nu). Daca nu, schimba sala si gata dupa ce iti expira abonamentul. Ai sotie totusi, sa inteleg ca esti matur, ceri sfaturi pe un site unde preponderent raspund copii? Problema ta se rezolva destul de usor nu cred ca ai nevoie de sfaturi. Sper ca te-am ajutat in vreun fel, succes.
Cum adica sa-i explice sotiei? De unde poti sti cum reactioneaza? Daca unei femei ii intra ceva in cap poti fi sfant pana la moarte.La cel mai mic semn(nu mai esti ca la inceput, iubitule!) imediat isi aminteste de acel lucru.
Pai nu stiu depinde, el stie ce sotie are. Eu unul mai degraba as afla de la ea ca se tine un tampit dupa ea, si iau eu masurile ce se impun, decat sa aflu de la cineva (frate stii ceva, se tot tine unu dupa nevasta-ta, dai seama ca iau foc ca de ce nu mi-a zis, inseamna ca nu o deranjeaza nu?). Cel putin asa gandesc eu... acum femeile nu stiu
Asa sunt femeile. Daca ceva e inaccesibil il vor mai mult. Spune`i politicos ca nu si incearca sa o eviti cat de mult poti. Eu as opta si pentru a-i spune sotiei pentru ca nu stii cum face nebuna rost de nr. tau sau mai stiu eu ce si sotia s-ar putea sa nu te creada ca nu ai treaba cu ea. Asa daca stie ai scapat de o grija.
Mma nene? ea nu te vrea de tot. vrea doar varful si cotorul.inauntru.atat.laudabil ca vrei sa fii fidel.fiindca ea poate fi sidtrugatoarea de familii, sugacea, dorita de toti, dar evitata, cand e vorba de o relatie serioasa.e o fiara? ori o victima? ai grija.nu se merita, pentru o gaura si doua minute de dat din fund.iar scula ca organ are niste pretentii extraordinar de mari, pentru orgoliul ei personal.
Asa as proceda si eu sa fiu in locul tau, oricum mai rar barbati ca tine, altul ar fi pus botul ca un mielusel
Ai procedat corect!
Baiatii inacesibil /imposibili sunt cei ce atrag fetele cel mai mult!
Respect din partea mea si sa continui toata viata asa!