Eu spuns a pui mana sa-ti iei un job de seara sau weekend, nu sa pui parintii sa faca imprumut bancar, pentru a te rasfata.
Ai numai 16 ani si nu ai nevoie de telefoane scumpe si de fite.
Fii cu bun simt si evita sa creezi probleme acasa, parintilor tai.
Ba sa stii ca astea sunt fite, si inca fite pe burta goala.Pai tu vrei un telefon de 5000 lei si ai jumatate din bani, poate ar trebui sa inveti putina educatie financiara ca nu ti-ar strica.
Imi spui mie ca 5000 lei nu sunt bani multi dar tu nu ii ai in momentul asta.
Ti-am mai spus, invata ce inseamna banul si apoi sa imi spui cat inseamna 5000 lei.
Esti inca mic si nu are rost sa iti mai explic.Cand o sa cresti si o sa fi nevoit sa muncesti o sa iti dai seama cat inseamna 5000 de lei.
Castigi tu 5000 lei pe luna cumva?
Tu nu sti valoarea banului, cat iti dau mami si tati bani ti se par putini dar sa vedem cand trebuie sa te descurci singur daca reusesti macar sa te apropii de 5000 lei pe luna.
Ba sunt fiet baitee, ca iti poti cumpara cu ce ai stransi, un teelfon mai modest, nu un iphone care are acceasi caluiate ca si un androit nuami ca-i de 2 ori mai scump, fiind pentru cei cu bani si pentru snobi.
ce are un Samsung, te musca?
Nu-i adevarat.
parintii nu dau telefaone copiilor mici aici din cauza fricii sa nu faca cancer la creier. s-a facut multa mediatizare si neurologi mari din Australia au confirmat asta.
apoi, la scoala nu au voie cu telefaone.
Copii primest telefoane dupa 14-15 ani din cele ieftine, care nu sunt de brand, ca australianul nu-i prost si snob ca romanul, sa-si bage piela in saramura sa cumpere lucuri scumpe unui drac de copil, ca sa se joace pe teelfon.
Aici copii din scoala generala merg la 7-8 seara la culacre iar cei de la liceu la 9-9. 30pm
Nu vei gasi copii sau adolescenti pe strada, ca-i aduna Politia.
Sunt destuld e stricti din acest punct de vedere.
Alex+Ceausescu= BFF
Vad zici ca deja ai 5 mii de lei stransi, pai iti iei unu nou 13 sau 12 cu banii aia de aici.Ba iti mai ramane si de ceva tigari si o bere ceva, nu vad ce te agiti, deja ai toti bani
Să nu mai vrei ceea ce nici nu ai cu adevărat nevoie, nici nu poți obține doar cu forțele tale proprii. O să fii mult mai fericit.
Daca as fi taica-tu ti-as cumpara un telefon de vreo 500 RON si te-as bate pana ti-ai baga mintile in cap! https://www.pcgarage.ro/......se-orange/
Habar nu ai ce vorbesti, puisor... P.S. Unde crezi ca sunt facute aifoanele, in Jamaica?
Puisor, lucrez in domeniu. Presa IT, mai exact. Maninci cacao cu polonicul.
Inteleg ca esti un snob inapt, asta inteleg. Printre altele mai scriu si despre telefoane, review-urile care se publica la noi sunt printre cele mai bine vazute din intreaga industrie, tocmai fiindca nu tinem cu nimeni si toate testele sunt facute pe bune. Ce sa vezi... majoritatea colegilor mei NU au iPhone, desi multi dintre ei sunt oameni de cel putin 3-4-5.000 EUR/luna...
Nu e al meu, lol. Uite, special pentru tine, aifonu' 12 care desigur ca nu e un telefon slab, dar si-o cam ia la unele faze de la Huawei si nu numai... iar daca adaugam si pretul in ecuatie plus disponibilitatea de aplicatii gratuite vs. Android, rezulta... ce rezulta oricui normal la cap, desigur. https://www.notebookcheck.net/......437.0.html
AMIN! . Mi-ai făcut tura de pază mai frumoasa cu comentariul asta, ma jur!
Dai o baclava!
Dacă faci ca atunci cu ciocolata calda în loc de baclava îți dau una peste ochi
Lol, baclava clar bag!
Stai ca aici am mai văzut o chestie care m-a amuzat. Încleștarea "titanilor" Jasmina cu AlexDorinel
Jassmina despre orice e ca si cum m-as apuca sa povestesc eu despre traducerile bibliei in chineza.
nu conteaza unde este facut, sau de cine este facut, conteaza a cui este, cine la proiectat, nu cine il fabrica ok? Nu incurca avioanele cu submarinele
Conteaza cum se comporta in viata reala, pana la urma. "Deci iphone si tot ce fac aia de la Apple is cele mai bune produse comparativ cu restul, iti spun eu care am avut toate brandurile de computere si telefoane." Mdah, daca nu ai habar sa le folosesti, ghinion.
Intre o femeie frumoasa si una mai putin frumoasa o aleg pe aia mai desteapta.
nu ma refereal la alte calitati,am spus clar legat de aspectul fizic,nu am spus caracter sau alte povesti.
Ca sa alegi pe una desteapta mai intai trebuie sa treci de fizic,sa te atraga fizic, sa arate bine etc, apoi vezi daca e desteapta sau daca mai are si alte calitati.
Am avut telefoane si nu am stiut sa le foloesesc spui tu, mai stii poate asa este, ce ghinion pe mine ca nu te-am intilnit pe tine sa ma inveti
De multe ori te atrage fizic pana deschide gura...
Mai Dorele, ala 13 nici aici in America na venit inca, deci mai ai de asteptat.12 da poti sa iei, dar asta 12 are acelasi pret ca ala 13 habar nu am de ce au lasat aia pretu ala.
Deci cati bani spui ca ai? Ai stransi 500$? Pt ca un iphone 13 cel mai ieftin cam atat este, 1100$. Bine probabil in UE o sa fie undeva la 1700 de euro voi aia din UE sinteti ceva mai bogati
Intrebam de bani cati ai, pentru ca ma gandeam poate ca ai bani pentru unu dar luat de aici, poate cunsoti pe careva din america, iti ia un 12 de aici si aia e te faci cu iphone 12 din america nu stifturi si de astea reconditionate aduse acolo
Decât un iPhone, mai bine investești banii ăia într-o investiție pe termen mediu/lung. Măcar vei putea face ceva bani în plus.
Din aia 16 ai tăi mai scade 7, aia de acasă și după spune-ne cât îți dă puștiule
Pai daca te gandesti iphone 14 vine intr-un an si apoi vin acele ubdateuri de care eu chiar cred ca exista pentru ca nu degeaba se duce bateria hales bules, i-a ceva android bun
Acele iphoneuri aveau softul up to date?
Dorele eu stii ce iphone am? Am 6S si arata ca si nou bateria este la 75% inca,iar chestia cea zis unu ca se descarca bateria in cateva secunde,ala nu stie cei ala telefon.
Toate telefoanele in general au baterie cam pe acolo,nu este unu sa spui te tine zile si altul ore,nu exista asa ceva.
Referitor la iphone cai cel ami bun telefon,asta asa este,aici ai nimerit-o,dar probabil din greseala.
Vad unia care se mai dau si loviti,lucreaza in domeniu iti arata alte telefoane cu specificatii mai bune ca Iphonu si mai ieftin,asa si intreaba ce vrea sa arate cu aia?
Daca esti ditai omu mare cat un munte aia inseamna ca esti si puternic?
Unia asa cred,dar iphonul este mai bun nu ca are alte piese,toti fabricantii de telefoane,calculatoare iau piese din acelasi loc,cu exceptia palacii de baza,aia face toata diferenta si softul,pe care aia de la Apple il fac ei, restul lumii ia de la cine apuca.
Deci degeaba ai tu nava spatiala daca nau ai soft bun la ea, nu are cine sa o conduca se va misca in reluare, ori crapa cai da aia prea mult in gura.
Multi fabricanti baga la inaintare componente cat mai puternice, asta sa ia ochii clientului, care habar nu are cu ce se maninca.Bbaga pixeli la greu,omu prost crede ca aia face o poza buna,omu nu stie ce este o poza cum se face,el sai dai cifre cat mai mari
Deci iphone si tot ce fac aia de la Apple is cele mai bune produse comparativ cu restul,iti spun eu care am avut toate brandurile de computere si telefoane.
Si eu gandeam ca multi,platesti doara brandu,pe dracu,platesti calitate,performanta, desing, nu, ca nu cred ca daca Dumitrescu are de ales intre o femeie frumoaosa si una mai putin, o alege pe aia mai putin frumoasa deci conteaza si cum arata un telefon, nu doara cum functioneaza.
Am un Imac din 2013, merge struna, singura chestie ca acu nu mai pot pune alt ISO dar n-am nevoie, niciodata nu s-a blocat, nu s-a defectat ca si iphone, dar o sa iau altul, insa mai astept sa iasa iphone 17
Iphone 500gb 6.300 lei
Iphone 1TB 9.000 lei
https://www.google.com/search?q=iphone+13
Merita?
Eu zic ca nu;)
Gaesesti telefoane de 500 gb stocare 8 gb ram pana in 2.5 leii ( Samsung note 9 etc)
Am avut un 7s pana anul trecut si s-a *** cand i-am dat ubdate
Ia si cauta frumos cu gugal "bricked iphone on update" si sa vezi ca are cum...
De ce ai trece direct la iphone 13, daca ai un telefon de 2 ani spart?
"Pentru ca cel de acum îl am de aproape 2 ani și deja începe sa dea rateuri + l am spart."
Apai...scuza-ma dar daca sincer nu ii vad rostul la un iphone 13 in cazul asta...
Iati si tu ceva mai na, pana in 1500, sau 2.000 de lei,, ce vrei mai bun de asa frate?
Eu de exemplu am un huwaiei pro 2019 a costat 900 lei are 6gb ram camera 48mp 128 gb rom stocare si merge blana tot se misca ca un Samsung s21 pro cam in toate... ce vrei mai mult de asa?
Fi si tu mai chibzuit, decat sa iei un iphone sa dai atatia bani cu banii aia iti cumperi altceva mult mai folositor, gen un ps4 sau 5 sau nu stiu un laptop, macbook etc
sa isi ia laptop macbook, pai daca n-are bani de teelfon tu crezi ca poate sa ia mac? Ala costa 3 mii dolari, asta in america, in ro probabil costa 3500 daca nu 4 mii
Mai bine i-ai spune sa iti cumpere o carte ceva, telefonul nul ajuta cu nimic, bani irositi aiurea.
Daca ai fii putin realist o carte nu te ajuta cu nimic, telefonul te ajuta, dar nu cred ca asa scump ar merita...
Sa treci de la o vechitura fix la iphone 13...
Iphone e scump dar nu e cu nimic mai bun si sa iei un telefon care costa 6-9 mii de lei mi se pare aiurea
Isi poate lua un smarthone la 1500 lei si rezolva treaba.
Macbook chiar pro gasesti si este mai ieftin decat iphone 13;)
https://www.google.com/search?q=macbook+pro
Sa numai zic de macbook normal lite este doar o mie de euro
Macbook peste 2k euro sunt cele de gaming in general
Ok daca citeai mai bine ai fi vazut ca am spus cat costa in America, deci iphone 13 pro cel mai ieftin este 999$ plus ceva taxe ajunge la 1082 $.
Macuri vorbesc de laptop nu rahaturile alea de air, cel mai ieftin costa 1500$., deci nu-i mai ieftin deloc decat un iphone si asta e de 13 inch, ala de 16 inch deja 2500 eu is f realist, am zis mai bine o carte ca aia costa 2-3 lei deci nu iroseste banii, el fijnd copil nu are in ce altceva sa bage, sa spui ca face ceva bun cu banii aia.
daca merita iphone? Da merita, asta daca intrebi.Ca tu spui ca nu, este fix parerea ta, parerea mea este ca merita, dar fiecare cu cei place.
Du-te la munca fiule!
Insoara-te si lasa telefoanele!
banii se obtain greu si prin munca depusa cu ura asa ca mai bine nu te gandi la un telefon si munceste pentru familia ta!