Max, Rex, Spot, Spike, Luci, Bob, Labuta, Bursuc, Lessie [ daca-i fata ], Dino... nu mai stiu
Alege tu pe care iti place! http://www.catei-de-vanzare.ro/articole/Nume-de-caini-10.html
Daca vrei sa ai un caine bad-ass - ar fi foarte bine sa fie mai agresiv, al dracului si destul de marisor - ar fi o treaba sa-i pui numele Destroyer.Sau ceva tot din registrul asta.Sau,daca vrei ceva tot bad-ass, pune-i numele Dali.Asa o sa stie lumea, inca de la numele potaii, ca esti un personaj fin si foarte elevat.
1-Ursu
2-Grasanelu
3-Hamezu
4-Biciclistu(asa il cheama pe catelul meu pentru ca fuge dupa biciclete)
5-Calu
6-Maimutica
7-Calanu
8-Rotisoara
9-Muscatura
10-Piti
Bobbi,codruț.labuș,rex,puchi, rochi,(un vecin are caine cu numele thomas nu stiu daca e potrivit pentru caine dar ma rog) lucky. funda?
Zen, Aky, Pino, Aida, Max, Blechi, Rocky, Bruno, Momo, Cezar, Felix, Larry, Lulu, Coco
Baieti:Rex,Nero,Bob,Shobi,Remy,Bunny,Lessie,Amigo,Tigru',York,Andreas...
Am spus nume mai ciudate adica nu cele de genu':Baiatu, Azor etc.
Numele cainilor mei(in total)
-Fete:Lessie, Dona, Saba
-Baieti:Nero, Shobi
Depinde cum arata catelusu [de ex:pe pisoiul meu il cheama pusu ca este foarte frumos"pusu papusu"] daca este mai urat poti sa ii spui :Gipsy, poti sa ii pui ceva simplu: puppy, pentru fete:Rose, trebuie sa ii pui numele dupa ce simnti pentru el daca iti exprima o traire....fi creativ[sper ca te-am ajutat];]
Eu i-am pus numele OTTO dar mi-a placut descrierea ta :* :