| AlexYunggggg a întrebat:

Salut TpU, efectiv o urăsc pe mama, a spus un cuvânt care m-a rănit.
A zis ca vrea sa uite de mine și soră-mea, efectiv o zis ca vrea sa ne uite ca sora mea o plecat în seara asta cu trenul în Bacău.
Ce sa fac? Vreau sfaturi

9 răspunsuri:
| aimullah123 a răspuns:

Descrie si tu intamplarea mai mai in detaliu, spune-ne cati ani ai, ce sex ai, ofera-ne mai multe detalii ca sa putem intelege. Descrie-ne situatia, spune-ne ce fel de om este mama ta, cum este ca parinte etc.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oho! De cate ori a zis bunica mea sa ma ia dracu si de cate ori m-a batut! Pentru fiecare nuia de-asi avea o suta lei asi fi milionar.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Un parinte zice la nervi multe. Dar trebuie sa analizezi situatia.

| mihaela000ela a răspuns:

Cred ca nu exista comunicare intre voi, si nu te simti inteles ..acorda-i o sansa mamei, si fa tu primul pas!

| Freya1 a răspuns:

Orce părinte se enervează la un moment dat si il ia gura pe dinainte asa ca nu trebuie să pui toate la suflet.Sigur nu asta simte.

| Mosotti a răspuns (pentru CodrutElian1990):

La nervi zice adevaru ce gandea cu adevarat.

| Mosotti a răspuns (pentru Freya1):

Daca nu simtea asta, nu o zicea, la draci zice omu ce gandeste in general! O mama nu zice asa niciodata.
Ca nu cred ca a zis asa doar, a zis-o pe bune.

| Freya1 a răspuns (pentru Mosotti):

De multe ori ai vrea ca cineva sau situația fie altfel, sau esti constient ca greșește si ai vrea sa ii explici frumos, dar ai momente in care pur si simplu cedez psihic, ai multe altele pe cap si mai vine si acel cineva cu tampeniile lui pe capul tau si ajungi sa rabufnesti si sa ii expui problema mult mai dur fata de cum ai fi vrut de altfel sa o spui.
Sa iti dau un exemplu trăit pe pielea mea.Mama a divorțat de primul soț cu care nu i-a mers relația, ala nu muncea, nu făcea nimic in casa, se băteau, nu avea grija de fratele meu si dupa divort la N timp sa căsătorit cu tata.Eh,tata cu timpul a avut o perioada tot asa in care nu muncea, consuma alcool, făcea scandal iar tata mi-a zis ca intr-o cearta mama i-a spus că ar fi vrut sa nu ma faca pe mine.Dar eu stiind supărarea pe care o avea fata de tata si faptul ca din cauza ca ei m-au facut pe mine acum nu trebuie sa il mai suporte numai mama ci și eu si sa ma chinuie, plus fratele meu.Ca sa nu mai vorbim de problemele de sănătate pe care le avea mama si din cauza cărora eu puteam sa i-as cu probleme si chiar sunt foarte sensibilă din anumite puncte de vedere nu am avut de ce sa i-o iau in nume de rau sau sa ma supăr, ba din contra, sa ii inteleg teama legată de ce viata am sau o sa am.

| Mosotti a răspuns (pentru Freya1):

Da, insa dupa cum zice, am impresia ca nu e vorba zisa la nervi, ca nu cred ca s-ar fi suparat daca era zisa la nervi, zic si eu.
Dar sa ne zica care caz e, ca daca i-a trecut e una, daca isi mentine si la calm decizia, e altceva.