| NumeLaMisto0010 a întrebat:

Salut TPU.

Eu am un hobby, dans popular și nu știu cum, dar brusc a început sa îmi placa o fata de acolo. Ea are pereche un alt băiat, este mai mare cu un an fata de mine. Când eram mai pe la început, părea sa ii placa de mine, dar cu timpul acele semne de la ea au disparut. Ideea este ca între noi nu prea sunt convorbiri, adică,, bună" când vin și,, pa" când plec. Vorbim numai când avem nevoie unul dintre noi de celalalt (cel mai des o bag eu în seama). Eu nu știu ce sa fac, ea intra acum în primul an la liceu, eu întru în clasa a 8-a. Știu ca pare ciudat, dar pana acum nu am mai avut nici o relație și nu prea ma descurc cu fetele. As avea nevoie de ajutor.
Aaa, am uitat sa precizez, pe la dansuri ar mai exista niște colegi care mai fac caterinca de mine, acum sper sa nu ii fi ajuns și ei pe la urechi. Sper sa primesc ajutor cât de repede se poate.

Respect!

4 răspunsuri:
| Sjhxjcks a răspuns:

Nu crezi ca esti cam mic pentru o relatie? Adica din ce ai spus, nu pare sa ai mai mult de 16. O sa ai tot timpul din lume pentru relatii, crede-ma. Concentreaza-te pe studiu/dansuri, toate vor veni de la sine. Asa se intampla in perioada preadolescentei. Mai ales, este posibil sa nu invatati in aceeasi unitaye de invatamant (adica tu nu inveti in cadrul vreunui liceu ce are si scoala gimnaziala, asa-i?)
Sfatul meu este sa mai astepti, ca fete in lumea asta sunt... slava domnului!

| Sjhxjcks a răspuns (pentru Sjhxjcks):

*unitate

| Violleta2022 a răspuns:

Uita-te si tu la fetite de varsta ta, ca fata asta este nu doar mai mare ca tine cu 1 an, dar si mai matura fiindca fetele se dezvolta atat mental cat si fizic mai repede decat baietii.

In orice caz, eu spun sa te preocupe scoala acum, ca vei avea enormd e mult d einvatat, fiindca la sfarsit de a VIII_a vei da evaluarea nationala ca sa intri la un liceu bun, care te va duce la o profesie si cariera pe viata.
Asadar, nu este timp de fete si nici de dansuri, la cat vei avea de invatat si pregatit anul asta.

regis
| regis a răspuns:

Nu te va ajuta nimeni, trebuie sa te ajuti singur si sa iti faci curaj sa o inviti la o plimbare sau la un suc. Nu are relevanta caterinca altora, daca ea te simpatizeaza va veni cu tine, daca nu... va veni urmatoarea.