Pai, daca prietenului tau ii place de ea, o cunoaste de mai mult timp. Deci... renunta. scuze daca nu iti place, dar eu asa as face.
Sa renunti la ea.Prietenia e mai importanta de 100 de ori decat o fata.Pe deasupra ei poate sa nici nu-i placa de tine.
Mie prea greu sa renunt la ea, si apropo, deja a stat cu un, ''emo'' , si eu cred ca il trateaza ca pe un prieten, si s-a suparat pe ea ca nu i-a facut un tatoo ), incercarea moarte n'are, de ce sa nu mai incerc? Am ceva de pierdut?
M-a facut sa nu o uit niciodata, eu de ce sa nu fac la fel? , Am gasit insfarsit fata perfecta si totul se destrama, cum ai vrea sa nu te sinucizi? :@
Pai ai vazut si tu fetele cum fac sunt indragostitade ujn baiat si imi e frica saii spun ca ma fac de rusine fiindca el este baiat dar tu ca baiat trebuie sa ii spui ma iti place de mine sau nu dar tu sa nu ii spui ca si tie iti place de ea ca atunci nu te mai baga in seama o sa fie indiferenta asa ca ai putea cu intrebarea asta sa vezi cine este
Astazi am aflat ca nu il place nici pe prietenul meu ( mi-a zis una dintre cele doua verisoare mai mici a le ei ) de la care as putea sa sustrag mai multe informatii , ma rog, cu prima ocazie imi iau inima'n dinti si ma duc si ii spun, dar sa nu fie nimeni de fata -.-, parca pe zi ce trece sa face tot mai frumoasa :XX si daca miar da cienva 1000 de euro si tot na.s putea sa stau fara sa ma uit la ea :XX
Deci tu trebuie sa ii spui este adevarat ca iti place de mine, am auzit de la cineva, daca ea te intreaba d la cine tu iii zici ca nu mai ti minte.dar daca zice cum cine ti-a spus acest lucru nu este adevart cum sa imio placa de tine daca zice ea lucrul acesta.dar dacaa zice mai cu calm nu este adevarat inseamn a ca nu te place si nu ai ce sa ii faci.si daca vezi ca nu te place sau poate este smechera si nu vrea sa arate. tu cand o sa fii singur cu ea vorbiti si dupaiao calci pe picior sa iii faci ceva care tu sa ii zici ''scuze'' apoi va uitati unul la altul si va sarutati si gata.