| Alex1 a întrebat:

Eu m-am indragostit de o fata ce ii place si prietenului meu de ea, i-a facut prietenului meu(cel mai bun) o bratara si am rugato sa imi faca si mie una. Adica vreau sa zic ca el o cunoaste de 7 ani, eu de mai putini, a mers si cu ea la baie, adica o cunoaste totusi mai bine, dar si eu stiu multe lucruri despre ea, Duminica asta e un concert aici in oras la noi, si m-am gandit poate o lasa si pe ea matusa ei ( ia a venit in sat la noi in vacanta, de fapt sta in oras putin mai departe ) sa vina cu mine, o invit eu si daca vrea sa vina e perfect, pana atunci vin si parintii mei din Grecia ( ma mut aici ) si imi aduc si telefonul si am s-o sun si poate ii spun acolo daca vrea sa vina cu mine la concert xD. Oricum nu stiu cum sa fac dar mai am termen pana Luni fiind ca dupaea trebuie sa ma apuc de invatat ( sa recuperez straight face, dar voi mai iesi din cand in cand pe afara. ). Va rog ajutati-ma ce as putea sa fac? Sunt nebun dupa ea :X:X

13 răspunsuri:
| Adryanna2000 a răspuns:

Sa renunti la ea.Prietenia e mai importanta de 100 de ori decat o fata.Pe deasupra ei poate sa nici nu-i placa de tine.

| acinorev a răspuns:

Pai, daca prietenului tau ii place de ea, o cunoaste de mai mult timp. Deci... renunta. scuze daca nu iti place, dar eu asa as face.

| Alex1 explică:

Mie prea greu sa renunt la ea, si apropo, deja a stat cu un, ''emo'' laughing, si eu cred ca il trateaza ca pe un prieten, si s-a suparat pe ea ca nu i-a facut un tatoo laughing), incercarea moarte n'are, de ce sa nu mai incerc? Am ceva de pierdut?

| Alex1 explică (pentru Alex1):

Si oricum mi-a zis ca lui ii este frica sa ii zica ca o iubeste sau ca ii place de ea, asa ca nu am ce face mai bun laughing) si prietenul meu, ''nu prea are ajutor financiar sa ii ofere ce vrea ea, el e dintr-o familie saraca thinking

| Alex1 explică:

M-a facut sa nu o uit niciodata, eu de ce sa nu fac la fel? straight face, Am gasit insfarsit fata perfecta si totul se destrama, cum ai vrea sa nu te sinucizi? :@

| wawe a răspuns:

Bros before hoes!

| elena4321 a răspuns:

Pai ai vazut si tu fetele cum fac sunt indragostitade ujn baiat si imi e frica saii spun ca ma fac de rusine fiindca el este baiat dar tu ca baiat trebuie sa ii spui ma iti place de mine sau nu dar tu sa nu ii spui ca si tie iti place de ea ca atunci nu te mai baga in seama o sa fie indiferenta asa ca ai putea cu intrebarea asta sa vezi cine este

| Alex1 explică (pentru elena4321):

Explica si tu mai bine ca nu am inteles nimic din ce ai zis! "|

| elena4321 a răspuns (pentru Alex1):

Adica fetele se asteapta sa le spi tu. ma placi sau nu. nu sa iti spuna ele tie intrebarea asta intelegi? tu esti baiat si trebuie sa ai mai mult tupeu.

Astazi am aflat ca nu il place nici pe prietenul meu ( mi-a zis una dintre cele doua verisoare mai mici a le ei ) de la care as putea sa sustrag mai multe informatii laughing, ma rog, cu prima ocazie imi iau inima'n dinti si ma duc si ii spun, dar sa nu fie nimeni de fata -.-, parca pe zi ce trece sa face tot mai frumoasa :XX si daca miar da cienva 1000 de euro si tot na.s putea sa stau fara sa ma uit la ea :XX

Sti care e problema tu o intrebi iti place de mine se daca vezi c lasa capul in jos sau zice nu asa mai usor inseamna ca te place dar tu sa nu ii spui a iti place de ea ca o sa fie indiferenta si mai rau face dar tu sa nnu te schimbi pentru ea sa fii tu.

Tot n-am inteles, explica mai bine te rog laughing)), si mai da-mi niste ponturi, vad ca te pricepi laughing

Deci tu trebuie sa ii spui este adevarat ca iti place de mine, am auzit de la cineva, daca ea te intreaba d la cine tu iii zici ca nu mai ti minte.dar daca zice cum cine ti-a spus acest lucru nu este adevart cum sa imio placa de tine daca zice ea lucrul acesta.dar dacaa zice mai cu calm nu este adevarat inseamn a ca nu te place si nu ai ce sa ii faci.si daca vezi ca nu te place sau poate este smechera si nu vrea sa arate. tu cand o sa fii singur cu ea vorbiti si dupaiao calci pe picior sa iii faci ceva care tu sa ii zici ''scuze'' apoi va uitati unul la altul si va sarutati si gata.