Ar trebui sa i spui tot ce simți pentru ea nu ai nimic de pierdut, daca ea nu simte ce simți tu pentru ea e pierderea ei nu a ta, asa ca fă-ți curaj, nu ai sa știi niciodată daca te place daca nu o întrebi chiar pe ea.
Când încerc sa vorbesc cu ea legat de asta, încearca cumva sa evite....totodată ea e foarte brutală cu viața ei, nu știe ce o face fericită, ii place sa sufere, pot sa spun că e puțin imatură
Etete scartz, ii zambesti frumos si o inviti la o cina la restaurant
daca accepta dar nu pricepe "aluzia" atunci e mult prea proasta ca sa merite sa fi cu ea, insa, daca iti place de ea, ma indoiesc profund ca e atat de proasta (eu cand vad o fata frumoasa dar cand deschide gura si vorbeste se varsa prostia... mi se taie... DE TOTTTTT)
PS sa nu uiti sa te imbraci la paishpe ace si sa o intampini cu flori
Aseară am mers să cumpărăm burgeri, după am mâncat într-un loc mișto, in natură, i.a plăcut mult. In drum spre casă, eu conduceam și ea a făcut o glumă, tot în glumă am lovit.o cu palma peste picior...a avut o reacție atât de nașpa, nu știu la ce s-a gândit, dar încă mă simt ca nașpa dupa reacția ei...
Pur și simplu mă simt dezgustat, noi am fost la piscina împreună, chiar ne-am simțit bine.
Eu as lua-o si i-as explica frumos sentimentele, dar in asa fel incat sa ii lasi si o cale de retragere in cazul in care nu te place.
Oricum, relatia de prietenie e compromisa.
Ori se transforma intr-o relatie de dragoste, ori relatia se va raci.
Oricum cred ca si ea cam stie ce simte pentru tine. Asa ca nu schimbi mare lucru daca o intrebi si rezolvi odata.
Înainte să plec în Spania am făcut o facultate in țară, aveam un job foarte bine plătit, dar munceam foarte mult și nu am mai făcut față... după ce am"fugit" in Spania mi-am găsit un loc de muncă pe șantier.
Mă gândesc la faptul că la un moment dat v.a trebui să-i spun cine sunt, daca ii spun ei vor afla și cei de la munca și cel mai probabil o să mă de-a afara pentru că sunt "calificat".
Pai nu ii spune cine esti. In general ca ai facut o munca care nu to-a placut.
Oricum ar fi asta e un semn ca trebuie sa faci ceva, sa mergi pe specializarea ta.
Chiar daca asta inseamna sa inveti spaniola.
Ai putea sa o intrebi daca ar vrea sa va cunoasteti mai bine in vederea casatoriei.Sotul meu asa m-a intrebat prima data cand m-a invitat in oras.Caa sa nu isi piarda vremea aiurea cu mine.