| RX22 a întrebat:

Ma ajutati va rog sa fiu placut de o femeie de aprox 30 de ani? Dau funda la cel mai lung si interesant raspuns.

Răspuns Câştigător
| alexandru303 a răspuns:

Priveste-o cu o privire patrunzatoare. La un moment dat du-te la ea si spune-i ca vrei sa te intelegi cu ea sau pur si simplu ca o placi danfu-i ciocolata sau flori, doar cand vei vrea sa ii spui asta. Ii dai ce ai de dat si ii spui. Daca vrei o relatie sexuala poti sa ii spui. Chiar daca e mai in varsta decat tine, e posibil sa-si doreasca ceva de la tine. Asta e o chestie de manipulare. Vorbeste cu ea pe aplicatii de socializare. Funda?

10 răspunsuri:
| Elena9328 a răspuns:

Câți ani ai?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce fel sa fii placut de ea? vrei sa ai o relatie cu ea? fa-ti un control daca e vorba de asa ceva, ai 13 ani

| sierra1 a răspuns:

Dacă ești dotat bine (și financiar desigur) nu ai nevoie de sfaturi

| RX22 explică (pentru Elena9328):

14

| Elena9328 a răspuns:

Și școala cum mai e?laughing

| Bondarel99 a răspuns:

Daca te-ar placea in felul ala ar insemna ca e pedofila. Sorry, dar daca e o femeie sanatoasa la cap, probabil peste vreo 6 ani o sa ai ceva sanse.

| RX22 explică (pentru anonim_4396):

Nu nu nu. nu te gandi la relatii sau sex. vreau doar sa ma inteleg cu ea. eu cred ca mi.ar fi un mentor bun in viata + cand ma mai vede pe strada si e cu masina imi face cu mana uneori.

| iAMVi a răspuns:

Daca iti face cu mana cand trece cu masina inseamna ca te saluta si nimic altceva.
Daca ti-ar da like la o poza pe Facebook cred ca te-ai trece "intr-o relatie cu..." laughing
La 14 ani esti cam mare sa mai crezi in fantezii de genu, daca aveai sub 10 mai mergea.

| Raducons a răspuns:

Conditia este sa fii apropiat ca varsta si sa ii trezesti interesul cu ceva, cel mai important este sa ai tangente cu ea mereu.La 30 de ani au asteptari mai mari pentru ca vor sa isi faca o familie repede si timpul este desul de inaintat la ele, trebuie sa ai un job.Nu este imposibil dar este mai greu pentru ca unele au resentimente cauzate de alti parteneri, care le-au gresit in vreun fel, si nu mai au incredere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa te ajutam sa te placa maicata?