Buna! In primul rand vreau sa fii increzator in tine si sa nu te pierzi cu firea si in al doilea rand vreau sa imi spui daca ea te iubeste... Dupa ce o sa imi raspunzi la aceasta intrebare o sa mai vorbim, ok?
Nu e mare diferenta intre voi dar eu cred ca tu te coporti cu ea ca tatal cu fiica ca spui ca a crescut in ochii tai eu te sfatui sa va despartiti cu totul pentru ca e e o rasfatata cu bani si care nu stie sa-ti multumeasca pentru ce ai facut, doar nu merita...Acum tu cauta o fata simpla modesta de virsta ta si intilnestete cu ea o sa vazi ca te vei simti mai bini si pina la urma vei uita de ea.
Daca are 15 ani..inseamna ca e putin cam mica..si probabil nu stie ce vrea, si nu isi da seama in totalitate de faptele ei. D pmdv as spune sa va despartiti, chiar daca e greu... pentru ca din cate ai spus tu relatia nu duce nicaieri, si daca nu exista comunicare nu exista mai nimic. Nu te amagi singur intr-o relatie care posibil sa nu aiba niciun viitor. sper sa iei o decizie corecta. bafta
Hei..nu esti singurul, primul sau ultimul care are o relatie cu o fata mai mica decat tine.si desi s-ar putea sa nu-mi dai dreptate eu iti zic ca e inca mica si necoapta la minte si pana ajunge ea la 20 de ani o s-o mai vezi "crescand".am avut o experientade genuu.am fost la varsta de 14 ani cu un baiat cu 5 ani mai mare ca mine destul de mult timp.si a fost..in genu ca ne-am despartit, ne-am schimbat si tot ce a fost atunci pare o mare prostie.ea se va mai schimba si din cate pare, e un gen de fata cam neserioasa avand in vedere ce face cand va certati.sau poate ea nu stie cum sa procedeze si de aceea sta cu alti baieti. oricum ar fi ce face nu e corect fata de tine.nu te mai lasa atat de afectat de ceea ce face pentru ca ea nici nu isi da seama ce face deci nu prea are sens.imi pari profund confuz si macinat. uite daca vrei da add pe idu : ely_cy_kitty daca vrei sa vorbim mai pe larg.bafta.
Pfff...e o situateie delicata si putin complicata! Cred ca ar fi bine sa vorbesti deschis cu ea sa iti spuna sincer ce simte pentru tine...Pe baza raspunsului de la ea tu vei stii daca merita sa pui atata suflet si sa suferi pentru ea.In orice caz trebuie sa fii optimist si sa te gandesti ca nu este un capat de tara indiferent ce se va intampla!
P.S : Trebuie sa ai incredere in tine mereu! Multa bafta!