Bun, și întrebarea ta unde e?
Mama ta este fericită, corect?
Poți să te bagi în fericirea ei? Te lasă inima să faci asta?
O zi frumoasă!
Povestea ta e destul de șocantă. Cred că cel mai bine ai vorbi cu mama ta și i-ai spune ce crezi tu... oricum, e alegerea ei, dar poți să-i spui și tu că ar putea face o greșeală și ați putea fi iar nefericite. Altceva...nu cred că ai putea face.
Posibil ca esti putin geloasa pe prietenul ei, pentru ca iti acorda mai putina atentie decat inainte.Cred ca mama ta greseste sarutandu-se cu prietenul ei de fata cu tine; asta e, n-ai ce schimba...
Bună.
Mama ta se cam grăbește cu relația asta, trebuie să fie mai diplomată în prezența ta, intimitatea ei este strict a ei, nu să ai cunoștință de ea.
Vorbește deschis despre ce se întâmplă, între 4 ochi.
La 11 ani încă ești copil, nu ești mare și nici suficient de matură, în schimb ai o gândire dreaptă, aceasta este un lucru bun că observi schimbările în jurul tău.
Pa, pa.
Mama ta e o ...nu gasesc cuvantul nu imi vin decat jigniri, sorry.
Cati ani are mama ta? 15? ia sa o intrebi...vad ca se comporta ca una abia dizvirginata.Ups mi-a scapat.
Pai daca ei chiar se iubesc, va trebui sa accepti. Dar vorbeste cu mama ta. Asa veti putea rezolva, si poate poti sa ii spui ce te supara. Funda?
Frate are un copil de 11 ani si se comporta asa!? inteleg ca tatal tau o batea si asa dar eu iti spun sincer parintii mei nu se pupa niciodata de fata cu mine (s-au mai pupat 1-2 ori dar)iar mama ta ar trebui sa fie mai matura si mai precauta doar stie prin ce a mai trecut chiar nu-i este rusine eu iti spun sa ii spui in fata ca nu vrei ca acesta relatie sa decurga asa repede adica ce dupa 1 luna el vrea si copil doamne, zi mamei tale sa stea 6 luni cu el si dupa aceea mai vedem daca o s-o mai vrea asa mult p.s.imi pare rau pentru tine(
Cel mai bine este sa vorbesti cu mama ta intre patru ochi si sa-i explici ca te cam deranjeaza unele gesturi facute de ea si prietenul ei in prezenta ta. Ai grija de tine.
Fii curajoasă!
Mulțumesc pentru fundă.
O zi minunată-ți doresc!