Mamei tale ai putea sa ii cumperi un parfum, presupun ca ii plac sau o bijuterie sau o caseta de bijuterii draguta+un buchet cu florile ei preferate Codul pentru mama tu nu trebuie sa fie extravagant, pentru ea conteaza doar ca ti-ai dat interesul
Eu as spune sa-i cumperi un buchet de trandafiri(sau ce flori ii plac ei) si un parfum sau sa-i cumperi o pereche de adidasi, un tricou, o pereche de pantaloni. Sper ca te-am ajutat. O seara placuta!
Sincer sa fiu, mama nu vrea nimic, dar eu ii iau mereu pentru ca o iubesc enorm, la fel ca pe tata, mai ales ca ea cine cu o valiza intraga pentru mine, trimite si cand e plecata prin curier deci...
Ar fi frumos daca i-ai cumpara un ursulet mari cu "I love you" care sa tina imbrate multi trandafiri. Ursuletul si trandafiri aratandu-i cat de mult o iubesti
Asa este. Pentru mame copilul este cadoul doar ca asa cum ei se gandesc la noi si nou la randul nostru ne gandim la ei. Mersi pentru funda :*
Nu trebuie sa cumperi ceva scump sau extravagant ca sa le arati ca ii iubesti. Ai putea sa ii faci mamei tale ceva creat de mana ta, spre exemplu: cumperi un borcanel mic, gata decorat sau il decorezi tu, iar inauntru il umbli cu biletele, ravase (vreo 39 de biletele, cati ani are mama ta) scrise de mana ta ( ex. " dumnezeu mi-a dat aripi, dar tu, mama, m-ai invatat sa zbor" ). Sunt sigura ca ar aprecia mai mult decat un obiect pe care dai si bani multi si s-ar putea nici sa nu il foloseasca am dat si eu o idee, sper sa nu te enervezi ^_^
Eu zic sa nu ii cumperi, ca daca nu o sa ii placa, cadoul o sa sfarsesti la casa de copii ca multi altii care au facut greseala asta.
I-am luat deja un ursulet de marime mare, pe care il iubeste mai mult ca pe mine glumeam. Ideea e ca, i-am luat un ursulet si a fost tare inacntata, anul trecut.
Okay....nu prea inteleg ce zici dar..eu imi iubesc enorm mama si vreau sa i-o dovedesc, mai ales ca mi-a cumparat si un PS4