| Chiriac_Robert_2000 a întrebat:

Salut, TPU. Nu stiu daca am ales bine categoria, dar. cum imi fac parintii sa ma lase sa imi iau un pc la 20-25 mil... eu vreau sa imi vand un laptop si mai am si bani de la bursa scolara. deci nu e problema de asta, dar ei zic sa nu dau banii pe din astea... si sa imi iau haine sau altele. va rog sa ma ajutati!

11 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu poti decat prin puterea convingerii, prin argumente. Tine-te de capul lor, poate vor ceda si iti vor face poftele.

| Pcgaming1 a răspuns:

Pai spune-le cat de important e pentru tine daca nu merge batei la cap pana cedeaza happy

| Manea_Claudiu_1995 a răspuns:

Daca as fi in locul tau, as pastra laptopul.M-as duce intr-un mall sa-mi i-au de imbracat.mie unu imi ajunge un laptop.acum tu decizi.

| Chiriac_Robert_2000 explică (pentru AFR81):

Ok, multumesc de raspuns!

| Gheorghe_Iaconi_1994 a răspuns:

Cati ani ai robert? daca iti doresti tare alt laptop, si face sa dai banii pe el, adica sa faci ceva util pe el, nu doar facebook si youtube, atunci ia o decizie si vb cu parintii tai ca si cum ai vorbi cu cel mai bun prieten al tau, de fapt, parintii ar trebui sa fie cei mai buni prieteni ai tai, si asta nu zic ca sa fii un baietel dupa fusta mamii, ci doar sa vb cu ei prin argumente, incearca sa fii mai independent in luarea deciziilor ce tine de tine, adica nu necesita implicarea parintilor, si asta nu zic sa fugi de-acasa sau alte prostii. succes!

| Chiriac_Robert_2000 explică (pentru Manea_Claudiu_1995):

Pai. laptopul pe care il am acum nu e asa de bun, se misca in reluare si trebuie sa astept mult pana se incarca ceva si de aceea vreau sa imi cumpar un pc bun

| Chiriac_Robert_2000 explică (pentru Gheorghe_Iaconi_1994):

Pai. eu ma joc pe el, dar vreau jocuri mai noi, mai interesante, ca pe laptopul meu merg cateva jocuri si m-am plictisit de ele, dar nu il vreau decat sa ma joc, in timpul scolii ma si documentez de pe internet, pe YT si FB stau pe telefon. In legatura cu ce ai zis. nu sunt asa de disperat incat sa fug de acasa, dar nu-mi place faptul ca ei nu ma lasa sa imi iau ceva mai scump deoarece ei zic ca dau banii degeaba, dar ma ajuta si in legatura cu scoala si eu ma descurc foarte bine.

| Chiriac_Robert_2000 explică (pentru Pcgaming1):

O sa incerc.

| MiraZyauj a răspuns:

Sa alegi un amarat de calculator, si sa lasi pe deoparte aspectul fizic?
Si dupa ne trezim cu intrebari la categoria " Dragoste & Sex ", cum imi pot face o iubita? laughing))

| Chiriac_Robert_2000 explică (pentru MiraZyauj):

1) Eu am haine si daca vreau am bani sa imi iau pe langa cei stransi pentru pc.
2) Daca vrei sa ma ajuti, bine. Daca nu, nu mai raspunde si vezi-ti de treaba ta!

| Sn4k3 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti pastrezi laptopul, dar daca tot vrei pc, poti sa le zici ca esti inca tanar., vrei sa te joci si tu jocuri mai noi. etc. Dar sa stii ca dupa o saptamana o sa te plictisesti de toate jocurile astea noi. Bafta!