| Ercjiaai a întrebat:

O sa iau de la scoala o bursa de cam 1600-1800 lei. Parintii mi-au zis sa fac ce vreau cu bani astia, dar nu vor sa ma lase sa imi iau un xbox 360, zicand ca e o prostie. Cum ii pot convinge tinand cont de faptul ca am incercat sa vorbesc cu ei dar au zis ca nu vor sa imi iau, ca nu e folositoare si in timpul acela as putea invata... Aveti vreo idee?

14 răspunsuri:
| SamuelTudosa a răspuns:

Sa asculti de parintii, pentru ca ei iti vor doar binele FUNDA big grin

| Butnaru_Danut_1983 a răspuns:

Ai putea sa si inveti dar si sa te joci incearca sa-i arati ca nu te joci asa mult ci inveti si dupa aia ei va realiza asta e indeea mea succes

| littleblackgirl a răspuns:

Ai putea sa le explici ca tu vei continua sa inveti oricum, doar ca ai vrea sa ai ceva cu care sa iti mai ocupi timpul liber in afara de iesirile cu prietenii, cititul etc. Discuta cu ei, spune-le ca ti se pare o investitie buna, si adu argumente. Incearca sa nu te enervezi si sa te rastesti cand discuti cu ei pentru ca s-ar putea sa se supere si mai rau.

| KodrutZ a răspuns:

Au dreptate, xbox 360 e o MARE prostie. Fii baiet destept si ia un PS4.

| darrio2007 a răspuns:

Lunar iei aceasta suma? Sa-mi spui si mie la ce scoala esti.

| mgtow a răspuns:

Ma, tu cand ai banii in mana te duci dupa consola si ai rezolvat treaba, dar nu uita sa o modezi ca sa joci gratuit jocurile descarcandule online. O sa te intrebe ce ai facut cu banii si tu zici am luat consola dar nu te joci in preajma lor doar cand esti singur acasa asa vor crede ca esti cuminte si silitor.

| Ercjiaai explică (pentru darrio2007):

Nu lunar ci semestrial... nu conteaza scoala la care esti, se da in toate scolile din capitala.

| darrio2007 a răspuns (pentru Ercjiaai):

Asa spune.Credeam ca lunar.Au dreptate parintii tai. Poti sa te superi.Dar sunt bani aruncati.Care nu iti folosesc la nimic.

| Ercjiaai explică (pentru KodrutZ):

Un raspuns de geniu straight face

| KodrutZ a răspuns (pentru Ercjiaai):

Adica asta nu e bursa de merit? O ia orice papagal care eventual nu e corigent si are prezenta?
In fine, revenind la subiect, gindeste-te la ce i-ar multumi pe ai tai si iti e cit de cit lejer sa faci. Le zici ca iei consola si ajungi si la olimpiada nationala/judeteana de... ceva. Sau ca iti mentii media peste. o oarecare valoare. Treburi de-astea. Orice refuz al parintilor este, de cele mai multe ori, o invitatie la negociere. Sint parinte, crede-ma. happy

| HoTSaucE a răspuns:

Eu in locul tau mi-as lua o bicicleta smechera.Nu ma intelege gresit, am avut si xbox360, psp si ps3 si pe toate le-am vandut pentru ca m-am plictisit de elelaughing
Banuiesc ca depinde de persoana...
Poti sa iti iei un telefon nou sau eu stiu...

| William a răspuns:

Daca nu te lasa sa iti iei un Xbox poti sa cheltui banii in club.

| Wehrmacht a răspuns:

Deci te lasa sa faci ce vrei cu ei dar ce vrei tu sa fie si ce vor ei?
Mai bine cumpara-ti niste piese pentru PC si fa unu' bun din bucatele.O sa fie mult mai bine.
Eu asi incerca sa-i conving asa:

"Bine.Am stat ca prostu' sa-nvat ca sa imi iau un nenorocit de xbox din banii castigati de mine. Daca tot faceti ce vreti voi cu ei prefer sa stau linistit ca imi ajunge media de trecere cat timp n-am nici un motiv sa fac ceva mai mult."

| bossfaby a răspuns:

Cum vine asta? Pe bani tai care i-ai castigat tu ei nu te lasa sa-ti cumperi ce iti doresti? Eu daca as fi in locul tau as sta si m-as uita la TV toata ziua si m-ar durea in cot de scoala si m-as multumi cu premiul de trecere!