Pai..cumpara-i un lantisor sau o bratarica din aur/argint si impacheteaza cadoul in mai multe cutii. In una mare, apoi una mai mica, si mai mica, apoi pune cutiuta cu bijuteria aleasa acolo. Impacheteaza cadoul cu hartie colorata de Craciun. O sa se bucure foarte mult. Funda? :3
Iubitul meu mi-a oferit de Craciun, anul trecut, un catelus maare de plus . Foarte placut. Aveam cateva lunisoare impreuna. Poti sa ii iei un parfum bun, un colier de argint sau un set: cercei, colier, inel. Florile in primul rand! Cu atat mare mare buchetul, cu atat mai placut. Eu as ramane placut impresionata sa gasesc sub brad un buchet generos de trandafiri si atat.
Un cadou romantic si foarte frumos ar fi ca de Craciun sa ii pui un buchet de trandafiri rosii sau florile ei preferate si un lantisor/sau o pereche de trandafiri intr-o cutie in forma de inimoara, de culoare rosie.
Nuuuu! Este o alta intrebare ce nu are nici o legatura cu acest text.
POate ar trebui sa mai inveti lb romana inainte sa fi ironic si poate ar trebui sa te gandesti ce fel de persoana ai langa tine e penibil sa intrebi pe TPU ce sa i iei lu gagica ta cei din comuntitate nu o cunosc la fel ca tine sau chiar deloc. Get a life!
Te-ai gandit ca el poate stie ce sa ii cumpere, dar intreaba sa compare acele cadouri cu cadoul sau, pentru a vedea care este mai bun.Sau ar putea avea si alte motive.