-Din pacate scoala e un loc de rahat unde nu inveti mare lucru, invatarea se face pe cont propriu, ala e doar un loc unde se incearca sa se ajute prostii sa aive un viitor, nu are legatura cu oamenii destepti.
-Daca tu ai gasi o metoda de a face bani de tanar, mic copil prin chestii online(Youtube, creare de cursuri, softuri/aplicatii, pagini web, chrome extensions..etc.)(ca offline mai greu pana la 18 ani)nu ai avea nevoie de porcarii precum "scoala", dar pana sa ajungi acolo probabil tu habar nu ai cum sa faci ceva practic in viata, de-asta te si bate tactu' ca stie ca daca nu inveti macar rahat-urile alea teoretice de la scoala(care oricum nu cred ca stii sa le aplici in chestii practice) e posibil sa ajungi un muncitor platit cu salariul minim pe luna.
-Cand o sa ajungi sa aduci bani mai multi decat aduce el, atunci nu va mai fi nevoie sa participi la prostiile alea, pana atunci trebuie sa fii parte din turma, n-ai nicio scapare tati, ca daca iesi din turma oilor te mananca lupul, iar daca nu devii lup o sa ramai toata viata o blanao(habar n-am ce inseamna cuvantul asta, dar e amuzant de la Codrin Bradea:Satana l-am auzit, probabil se foloseste in ardeal pe post de gluma)
Spune-i lui maica-ta ca a fost si ea de varsta ta si a facut si ea prostii golanii ar trebui sa renunte la actiuni securiste ca nu o ajuta la nimic ei i-ar placea daca i-ai rasplati cu aceeasi moneda nu cred dar de ce te bate cu cureaua?
Imi da pumni in cap, palme... Faza e ca tata aude ca iau un 8, incepe sa ma injure, vrea doar note de 10.Iti dai seama ce-o sa faca daca afla ca am absente
Nu prea ai ce sa faci sincer in cel mai rau caz poti sa suni la protectia copilului pentru ca nu e okay sa te bata. si asta este, o sa iti dea o mama de bataie si o sa treaca. eu zic sa i spui tu ca va reactiona altfel.
Ce scuza ai avut de nici acar scoala online nu o frecventezi? Atat de lene iti e chiar si din propria-ti casa sa nu intrii la curs? Nici macar nu poti merge la bar in timpul asta sau in alt loc de distractie ca u e voie pe nicaieri, meriti din plin sa suporti consecintele comportamentului tau.Succes la incasat lovituri
Pei de ce ai lipsit? Poti sa negocieze cu maica-ta si in schimbul acestuo favor sa faci si tu un ajutor pentru ea. Spor la vase!
podean183 întreabă: