| Vecgd7 a întrebat:

Salut TPU,
Sunt băiat și am 14 ani, am 72 de kg și calculatorul imb spune ca ar trebui sa am ideal vreo 60-65 de kg.
Ca orice bărbat, mi-ar plăcea sa fiu atrăgător și deși am o fata cât de cat frumoasa, simt ca acest corp ma trage în jos.
Deși încerc sa slăbesc, procesul este destul de lung, asa ca s-ar putea sa mai stau puțin pe zona de "grasan".
Dar ce voiam sa va întreb, fetele considera și băieții "fără un corp normal" atrăgători sau (cum se gândesc fetele din clasa mea) se uita la noi ca la niște ființe dezgustătoare.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Stai liniștit, există oameni pe măsură fiecăruia.

| raluca014 a răspuns:

Heyy! Cred ca avem cam aceeasi problema desii eu am 47 kg si calculatorul zice ca am o greutate normala si eu incerc sa slabesc((:
Sa stii ca nu conteaza atat de mult corpul unui pentru o fata cat conteaza comportamentul si modul in care vorbeste cu fata asa ca daca vrei sa slabesti o faci strict pentru tine si pentru a avea tu incredere de sine si a te simtii bine in corpul tau((:
Si crede-ma daca tu esti ok cu tine si te consideri atractiv si fetele o sa vina la tine pentru ca vad ca tu esti confidence((:

Bula
| Bula a răspuns:

Barbat vei fi dupa majorat. Pana atunci fa miscare multa si intensa, respectiv mananca sanatos.
Fetele se gandesc ca... fetele. Niciodata nu vei sti tot ce este prin mintea lor.

Răspuns utilizator avertizat