anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU. Sunt (Baiatu-n Verde) Acesta este alt cont fiindca acela era facut pe un email temporar. Acum 4 luni am pus o intrebare care suna ceva de genu "Imi place de o vanzatoare de la magazin care are cam 24-27 de ani, acea fata mi-a facut cateva complimente si nu stiu nimic despre ea. Eu am 18 ani insa diferenta de varsta nu conteaza fiind amandoi legal adulti. Vreau sa vorbesc cu ea si nu stiu cum." Fast forward 4 luni mai tarziu...

M-am dus intr-o zi la magazin intr-o dimineata sa cumpar ceva. Am cumparat, am iesit. Ea nu era acolo deci voiam sa intreb despre ea, si asa am facut. Dupa 5-10 min am intrat inapoi de data asta magazinul fiind gol, am cumparat ceva si am vorbit cu una dintre colegele ei.

-Eu: Nu va suparat, cum o cheama pe doamna aia (culoarea parului) care a venit acum nu demult.
-Vanzatoarea: Ti-a gresit cu ceva?
-Eu: Nu da voiam sa stiu cum o cheama.
-Vanzatoarea: Aa vrei sa o cauti pe Facebook?winking
-Eu: Da. happy
-Vanzatoarea: Nu pot sa-ti dau detalii despre ea. O cheama (Nume) Dar mai bine vorbesti tu cu ea.
-Eu: Ok multtumesc o zi buna.

Urmatoarea zi spuse fata mi-a spus:
-Am auzit ca ai intrebat de mine...
Pe scurt m-am speriat, am luat ce aveam de luat si am taiat-o de acolo.
Urmatoarea zi ea era tot acolo si eventual am aflat ca ea e mai in varsta decat am crezut (36 de ani) Dar imi a dat Facebook-ul ei si de atunci noi tot am facut glume de genu "Te insori cu mine, te iubesc, ne luam in brate, arati bine, esti dulce, etc."

Acum aici intervine problema.
Eu de 2 saptamani lucrez la un service auto care se afla fiiiix in spatele magazinului unde lucreaza. Daca dechide usa din spate fix acolo ajunge unde sunt eu. Prima saptamana a fost ok ca de obicei am glumit unu cu altul, complimente, ne luam in brate. Pana cand!
Intr-o dimineata mi-a spus ca m-a visat dezbracat stand pe spate in patul ei. Zic hopa... Asta nu are poze cu nici un barbat si nici un copil pe Facebook. La profil zice ca e Single, mi-a spus niste chestii. Hai sa-i scriu. 2 zile mai tarziu ii scriu pe messenger. Acestea sunt mesajele COPY PASTE!

Apr 6 AT 18:22

-Eu: Servius (Nume). Am vrut sa te intreb astazi dar am vazut ca erai f ocupata. Tu ai prieten?

Apr 6 AT 21:36
-Ea: Serus. Da ammm

-Eu: Oof

-Ea: Eu am familie
-Ea: Si copil

-Eu: Da
-Eu:Serios?

-Eabig grina

-Eu: Bravo tie
-Eu: Nu stiam

-Ea: Ea e fetita mea
-Ea: (Poza cu fetita)

-Eu: Cati ani are?

-Ea: (Zice varsta)

-Eu: Wow
-Eu: Ff frumoasa

-Ea: Ms
-Ea: Nopte buna

-Eu: Da atunci de ce ai vorbit asa cu mine daca tu ai familie?

-Ea: Asa cum?
-Ea: Eu sau (Colegul meu de munca)
-Ea: Io ti-am zis ca am.

-Eu: Ce ai visat noapteawinking

-Ea: Ce treaba am eu cu tine
-Ea: Tu esti un copil

-Eu: Mda asa e

-Ea: Mie poti sa imi fii copil

-Eu: Dar totusi trebuia sa imi spui ca ai familie

-Ea: Amm
-Ea: Dora stiai

-Eu: Exista si relatii de genu

-Ea: De mult

-Eu: Nu stiam
-Eu: Nu mi-a zis nimeni
-Eu: Oricum sa nu iti faci griji ca nu ma supar, doar ca nu stiam treburile astea.

-Ea: Dapi si daca te superi
-Ea: Ce treaba am eu

-Eu: Nimic...

-Ea: Eu am viata mea
-Ea: (Colegul meu de munca) tat are treaba cu tine nu eu!

-Eu: Eu sa stii ca te felicit si ca te respect! (Colegul meu de munca) tat venea si nu te lasa.
-Eu: Eu i-am zis sa nu mai mearga.

-Ea: Ii bolund

-Eu: Stiu happy

-Ea: Batlcurod

-Eu: No ma bucur ca m-ai lamurit! Noapte buna!

-Ea: Okk

Urmatoarea zi vine la mine si spune sa nu mai intreb de ea ca are barbat gelos si ca nu vrea sa se incurce cu mine. Ca noi doar glumeam si ca sa nu sufar dupa ea. Eu am fost foarte cool si pe un ton calm i-am zis ca nu e o problema si ca mai putem glumi ca doar suntem colegi acum. Urmatoarele 2 zile am salutat-o dar ea doar s-a uitat la mine si o data mi-a facut cu degetul ca si cum ii faci la un copil cand "Nu e voie".

In dimineata aceasta am vazut ca imi a dat unfriend pe Facebook si cand am mai dat odata cerere imi a dat reject.
Vreau sa va intreb pe voi, da sincer sincer!
Eu am gresit cu ceva?
Nu are poze pe Facebook decat cu ea singura care zambeste, statusul de pe Facebook e Single, ea ma lua in brate, isi freca mainiile de mine si imi facea complimente. E normal?
Cat despre mine... Eu am fost sincer cu ea si singuru lucru pe care l-as regreta ar fi daca am fi certati fiindca ne vedem zilnic si nu vreau sa fiu certat cu cineva pe care trebuie sa il vad zilnic. Sunt putin suparat pe ea dar sincer cred ca ea e mai suparata pe mine.
Cine e copilul in aceasta situate?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai gresit lasa o in pace ea are familie si copil, ea a flirtat cu tine si tu ti ai facut sperante si faza ca te a visat a fost la mișto si a batut joc de tine sa vada cum reactionezi, aia stie ca esti topit după ea si te joaca pe degete, dar fi atent nu te juca cu focul ca ea are barbat si daca vine la tine la muncă si te bate tu o sa iesi sifonat din povestea asta, nu o mai cauta pe Faceboock ca i faci probleme are sot gelos, tu ai zis ca ea are 24 de ani si ea are 36, este mai in varsta cu mult decat tine cum crezi ca se uită ea la un puștan de 18 ani? Cauta ti una de varsta ta si cu femeia asta de la magazin in afara de "bună ziua" rupe orice legatura, fara sa o i ei in brate fara sa o cauti pe FB ca dai de belele cu sotul ei.

| BaiatunRosu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Eu nu cred ca am gresit deoarece ea a flirtat cu mine. In plus am cautat-o foarte mult si nu am gasit pe tot internetu poze cu copilu sau cu iubitul ei (Nu e insurata). Da sunt de acord cu tine ca vorbea la misto dar sincer cu oricine altcineva vorbea la fel, eu cred ca proceda exact la fel. Doar dupa ce am vorbit cu ea prin mesaje am aflat ca are copil si barbat ca altfel nu mi-as fi dat seama.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru BaiatunRosu):

Se spune maritată nu insurata, o femeie se marita si un barbat se insoară, puteai spune ca nu este casatorită.

| VoidEternal a răspuns:

Probabil intentiile ei nu mergeau mai departe de nivelul unui flirt. Tu ai incercat sa faci un pas un plus (perfect normal) si ea s-a speriat. Nu cred ca ai facut tu ceva gresit, nu mi se pare ca ai fortat nota avand in vedere circumstantele, deci nu e cazul sa te blamezi pentru ceva.

Dar... cel mai bine ar fi sa uiti de ea si sa mergi mai departe, sau oricum sa nu mai incerci sa interactionezi cu ea mai mult decat ai face-o cu o alta vanzatoare de la un alt magazin. E clar ca nu stie prea bine ce vrea nici ea si genul asta de persoane nehotarate pot sa-ti faca probleme, uneori chiar si fara rea intentie.

| oglindasultanului a răspuns:

Textu asta e scris de un baiat de 18 care a vazut prima fata in viata lui? Suna f ciudat dialogurile, si fictiv, sigur ai incurcat tu ceva sau minti. Nu cred ca avea de ce sa-si bata doamna joc de tine. Despre Facebook, cei care au o viata reala, nu-s in stare sa seteze, sau nu vor s-o expuna pe profil.

| 1997onur a răspuns:

-_- frate ce se întâmplă cu voi tu ai 18 ani ia 36 de ani ce aveți frate cum se ajunge la așa ceva iar ia are familie și copii și soț și este clar ca nul iubește 100% pe soțul ei cu adevărat nu știu ce sa mai spun mai lăsat fără cuvinte și ma simt ciudată adică o mama cu copii si soțul ei acasă se da la tine nu mai știu ce sa mai spun sincer frate.

| BaiatunRosu a răspuns (pentru 1997onur):

Da... Exact doar ca nu e insurata, nu stiu ce se intampla cu ei si nici nu mai vreau sa aflu. Pe retelele sociale scrie ca e singura si nu spune nimic de copil sau de iubit. M-a lasat si pe mine fara cuvinte toata treaba asta. Dar imi dau seama ca nu e femeie serioasa si asta chiar ma pune pe ganduri...

| 1997onur a răspuns (pentru BaiatunRosu):

Ce să-ți mai spun bro? Nu am cuvinte frate sincer îți spun altceva ce ași mai putea spune? sau zice mai lăsat fără vorbe și cuvinte -_-

| Mopmop a răspuns:

Ai pierdut ocazia sa ai o aventura cu ea.
Nu iti mai fa sperante si lasa femeia in pace.
Cauta alta fata si mergi inainte!