Momentul se încarcă de prezența voastră în acel loc. Focul de tabără în altă împrejurare că nu știi cu ce entuziasm îi vine să arunce și inelul în flacără. Nu opta pentru clasicii roșii trandafiri, sunt plini de cianide. Alege flori de culoare deschisă, naturale. Și totuși, oferă-i tot ce ai în gând, de părinți nu vă fie teamă.
Mai ramane sa planuiti sa va cumparati terenul unde aruncati cenusa ca sa va faceti casa in care o sa traiti impreuna pana la 150 de ani.
Las-o mai moale ca e prea siropoasa povestea. Mai bine ii iei un cadou care nu bate la ochi, gen pe care si l-ar lua si ea pe care sa-l foloseasca si sa ii aduca aminte de tine.
Nu e bine să vă iubiţi nebuneşte. Ştiu ce spun. Sunt la mine în cartier doi nebun - fată şi băiat, de iubit se iubesc, dar fac urât de tot când îi apucă. Nu recomand. Iubiţi-vă omeneşte.
Dragoste de copii.
De ce ai da foc la niste trandafiri, ca nu semnifica nimic. Chiar ii inteleg pe parinti de ce sunt stricti. Fata are doar 15 ani si nu le-ar conveni sa le vina acasa cu vreun un plod in brate, de la varsta asta.
Stai linistit! Rareori dragostea din liceu se implineste. Cumpara-i ceva simbolic si un buchet de flori.
Ideea ca dupa toate relatiile pe care le-am avut, aceasta e cea mai perfecta. Si ideea e ca caracterele noastre se completeaza. Avem planuri mari pe viitor, totusi nu se stie cum o sa continue.
Provenim ambii din familii instarite, educatia ne-a fost data, si crede-ma din suflet ca stim ce e aia protectie. Stim cu se foloseste si te asigur ca nu se duce acasa nu nici un plod. Poate e dragoste de copii, dar e ceva mai diferit fata de ce am avut pana acum.
Eu ti-am dat un sfat din experienta mea de decenii. Tu faci cum crezi. Esti stapan pe tine si tu poti sa iei o hotarare in mai buna masura, cunoscand subtilitatile legaturii. Dumnezeu sa va ajute!
Cand spui ca sunteti din familii instarite, ai spus tot. Ea are doar 15 ani. Daca intervine si legea, ce crezi ca se intampla, in cazul tau?
„totusi nu se stie cum o sa continue". Ai ceva indoieli, totusi.
Tineri si imaturi!
Conform codului penal, daca diferenta de varsta nu depaseste 2-3 ani si ambii sunt de acord, e legal.
500 lei nu sunt asa multi totusi. Sunt bani putini pe care sunt de acord sa ii cheltui pentru ea. Cum o sa se continue, o sa ne arate timpul.
Cand nu ai alt venit decat alocatia de la stat, sunt totusi niste bani.
Nu sunt din Romania, deci nici alocatie n-am. Totusi am mai multe surse de venit de imi aduc $150+/luna.
What? Inteleg parinti stricti, dar ce e timpenia asta cu nu poate sa pastreze un cadou? Poate eventual sa le zica ca le-a primit de la o prietena, daca sunt chiar asa de batuti in cap. Fanatici religiosi sau pur si simplu constipati de felul lor?
Hai sa te cred, totusi. Dar de ce acum spui de 150 de dolari cand mai inainte vorbeai de 500 de lei? Reiesea ca esti in Romania.
Sunt din R.Moldova. Comunitatea e romaneasca, asa ca am aproximat automat in RON.