Bro ai citit ce a zis tipul? cerea un sfat, chiar asa lene va e sa cititi pana la capat?
Buna.Pe langa ce s-a zis deja, poate nu ti-ar strica sa mergi la psiholog.Ca student inca poti beneficia de sedinte gratis.
In prima instanta, ai abia 18 ani,viața ți-o poți relua de la capăt de n ori,problema e sa vrei sa faci asta. Daca ai putut slabi, sunt sigur că poți să îți iei viața din nou de la capăt, pe plan amoros mă refer, mai ales că te vei duce la facultate.
In a doua instanta, trebuie sa lucrezi la încrederea ta de sine pentru a evita partenerele toxice
Și nu în ultimul rând, activitățile sociale clar nu au treaba cu relațiile tale.Adica nu înseamnă că dacă ai activități sociale o sa ai și o viață roz,de exemplu.
Cât despre redescoperire,la facultate o sa ai aceasta posibilitate.
Pur și simplu trebuie sa ai răbdare,totul se va întâmpla atunci când trebuie,cât și cum.
Așa că dacă nu vezi rezultate prea mare, incepe cu chestiile mici, gen sa slăbești, sa devii mai încrezător, sa devii mai interesant și sigur vei avea relații bune.
Bafta!
Este o optiune la care ma gandeam sincer, multumesc mult de exemplu!
Mergi bro la psiholog.
Si invata si tu sa fii mai coerent.
Daca ai facutate, nu înseamnă ca poti fi agramat.
De exemplu, nu a reiesit intrebarea ta din tot ce ai scris si iti iertam greselile facute, dar fii mai direct.
Eu cred ca am priceput. Treci printr-o angoasã.
Deci mergi la un psiholog. Noi nu te putem vindeca
Da stiu cum e, si eu trec prin aceeasi chestie, doar ca idk nu prea imi pasa de chestii precum " depresie" nu prea am plans dupa oamenii, am incercat sa imi ocup timpul cu chestii precum desenat, Youtube, jocuri, anime etc etc,
Sa nu ai prietenii sau activitati sociale nu e ceva atat de grav, plus e mai bine sa fii singur decat sa fi inconjurat de oamenii de **** care vor doar sa profite de tine.
Cat despre partea fizica, chiar iti pasa ce zic oamenii? daca tu te accepti asa cum esti nu mai conteaza nimic. plus ca o fata daca te place te place dupa cine esti ca suflet nu ca esti cu muschi cu par blond sau mai stiu eu ce stereotipuri au fetele astea din ziua de azi.
Eu iti recomand sa incerci sa faci ceva pe partea asta de online si sa incerci sa comunici cu altii oamenii, daca nu fizic macar in online ( stiu ca sunt multi boomeri care zic " a nu pe online pot fi si o fata daca vreau " chiar merge asa ca poti afla repede in ziua de azi, incearca sa faci ceva care sa te atraga
Eu zic ca e bine ce faci, poate ti se pare ca nu esti pe drumul cel bun fiindca nu ai primit validare din partea cuiva.
La psiholog nu faci decat sa te afli in treaba, iti da peste nas ca le stie pe toate si din orice iti face o discutie care daca nu s-ar povesti nici n-ar fi cazul.
Alti tineri nu sunt mai deloc atat de realizati dar epateaza cumva sa arate ca au reusit in viata si ca au pus viata sociala pe primul loc cand de fapt nu prea au realizat nimic iar viata lor sociala consta in a arata cat sunt de realizati social.
E bine sa nu te lasi tras in jos sau sa crezi ca altii au putut mult mai bine si ca nu ai inteles cum au facut.
Effy35 întreabă: