Imi pare rau pentru tine frate., ce pot sa iti spun este ca si la mine cam la fel s-a intamplat. Nu o cunosc pe mama ta, dar avand in vedere ca este singura presupun ca ii este si ei greu. Acum este o perioada mai. grea pentru adolescenti. E cu hormonii. cu mintea, noi experiențe si tentatii…
In general mamele mai suparate sau "neîmplinite", au acest tip de a vorbi. Nu zic ceva de rau sau., sau ca sa jignesc, ele pot face asa din. cum sa explic, e tot un fel de iubire numai ca. mai sarcastica.
Sunt sigur ca te vrea in viata ei, dupa cum ai spus ca va unteresati unul de celelalt putin - este probabil foarte suparata
Iti urez succes in viata si. o relatie buna cu mama ta, sper ca te-a ajutat ❤️!
Pe astia dependenti de jocuri de noroc nu poti pune baza. De fapt, o intereseaza mai mult jocul de noroc decat daca are ea insasi ce sa manance.
Salut,incearca sa ti vezi de viata ta si sa ti gasesti un rost fiind major.Nu te mai baza pe ea, bazeaza te pe tine, angajeaza-te undeva unde nu ai nevoie de masina pana faci rost de bani
Nu ma simt foarte pregătit încă, vreau sa ma angajez si incerc, dar singura soluție la care ma puteam gândi a fost job de livrator
Ar trebuii sa îi explici cum te simtii, ca nu e ok ca ce face stiu ca desii e mama ta dar daca nu o sa îi explici unele lucruri o sa continuie facand lucruri mai rau, desii am inteles ca are probleme cu banii, ai putea sa o ajuti, daca doar ea te a crescut poate are si ea ceva ce nu ti a spus si se regaseste in pacanele
Asa voi face, dar e mai greu. Cum sa incep conversația?
Daca inca nu vrei sa il spui in fața, potii sa il scrii un mesaj în care să îi explici tot ce te deranjeaza intr-un mod frumos, si potii sa îi spui ca osă fi alaturi de ea, pentru a incepe conversatia o potii intreba, "cum se simte" si de ce s-a comportat asa pana acum. Succes!