Ești plin de insecurități de ești așa gelos, prietene! Da, gândești aiurea și nu o să ducă nicăieri gândirea asta. Te sfătuiesc să te mai uiți în oglindă și să te dezvolți.
Inimioarele inseamna simpatie, doar atat.Si eu mai trimit pe la colege chiar, de ziua lor.Si sotia mea, la fel.Adica atata timp cat nu te inseala, nu ai de ce sa fii gelos.E un simplu emoticon.Plus ca atata vreme cat nu esti sotul ei, ea e libera sa faca tot ceea ce vrea, fara sa te intrebe pe tine.
Gelozia e o boala grea. La fel si posesiunea. Se duc undeva in adancurile tale ca fiinta, incredere in tine, raport cu lumea exterioara si tot asa.
Incearca sa o tratezi acum decat mai tarziu.
Relatia ta e sortita esecului,demonstrezi ca ai o gramada de frici si ca esti posesiv,fetelelor nu le plac genul asta de baieti,pana va da peste un badboy te va lasa si pe buna dreptate, are si ea o viata care e faza fata aia nu isi apartine, nu inseamna ca daca e in relatie cu ea isi apartine viata, nu e sclava ta, lasa basmele astea cu monogamie, omul este poligam ca doar nu o sa muriti impreuna
Nu cred ca ție îți convenea ca soția ta sa îți faca asa înainte sa va căsătoriți!