SI sa nu uiti ca in viata prietenul cel mai bun aproape ca are un rol bine definit. Sa se dea la partenera prietenului.
Cel putin asa spun statisticile.
Probabil pentru ca la noi in tara majoritatea prieteniilor implica un fel de concurenta ascunsa.
Te mai maturizezi si intelegi cum sa ti gestionezi viata si prieteniile. Momentan esti la stadiul de ieșiri in club. Ceea ce este foarte bine. Toate la timpul lor.
Și încă o întrebare, eu aș vrea in continuare să construiesc o relație cu fata. tot am sentimente pentru ea, soo... should I?
Faci ce consideri tu, dacă corpul tău spune să nu mai fi prieten cu el, nu mai fi. Eu în locul tău nu mă mai uitam la niciunul, nici la fată nici la el acum fiecare face ce crede.
Intr o relatie fata alege. Daca dansa nu stiu cum cu prietenul tau inseamna ca relatia este compromisa. Poti sa le spui pa la amandoi.In primul rand nici unul nu te respecta.
În primul rând, îmi pare rău că te-ai confruntat cu o situație atât de neplăcută și dificilă. Încercarea ta de a stabili o relație cu una dintre fetele din grup și confruntarea cu comportamentul necorespunzător al prietenului tău sunt situații delicate care pot fi greu de gestionat.
În legătură cu reacția ta și modul în care ar trebui să procedezi, iată câteva sugestii:
1. **Recunoaște-ți emoțiile:** Este perfect normal să te simți surprins, dezamăgit și chiar trădat într-o astfel de situație. Permiterea exprimării și conștientizării acestor emoții este primul pas spre gestionarea lor.
2. **Comunică-ți sentimentele:** Poate fi util să discuți cu prietenul tău despre modul în care te-ai simțit și despre impactul comportamentului lui asupra ta. Expresia sinceră a sentimentelor tale poate ajuta la clarificarea situației și la prevenirea escaladării conflictului.
3. **Pune limite clare:** Fie că decizi să îți exprimi nemulțumirea față de comportamentul prietenului tău sau să îți reevaluezi relația cu el, este important să îți stabilești limite clare și să le comunici în mod deschis.
4. **Încetinește și reflectează:** Înainte de a lua orice decizie sau de a reacționa impulsiv, acordă-ți timp să reflectezi asupra situației și asupra posibilelor consecințe ale diferitelor acțiuni.
5. **Prioritizează-ți binele-ți:** În final, este important să îți prioritizezi bunăstarea și să acționezi în conformitate cu valorile și standardele personale. Dacă relația ta cu prietenul tău este afectată negativ de acest incident și dacă simți că nu mai poți avea încredere în el, este perfect rezonabil să îți reevaluezi legătura cu el.
În ceea ce privește fraza pe care ți-a spus-o prietenul tău, este dificil să interpretezi exact intenția lui. Este posibil să fi fost o tentativă de a fi sarcastic sau ironic într-un moment tensionat, dar numai el îți poate oferi o explicație clară în legătură cu acest aspect.
În final, amintește-ți că este important să îți accepți emoțiile și să iei decizii care sunt în acord cu binele-ți și cu valorile tale personale. Dacă simți că ai nevoie de sprijin suplimentar în gestionarea acestei situații, nu ezita să discuți cu prietenii sau cu un consilier de încredere.
Eu zic ca ar trebui sa-l intrebi pe prietenul ta cel mai bun de ce afacut astasi sa discuti cu el. Scopul pentru care ti a zis cred ca este din cauza faptului ca nu ai o relatie.
Cu ce scop ți-a zis fraza aia? A spus-o ca sa îți arate gen ca e mai smecher decât tine, ca îți poate lua gagica oricând, a făcut-o intenționat mai exact, ca s-a dat la ea. Asta s-a întâmplat. Ce trebuie sa faci tu acum e sa nu mai vorbești cu el dacă a fost in stare sa îți facă ceva atât de pervers, ăla nu e prieten, nu te mai încrede in nimeni, in ziua de azi nimeni nu îți mai e prieten, nu mai există prietenie adevărată.
Nu e vina ta ca i-ai lăsat împreună, doar nu era sa ii ti in lesă pe unul din ei, e vina lui, daca stia ca o placi pe fată, trebuia sa ia el singur distanță de ea, nu să facă invers.
Mda... Trebuia să se întâmple una ca asta macar o dată în viața. Totuși, poate îmi găsesc scuze, dar o fi facut-o să ma încurajeze? ( Acum ca citesc, pare cam banal ). Mersi oricum de ajutor și cred ca ai dreptate.
Dacă este ceva banal sau serios, acum depinde de cat de mult îți place de fata respectiva, si cat de mult ți la prietenul tau, asta tu știi. În niciun caz nu a făcut-o sa te încurajeze, LOL altfel nu se dadea la ea, eventual se ducea la ea si îți punea o vorbă bună la fată, te vorbea de bine pe tine să înceapă fata sa te placă, dar el ce a făcut, fix invers. Am pățit si eu ceva de genul si am auzit prea multe povesti ca sa mai cred în prietenia cuiva, sorry. Faci cum simți acum
Nu stiu cati ani ai tu, dar daca fata a dansat cu prietenul tau si i-a acceptat avansurile, atunci este clar ca nu-i interesata de tine ci de prietenul tau, indiferent cat iti place tie de ea si nu poti face nimic in acest az, decat sa-ti cauti alta fata.
Buna.Eu as reevalua pozitia acelui om in viata ta, ca prieten nu iti este, asta e clar.
anonim38 întreabă: