| WolfgangKreutzfeldt a întrebat:

Salut TPU. Voi cum ați aborda o fata atunci când sunteți la sală? Ca sa fim înțeleși, nu cunoașteți fata, e prima oara când o vedeți și de descurcat se descurca cât de cât singura adică nu merge tactica sa te oferi s-o ajuți. Cum procedați?

26 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Te duci si ii ceri numarul de telefon, ea te va evalua, va incerca sa-si dea seama cat costa adidasii pe care-i porti, daca sunt indeajuns de scumpi, se va interesa si ce masina ai parcat in fata salii...si in functie de asta va decide daca iti va da numarul sau nu.winking

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru wildthing):

Înțeleg ce spui, răspunsul e bun dar hai sa nu fim atât de materialiști și nici sa credem ca ceilalți sunt așa. La sala mergi sa lucrezi părerea mea, nu sa faci parada modei sau sa te dai mare cu mașina. Cel puțin eu asta fac

| pentesterintimpuliber a răspuns:

Daca nu ai un biceps de 17 inch si un piept decent, degeaba

| wildthing a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Nu, nu mergi doar sa lucrezi, pentru ca altfel nu ai fi incercat sa abordezi fete. Nu eu sunt cel materialist, ci iti spun cum sunt ele. 99% din fetele care merg prin sali, sunt praduitoare.

Aaaa nu, nu-s genu sa merg doar ca să agat. Eu merg, îmi fac programul și după plec ( aproape tot timpul cu căștile în urechi, asta dacă nu mai merg cu cineva), doar ca azi am văzut o fata care mi-a plăcut și părea serioasă. Eii hai, este exagerat procentul și știi și tu asta. La sală la care am fost eu ( nu-i nici cea mai mare din oraș deci nu vin din ăștia cu figuri, maxim 2 dacă am văzut pana acum) nu am văzut niciodată tipi care sa abordeze fete pe acolo și crede-mă ca fete sunt. Tu cum ai formula întrebarea, adică poți să-mi descrii exact cum ai proceda tu?

| Chirosan a răspuns (pentru wildthing):

Nu toata lumea procedeaza ca tine.

Cum as proceda eu? Cum as formula intrebarea? Nu-i o stiinta exacta. happy Ar depinde mult de circumstantele de moment, de felul cum vad ca se uita la mine cand vede ca o abordez, dar cred ca in principiu i-as spune ceva de genul: "Buna, eu sunt Costelus, te-am vazut prin sala si mi-ar placea sa ne cunoastem." Daca e interesata, va face ea lucrurile sa mearga usor in continuare. Daca nu, aia e...ii intorci spatele si pleci.

| Freya1 a răspuns:

Probabil te pui langa ea la vreun aparat si cand prinzi momentul încerci o glumita, ca sa puteti începe o conversație.Nu ii ceri numărul din prima ca poate o mai vezi si treptat cine stie.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Chirosan):

Tu cum ai proceda?

Asta-i chestia, că azi e prima oara când am văzut-o și cred ca și asta afectează oleacă sa zic asa. As mai putea sa o întreb pe fata de la intrare gen cea care da cheile la vestiar, care da comanda de suplimente, etc etc ceva despre fata aia, dar nu știu ce anume as putea s-o întreb ca abia acu am venit de la sala și mi-s cam amestecate gândurile laughing. Asa dacă e prima oara când o vad și merg sa ii zic asa direct nu știu dacă ar merge. Oricum îs mai direct de fel și zic ce e de zis, doar ca nu știu ce sa zic asta e problema ca "tupeu" îmi fac laughing

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Freya1):

A făcut banda azi, nu a venit în secțiunea de forță a sălii. Plus nu știu ce gluma as putea face asa din senin, adică îmi trebuie o anumita conjunctura care nu ar tine de mine și asta-i cam aiurea. As vrea ceva, o replica, un mod în care s-ar putea face "acțiunea" zisa de mine

Ideea de baza este ca nu e mare filosofie. Daca ea vrea, nu trebuie sa faci mare lucru, nu trebuie sa spui cine stie ce, ca lucrurile vor avansa usor. Daca nu-i interesata, nu merge indiferent ce i-ai spune. Daca o mai vezi prin sala, fa-ti drum in directia ei si pur si simplu salut-o asa in treacat ca si cum e ceva normal si casual. In momentul ala in mintea ei rotitele vor incepe sa se invarta, va sti ca esti interesat de ea.

Interesant ce zici. Si dupa asta sa incerc s-o abordez in aceeasi zi sau sa mai astept? Eu nu stiu ce program are ea si cand vine si s-ar putea sa nu ne intersectam asa des.
Ai dreptate la ce ai zis ca daca ea n-ar chef pot eu sa-i zic orice i-as spune

Daca ai salutat-o si o mai vezi prin sala in alta zi, vezi si tu daca iti cauta privirea, daca asteapta sa fie salutata din nou, trebuie sa-i studiezi un pic limbajul trupului. In cazul in care vezi ca nu vine des si nici in mod constant la aceeasi ora, eu zic ca tot abordarea directa e mai buna, pentru ca nu ai timp sa aplici o strategie si atunci te duci si vorbesti direct cu ea...chiar daca te refuza, macar stii cum stau lucrurile.

| Freya1 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

La mine daca vine cineva si ma abordează cu o replică de agățat sau imi cere numărul refuz.Si cred ca majoritatea suntem asa.
Pe noi trebuie sa ne iei pe ocolite si sa nu ne abordezi direct pe combinatii, ca daca fata e cu capul pe umeri si nu o usuratica se va gândi ca vrei sa o agheti pentru sex (mai ales ca e la sala) si refuza.
Trebuie să găsești o conjunctură sa interacționezi cu ea.

Saru mana de raspuns big grin

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Freya1):

Mai da da-o naibii de treaba, ca nu toti vrem sa va bagam in pat din prima laughing, poate unii din noi suntem mai directi si vrem doar sa va cunoastem. Plus ca daca ar veni unul si pur si simplu ti-ar zice ca ii pari draguta si ar vrea sa va cunoasteti tot asa ai reactiona? Cum gandesc fetele in sitautiile de astea?

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru pentesterintimpuliber):

Cam superficial, nu crezi?

| Freya1 a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Majoritatea zic mersi si isi vad de treaba.Pentru ca ele pățesc extrem de des sa fie abordate asa si nu de băieți foarte ok.
Plus ca tu nu sti daca nu are o relație, sau daca nu cumva e după o relație și numa de alta nu are chef.De aia zic ca trebuie sa interacționezi înainte cu ea sa o cunosti si sa afli cat de cat ceva despre ea si dupa sa faci pași următori.

| GabiDumitrescu a răspuns:

"Buna, mi-a atras atentia modul sexy in care te misti/tricepsul tau reliefat de-a dreptul seducator/ochii tai de un albastru infinit/verde ca smaraldul/negru ca pacura/gropitele din obraji/parul de culoarea focului/spicului de griu/penei corbului si sunt sigur ca e ceva si dincolo de aparente. Servim o cafea dupa antrenament?"

| Fatamuntilor a răspuns:

In urma cu ceva ani insoteam un copil la piscina.Un tip taman in dreptul meu si -a gasit sa faca sarituri. Sarea, iesia si tot asa.
Incearca sa lucrezi langa aparatele de langa ea si poate isi va da seama ca vrei sa o,, agati''.

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru GabiDumitrescu):

Cred ca faci senzații la petreceri, nu alta rolling on the floor

| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Fatamuntilor):

Interesanta abordarea dar as prefera ceva mai direct pentru ca nu știu dacă o sa ne intersectam tot timpul la sală ceea ce nu prea îmi permite tactici din acestea pe termen lung plus ca ar părea oleacă ciudat părerea mea ca să merg să lucrez mereu fix lângă ea

Răspuns utilizator avertizat
| WolfgangKreutzfeldt explică (pentru Hyacinth):

Fata nu-i top model sau ceva ca să zici că ar avea nu știu cine ce fizic dar mie mi s-a părut drăguță și serioasă

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru WolfgangKreutzfeldt):

Depinde daca am chef de panarama sau nu. Ideea e sa fii hotarit in abordare. Fazele de genul "ai vrea sa." sau "am vazut ca si m-am gindit ca poate..." sunt un mare red flag pentru gagicile care au habar ce vor, macar cit de cit.