Hmm... Poți să îi iei ceva ce știi că își dorește sau să o întrebi pe ea ce vrea. Ori poți să o iei în mall și își ia ce vrea e dar plătești tu. Să îi iei ceva de la un artist muzical care îi place ( În gen un tricou, cd, cană, etc) sau cu un serial film care îi place (merch în general). Poți să o duci la un film la cinema (dacă e deschis la tine în oraș), sau faci tu unul improvizat la tine acasă, poți să o iei într-o excursie surpriză, sau pur și simplu la un restaurant care îi place ei.
Si eu am avut problema asta intotdeauna. Niciodata n-am stiut ce sa cumpar. Fa-i cadou o mica excursie, dupa posibilitatile tale, cu un tratament special la destinatie, o masa buna, ceva...sau doar invit-o in oras si rasfat-o cu ceva delicatese.
Iubita fără bijuterii și machiaje?
imi pare că o ții cam din "scurt". Ia cumpără-i un inel și să vezi ce zice și dacă-l poartă
Cel mai banal cadou. Efectiv nu e fata care sa nu fi primit așa ceva.
Ursuleț să-i cumperi dacă are maxim 12 ani sau vreo întârziere mintală.
Dacă e domnișoară, studiază și tu ce-i place, că e iubita ta, ar trebui să știi lucruri despre ea. Ce pasiuni are?
Tocmai pentru că nu sunt la fel le cumperi cadouri diferite, faci un efort pentru ea și îi faci ceva personalizat. Cunosc fete care au 3 urși acasă, unul de la fiecare fost .
Plătește-i o ședință de masaj pentru relaxare, cu aromaterapie și altele. Pachet complet. La un spa renumit. Rezervă ședința chiar de ziua ei de naștere.
thr93 întreabă:
anonim_4396 întreabă: