| Juspekay a întrebat:

Salut tuturor! Am o mica nelamurire in legatura cu prietena mea cea mai buna. Suntem prieteni (bff) de 4 ani si ne intelegeam extraordinar de bine. A fost ziua ei, ne-am distrat, a 2-a zi dupa ziua ei la fel ne-am distrat a fost totul minunat si urmatoarea zi am avut supriza sa imi spuna ca prietenia noastra nu mai are sens, ca ei nu ii mai pasa de nimic, spunand ca ea asa nu poate invata pentru bac, ca trebuie sa iasa in oras intruna, ca scrie toata ziua sms si nu are timp de invatat (asta imi spune mie) dar in schimb ea iese in oras cu alt tip cu care incearca ea sa combine si vorbeste cu el...pana acum ea a mai fost cu alti baieti si nu a fost nici un fel de problema in a nu vorbi cu mine, pentru ca eu nu ma bagam in relatia lor sa o stric sau altceva, ba chiar ieseam si eu cu ei. Dar acum nu inteleg de ce imi spune ca prietenia noastra nu mai are sens, ca ei nu`i mai pasa? si as mai fi curios ce credeti voi, daca se va mai intoarce la mine, la vechea prietenie. Am mai avut certuti, nu am vorbit cateva saptamani dar ne-am impacat, nu mi-a spus niciodata ca nu vrea sa mai fim prieteni, decat acum 2 zile mi-a facut surpriza asta straight face nu stiu ce sa mai cred acum despre ea

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hm,4 ani.
Probabil tipul ala e gelos,si ia batut un apropo de genul "toata ziua te vad cu baiatul ala ","nu am vorbit cu tine,ca am crezut ca esti impreuna cu el",ea fiind disperata dupa el probabil.
Si serios,"nu are timp de sms-uri"? Merge un "am de invatat,vorbim mai tarziu",nu un "hai sa nu mai vorbim niciodata".
E posibilitatea ca tu sa o sufoci, sa pui intrebari tampite,sa o enervezi,sa nu-i lasi spatiu, si ea sa iti raspunda din bun simt, si etc, dar e mai putin probabil, ca va stiti de 4 ani.
Sau,mai e varianta,in care ei sa-i fii placut de tine,si tu sa nu observi asta (mda, nici asta nu prea merge, ca a avut si alti iubiti, si etc).
Probabil i s-a dus cheful de tine laughing Ce sa-i faci, nu prea tin prieteniile intre fete si baieti.Eu nu cred in asa ceva.

3 răspunsuri:
| Juspekay explică (pentru anonim_4396):

Timp de 4 ani a tinut, dar eu as fi vrut sa se rupa prietenia asta de la sine. Nu cand i se "scoala" unuia sa zica "gata, pana aici a fost" big grin

| WaterDrop a răspuns:

Cu siguranta acel tip i`a spus sa nu mai umble cu tine pentru ca il faci sa se simta nesigur, asta daca vrea ea sa fie cu el.Alt motiv real si asa din senin nu exista la ce povestesti tu.

Si sa nu faci greseala sa crezi ca ea face asa doar de dragul lui.Doar a pierdut timpul cu tine in acesti 4 ani, daca ar fi simtit ceva asa cum simti tu pentru ea, nu ar fi facut asta acum.

Las`o si gaseste`ti o iubita nu o prietena, prieteniile de acest gen mereu se vor termina dramatic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Juspekay):

Ti-e frica sa o intrebi? Ti-am spus niste variante posibile, tu trebuie sa o intrebi.