| lupalpha97 a întrebat:

Salut tuturor as vrea sa pun o intrebare legata de iubire.Am avut relatie de 1 an jumate cu o fata care ea acum are 16-17 ani iar eu 19 ne iubeam mult foarte chiar simteam ca eram facuti unul pentru altul dar in cele din urma cu multa truda sin partea mamei ei 1 an de truda ea a reusit sa ne desparta.Am stat unul fara celalt 4 luni doar sa ne vedem in cartier atat si sa suferim ea a mai incercat o relatie sa ma poata uita nu a reusit iar la ora actuala neam reintalnit mai mult pe ascuns si eu si ea ne dorim sa fim impreuna dar problema e ca ea e inca cu cineva care incearca sa ma uite plus mama ei dar noi pe ascuns ne iubim foarte mult chiar si in pat ne spunem lucruri suferim dar in ciuda faptelor ea si eu ne dorim sa fim impreuna inapoi dar ea nu poate din cauza mamei dar nici de actualul ei iubit sa se desparta chiar daca in fond il inseala cu mine si la maxim inca.O vad fericita cand e în bratele mele in pat cu mine si etc.Ce as vrea eu e sa imi spuneti ce as mai putea spera oare vom fi candva impreuna din nou in ciuda tuturor faptelor explicate mai sus cine doreste sami ofere un raspuns serios voi veni cu toate detaliile pe care le doreste.Multumesc

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca este dragoste sincera si puternica, iubirea voastra va va tine impreuna!
Inca un pic si ea va face 18 ani, ceea ce-i va da dreptul sa decida in totalitate pentru ea!

| lupalpha97 explică (pentru Violleta2022):

Da ai dreptate dar dupa toate cele zise mai sus oricum am zis doar in mare si cateva secvente in legaturile familiale noi inca mai avem contact unul fata de celalt dar eu cred ca ea va hotara la un moment dat sa plece si sa-si inceapa o noua viata cu cel care il inseala cu mine chiar daca noi nu putem unu fara celalt

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este dragostea adevarata, merita sa faceti asta pentru voi.
De ce sa plece cu individul ala daca este fericita cu tine? Omule, lasa gandurile astea negative si iubeste fata ca pana acum