| Herghelegiu a întrebat:

Salut tuturor
Nu stiu cum să încep dar o să încep cu începutul eu am fost plecat în Anglia în 2019 si m-am întors de acolo în 2020 apoi am plecat iar în anul 2021 m-am dus înapoi în Anglia si am stat până în la sfârşitul lui 2023 perioada 2021-2023 am stat pe viză temporară care expira la 6 luni si apoi am tot aplicat alte 6 luni etc dar situația s-a schimbat cand cand trebuia să aplica pentru viza permanentă dar din cauză că eu nu am fost tot anul 2020 în Anglia atunci când au ieşit din Europa nu am îndeplinit toate cerințele şi fără viză nu mai puteam să lucrez nici să locuiesc acolo aşa că m-am întors acasă mi-a părut foarte rău sincer pentru că cum să vă spun stiam ce mă asteapta acasa eu stau cu bunica,sora mea mai mare, cumnatul meu, sora mea mai mică si prietenul ei
Problema este ca eu sunt nevoit să dorm cu bunica mea si nu stiu câți dintre voi o să mă înțelegeți dar menționez că la vârsta de 25 de ani e puțin cam stânjenitor pentru mine adică vreau şi eu spațiul meu
Am încercat să îmi caut de muncă şi în continuare dar tot ce am primit au fost doar câteva telefoane si eventual am fost la câteva interviuri dar nimic mai mult nici nu mă aşteptam la altceva că na România alt motiv pentru care nu voiam să mă întorc în țară dar stiți cum e trăiesc cu speranța plus de asta am avut parte si de presiuni din casă am fost bun cand am avut nu vreau sa spun mai multe unii dintre voi cel mai probabil ṣtiți la ce mă refer adevărul că ştiu că nu se opreste viața la Anglia dar de bine de rău acolo mai puneai un ban de-o parte putin mult cat era acolo nu depindeam de nimeni si eram si eu împăcat cu mine că pot să îmi ajut familia sincer ce pot să spun este că viața mea a luat o întorsătură mare
Vă mulțumesc celor care si-au facut timp să mă asculte

5 răspunsuri:
| 1RealSoul a răspuns:

Frate este bine pentru tine că nu stai pe drumui! Doamne Dumnezeule ferește! La cum este la noi jale...

Sant locuri de muncă și la noi în construcții dar acolo la fel jale...o sa muncești ca necalificat salahor și un salariul decent pe lună!

Este bine ca nai ajuns pe drumuri să locuiești și măcar ai aude sta chiar de este la bunica ta măcar este un membru din familia ta, dar dacă vrei sa ai spațiul tău privat locuința ta personală tot ce trebuie sa faci este sa muncești săte descurci de unul singur și sa strângi banii să-ți poți permite săte muți iar acolo nu uita! Ai alte responsabilități de achitat! Mult mult mai mari!

| gabicoo a răspuns:

Pleacă din nou la muncă afară.

| Herghelegiu explică (pentru 1RealSoul):

Înțeleg ce spui chiar înțeleg problema este că mă machină pe mine însumi stiu că nu este corect ceea ce fac pentru că mă compar cum eram înainte si cum sunt acum

| 1RealSoul a răspuns (pentru Herghelegiu):

Mergi la muncă ești adult. Ajutați bunica fiindcă și ea te ajută cu toate! Locuință de mâncarea! Ai un acoperiș unde să dormi.

Caută de muncă!

| Herghelegiu explică (pentru 1RealSoul):

Stiu si eu că trebuie sa muncesc dar e usor de zis să ştii oricum cel mai probabil mă voi duce tot în afară chiar dacă e greu măcar cât de cât te descurci altfel