Frate este bine pentru tine că nu stai pe drumui! Doamne Dumnezeule ferește! La cum este la noi jale...
Sant locuri de muncă și la noi în construcții dar acolo la fel jale...o sa muncești ca necalificat salahor și un salariul decent pe lună!
Este bine ca nai ajuns pe drumuri să locuiești și măcar ai aude sta chiar de este la bunica ta măcar este un membru din familia ta, dar dacă vrei sa ai spațiul tău privat locuința ta personală tot ce trebuie sa faci este sa muncești săte descurci de unul singur și sa strângi banii să-ți poți permite săte muți iar acolo nu uita! Ai alte responsabilități de achitat! Mult mult mai mari!
Înțeleg ce spui chiar înțeleg problema este că mă machină pe mine însumi stiu că nu este corect ceea ce fac pentru că mă compar cum eram înainte si cum sunt acum
Mergi la muncă ești adult. Ajutați bunica fiindcă și ea te ajută cu toate! Locuință de mâncarea! Ai un acoperiș unde să dormi.
Caută de muncă!
Stiu si eu că trebuie sa muncesc dar e usor de zis să ştii oricum cel mai probabil mă voi duce tot în afară chiar dacă e greu măcar cât de cât te descurci altfel
Mario1996 întreabă: