| XsooWhat a întrebat:

Salut tuturotwinkingvreaau sa va intreb care este cea mai buna varianta.Mi-a murit catelusacryingsa-mi iau alta, sau nu?
P.s.:sa nu-mi spuneti "cum vrei tu"sau altele

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna! uite cum am procedat eu, iti voi relata ceva, apoi tu vei decide sa iti dai raspunsul mult asteptat. cetelusul din imagine l-am crescut de la 2 saptamani cu pipeta, atat m-am atasat de el, ca acolo unde era el eram si eu si invers, nici o plimbare fara el.straight faceasa au trecut 5 ani..era inima, sufletul si tot ce vrei pentru mine si pentru familia mea, in octombrie face 2 ani de cand a dat cu masina un cretin peste el si a muritstraight facenu iti poti imagina ce fel eram si nici astazi nu nu a compensat nimic si nici un catel, am cautat sa cumpar unu ca el, dar in zadar, nu am gasit, am crezut ca daca o sa cumpar un alt catel, o sa compenseze durerea..nici pomeneala, in toti cateii roscati pechinezi, parca il vad pe Pyki al meu, nimeni si nimic nu compenseaza o pierdere, mai ales daca il consideri un membru al familiei, am un lup, o corcitura de rottweiler+lup ii iubesc si ii indragesc, dar nimic nu e ca cel pe care l-am pierdut, poate te plictisesc cu povestioara mea, dar este pur adevarul si durerea unei iubitoare de necuvantatoare.
O zi frumoasa sa ai si sincere pareri de rau pentru suferintastraight face

5 răspunsuri:
| AnabelleKr a răspuns:

Am patit-o si eu. Intr-adevar, nu a putut fi inlocuita prima, dar m-am atasat foarte mult de a doua si nu ii mai simt lipsa primeia. In concluzie, da, ia-ti unahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa mai astepti un pic si sa iti iei unul nou.
Te face sa treci peste mai repede chiar daca nu se poate vorbi de comparat dar la un moment va face parte din familie.
Fi tare big hug.

| Mooonsure a răspuns:

Cum sa nu? Intodeauna e un nou inceput,primul meu catelus l-am avut la bunici,dupa mama a mai luat inca unul,si amandoi erau acolo,la bunici,ii stiam bine. Dar intr-o zi bunica s-a gandit ca ar fi mai bine sa-l dea pe primul unui vecin,caci nu mai avea ce sa-i de-a de mancare,si cum noi eram departe,nu ne-am putut impotrivi, dar a ramas cel de-al doilea. Ii simt lipsa primului, dar ne-am acomodat cu timpul, acum ii acord mai multa atentie celui de-al doilea. I-ati, merita! Sa iubesti animalele! :* Bafta!

| yourgirl a răspuns:

Poate da... daca vei avea o alta catelusa nu vei simti asa de tare lipsa celei care a murit sad

| Tiffany7777 a răspuns:

Poi daca iti iei alta nu va fi ca si catelusa dinainte dar poate o sa te faca sa uiti de cea care a murit si nu vei mai fi asa de trist/a