Problema ca in ziua de azi nu mai merg romantele, poeziile si plansetele la apusurile de soare, azi fetele vor sex, bani, masini nu toate...eu zic sa ii spui sincer fara sa fii timid ca nu ai de ce ca iti place de ea, iti doresti sa experimentezi chestii noi cu ea, ca vrei o relatie sa ai grija de ea.Asa ea nu o sa faca pasul, tu ca barbat trebuie sa fii mai tupeist conteaza mult asta.Nu ai nimic de pierdut ea o sa fie sincera daca vrea cu tine o sa accepte daca nu prin faptul ca va intelegeti va ramane in cintinuare prietena ta, inca un pont sa nu o sufoci ca o pierzi de tot.
Aici cam ai dreptate, dar la ce ai zis mai sus, colegei mele nu i se potriveste asta. Ei chiar ii plac romantele, poeziile, ii place teatrul, opera, filosofia, citeste foarte mult.
Atunci ramane valabila treaba cu sinceritatea, fa primul pas cu tupeu o sa-i placa.
Salut. Este ceva normal ca atunci când placi pe cineva să transmiţi mesaje indirecte despre acest lucru. Dar dacă îţi doreşti ca o relaţie să devină cu adevărat serioasă (şi din cele scrise de tine aş trage concluzia că pentru tine este) atunci faptul da a-ţi face clar cunoscute intenţiile poate fi practic.
Se intampla si minuni in Saptamana Mare. Slava lui Dumnezeu! Pentru mine este ca o gura de oxigen. Nimic din ceea ce credeam eu rau, nu s-a intamplat. Sunt foarte bucuros si va rog nu imi stricati aceste zile. Colega mea vorbeste cu mine, mi-a raspuns.
Sarbatori Fericite sa aveti si zile frumoase!