| Mihaimi2 a întrebat:

Salut, vreau sa va cer parerea in legatura cu comportamentul prietenei mele.
A primit acum 2 zile un bilet in parbriz, de la ex, l-am adus eu sus si dupa ce l-a citit a stat langa pat impreuna cu servetelele folosite...in semn ca e pentru aruncat, cel putin asa a spus ea. Dar astazi dimineata cand a plecat la facultate a aruncat servetelele de langa pat si a luat biletul, de fapt l-a ascuns in dulap sub o cutie. Cand a ajuns acasa am intrebat-o ce a facut cu servetelele si cu biletul, la care ea, zambind, a spus: le-am aruncat. Dupa ce i-am spus ca m-am uitat in gunoi si nu era a acolo, a ras si a spus ca l-a aruncat afara. Pana la urma a recunoscut ca nu l-a aruncat pentru ca nu era hotarata daca sa-l pastreze sau nu, sa ii scoata ochii mai tarziu ca i-a scris pe un bilet de loto folosit cu fosta lui.
Eu m-am suparat ca m-a mintit si ca a ascuns biletul. Ea spune ca sunt eu prea paranoic. Intrebarea mea este...de ce credeti ca a procedat asa? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| SemperPrimoris1992 a răspuns:

Cel mai onest si sincer raspuns pe care ti-l pot da dupa mai multe experiente cu femeile : nu incerca sa rationalizezi, sa gasesti un raspuns bazat pe logica sau ratiune pentru comportamentul lor.
Am trecut si eu prin "n" situatii de genul asta si raspunsul a fost aproape de fiecare data "nu stiu", "asa am simtit", "nu e treaba ta".
Nu generalizez acum sa zic, bai nene toate femeile actioneaza asa, insa majoritatea prefera sa faca lucruri pentru care nu exista neaparat un raspuns rational/logic...pur si simplu fac acel lucru
E absolut in zadar sa le ceri un raspuns in cazul ala, nu faci altceva decat sa-i demonstrezi ca e lipsita de logica, lucru care o va scoate din sarite pentru ca si ea stie ca e asa.
Lucru confirmat, femeile recunosc ca nu se inteleg pe ele de cele mai multe ori..Cum ai putea tu barbat sa intelegi o persoana care nu se intelege pe sine se?!

Raspuns mai scurt : A procedat asa, pentru ca automobile.
P.S : Fara misto sau caterinca

5 răspunsuri:
| Random123456 a răspuns (pentru SemperPrimoris1992):

Aici aprob 100%. Sunt fata si fac multe lucruri fara logica, spun asta cu mana pe inima. De multe ori cand logodnicul ma intreaba: "pai de ce ai facut aia?" stau si ma uit la el ca o mata bleaga care nu intelege ce vrea omul ei de la ea, fara sa stiu a-i raspunde, dat fiind faptul ca nu am un raspuns ci pur si simplu l-am facut.
Dar pe subiectul tau, asta NU inseamna ca ea mai tine la el sau ca te inseala sau ceva de genul, ci pur si simplu nu si-a pus gandurile in ordine si nu voia sa te supere faptul ca nu l-a aruncat direct, acest fapt inseamnand ca se gandeste la tine si la sentimentele tale happy

| Adry05 a răspuns:

Nu stiu, dar ai facut mare caz din nimic. Las-o si nu mai aduce subiectul in discutie, cred ca nici ea nu stie de ce a simtit nevoia sa-l pastreze.

| relian a răspuns:

De ce a procedat asa? Simplu pentru ca inca mai simte ceva pentru fostul, asta nu 100% ci mie la suta.Nu te lua dupa ce spun unia cau avut experiente ei, ma lasati cu povestile astea, sau altele ca vai ele fac chestii asa total aiurea, astea sunt motive basme.A ascuns ala ca i-a placut ca ala ia scris, se mai gandeste la el sau si mai grav se gandeste la ala mereu ceara daca e cu tine.Nu va mai mintiti singuri si voi ati face la fel, dara nu recunoasteti, mintiti pentru ca asa e firea omului.Cand nu mai ai nimic dea face cu fostul fosta nu faci chestii de genul asta.Nu trimiti bilete, nu ascunzi biletele, daca cumva v-ati despartit in conditii ok pastrati nr de telefon si daca stiu si eu ai o intrebare il poti suna sau o pti suna asa pe fata, de fata cu iubitu iubita, nu chestii ascunse.Astea sunt povesti.Tu nu esti paranoic, tu esti normal, iubita ta se pare ca se cam gandeste la fostul asta e adevaru.Nu te-ai suparat ca te-a mintit spui? Pai asta e un lucru grav dupa parerea mea, cum adica va mintiti reciproc sau cum? Ce relatie este aia unde oamenii se mint pe fata? Un fost sau fosta sincer daca nu mai simti nimic pentru ea el in caz ca primesti ceva nici nu-ti mai pasa. Dara atunci cand iti pasa, cand tu minti ascunzi chestii sa fi realisti te gandesti la el la ea aia faci, iti place ca ai primit biletelu ala sil pastrezi, iar pe tine te tine acolo sa fie, eventual in caz ca fostul ramane singur o sa ramai si tu tot singur laughing asta este adevaru si nu un adevar pe ici pe colo si 99% din cazuri asta inseamna.Sai scoata ochii mai tarziu adica cum sa-i scoata ochii mai tarziu? Hai cai gtare de tot raspunsul ei, inseamna ca ea planueste ca mai tarziu sa fie cu ala laughing si atunci ii va spune ba raule pai tu asa ma iubesti sau ma iubeai imi trimiteai biletele pe bilet de loto laughing asta inseamna sa-i scoata ochii mai tarziu.Un fost este domeniu trecutului n-ai cum spune mai tarziu ii scot ochii laughing esti naiv sincer.

| DrGoogle a răspuns:

Inca mai tine la fostul, eu zic sa ai grija...sa nu inceapa vreo aventura cu el sau sa se intoarca la el.

| danay72 a răspuns:

Minciuna într-o relație nu e buna. Ea trebuie sa se bazeze pe încredere reciproca și iubire. Dacă e cu tine, nu ar trebui sa o preocupe de el. Ideea e ca iubirea nu își cauta propriile interese și nu se comporta necuviincios, ea se bucura cu adevărul, nu cu minciuna.