Eu cred ca ar trebui sa luati o pauza, sa va puneti la punct sentimentele. Astfel, va avea timp sa isi dea seama daca te iubeste ca inainte sau nu, si cand pauza va lua sfarsit, totul va fi la fel ca la inceput, deoarece daca va veti impaca va fi doar din dor, si pentru ca ati descoperit cum va simtiti despartiti. Mult noroc
Fii sincer cu tine, ţi-o doreşti foarte mult sexual, şi ai vrea ca să renunţe la aşteptare? Sau crezi că, prin eforturile amândurora, aţi putea să faceţi relaţia să reînflorească şi fără să aveţi intimitate sexuală?
Sincer,as pune ultima varianta pauza, nu imi place, si nici ei, am mai stat certati dar nu putem mai mult de o zi doua...am vb cu ea, sper usor usor sa ne reintegram la dragostea cea mare.Multumesc
Sincer aleg a doua varianta.Normal ca o doresc si sexual, dar mai bine astept decat sa ma creada ca stau cu ea ca sa o. Vreau relatie stabila, poate o sa trecem si peste momentul acesta...
Vezi tu, la inceput relatiile au o indragosteala, un foc de paie in care totul pare minunat, iubirea e imensa si ai trece si prin foc pentru celalalt. Nu il cunosti, nu i-ai fost alaturi nici la bine, nici la rau, dar il iubesti asa, in virtutea iubirii. Dureaza variabil, in functie de maturitatea celor implicati, intre 6 luni si 3 ani. dar este o iubire care se stinge pe masura ce incepi sa-l cunosti cu adevarat pe celalalt si intervine asa-zsia monotonie (legata de o incompatibilitate reala). daca reusiti sa transformati acest foc de paie in dragoste, relatia poate continua si puteti ajunge si la intimitati (e o prostie sa ajungi la intimitati inainte de a fi foarte sigur ca nu va interveni monotonia). Nu trebuie sa va schimbati nici unul, trebuie doar ca in aceste luni sa fi construit relatia pas cu pas, sa va fi explorat partenerul, sa fi ajuns sa il cunoasteti si sa il iubiti cu defecte si calitati. daca nu ati reusit, sau daca ati descoperit ca partenerul nu este suficient de compatibil, monotonia va va dobori si relatia va muri incet-incet. Intr-o relatie adevarata, in fiecare zi il iubesti pe celalalt mai mult decat in ziua anterioara (macar in primii 10 ani ai relatiei, pot certifica eu asta).
Probabil ca ati trecut de faza cu fluturasii in stomac si este ceva normal. Incercati sa tineti relatia vie prin diferite activitati distractive care sa va implice pe amandoi.