| AmFostOdataEuOBaba a întrebat:

Salutare. Aceasta va fi o poveste destul de plictisitoare, vreau doar să vă cer părerea și atât.
Decizia voastră dacă o citiți sau nu.

Deci unchiul meu a început o relație cu o fată în 2015-2016 din câte-mi amintesc. Doar că fata era minoră pe atunci, ea fiind născută în anul 2001 și el în 1985.
Aveau planuri de căsătorie, etc, dar eu personal nu eram de acord cu relația lui. Nu mai știu dacă i-am spus sau nu, dar am vrut să mă prefac că sunt interesată.
S-au despărțit în 2017, din cauza că ea fusese văzută cu pupându-se cu alt băiat, care avea în jur de 20 de ani. Cred că a văzut-o unul dintre prietenii unchiului meu, care i-a spus unchiului meu că i-a văzut. S-au certat și s-a degradat relația, ajungându-se la despărțire, aceasta fiind în 2017. În primele câteva luni a fost în depresie, iar în 2018 părea că s-a calmat.
Iar de câteva zile-n coace îmi tot spune de Mariana (așa se numește fata), că-i pare rău că s-a despărțit de ea și tot felul de chestii de astea.
Ce credeți?
Apropo, el noaptea asta nu a putut să doarmă, s-a tot plimbat dintr-o cameră-n alta și m-a trezit și pe mine la 5 dimineața. Ieri m-am prefăcut că-i țin partea când se oftica.
De ce am spus că m-am prefăcut?
Deoarece efectiv nu mai înțeleg nimic. Poate voi aveți mai mult discernământ.
Ce ziceți?

21 răspunsuri:
| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Nici nu pot intelege de ce este atras un idiot de 30 de ani de o fata de 14 ani. Aia cu un an, doi in urma inca se uita la desene. Ce subiecte ar putea avea de discutat?
Pe mine si pe majoritatea oamenilor copiii ne plictisesc. Cum unchiul tau e in afara normalului, ar trebui tratat prin puscarie sau la psihiatru.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Total de acord, dar pe mine nimeni nu mă ascultă sad va trebui să le arăt răspunsul ăsta ca să nu zică că eu sunt singura care o spune happy

| elcosmin a răspuns:

Parerea mea este ca daca fata respectiva mariana sau cum o chema a fost vazuta in public inseland, sa nu il mai intereseze de ea... Pana la urma vorba celor care au scris inaintea mea: e diferenta prea mare de varsta. O fata de 14 ani cu un om de 30 si ceva. Era normal sa insele, nu stiu de ce vi se pare ciudat. Sa o uite si sa isi gaseasca o relatie cu o fata de varsta lui

| nooneishereboo a răspuns:

În primul rând am o întrebare, această copilă este țigancă? Fiindcă nu înțeleg cum cineva de vârsta ei ar fi de acord cu altcineva așa în vârstă.
Iar în al doilea rând nu ar m-ai trebui să te prefaci în prezența lui, spune-i ce simți cu frumosul, fiindcă omul ăsta are nevoie de psihiatru urgent, s-ar putea să m-ai facă aceeași greșeală în viitor.

| AmFostOdataEuOBaba explică (pentru nooneishereboo):

Nu mai îmi aduc aminte cum arăta fata, am văzut-o doar la crăciunul din 2016

| Freya1 a răspuns:

Eu cred ca tu trebuie sa il ignori si sa nu te mai bagi, spune-i asta si lui in fata.Ii poti explica ce crezi tu si ca din punctul tau de vedere este absurd ca un bărbat în toată firea sa umble cu o copila la care ii poate imediat sa ii fie tata si închei discuția.

Răspuns utilizator avertizat
| Adry05 a răspuns:

Eu zic sa te indepartezi de unchiu asta, mi se pare o persoana foarte toxica.

| AmFostOdataEuOBaba explică:

Dacă doriți, vă las link mai jos de la o întrebare în care am pomenit de unchiul meu.
În răspuns spuneam că am un unchi în Franța și unul în România.
Dar în această întrebare vorbeam de unchiul meu din România.
Pentru detalii, aici e întrebarea!
https://www.tpu.ro/......ltul-o-sa/

| qwertpro a răspuns:

Salut,unchiul tau trebuie sa inteleaga ca aceasta relatie nu era sa tina mult timp. Diferenta de varsta este mult prea mare.si odata si odata fata era sa vrea sa fie cu cineva de varsta ei,tanar,vesel si energic pentru ca cu varsta aceste calitati incep a degrada incetul cu incetul.Din cate se vede ea a vrut pe cineva de varsta ei, dar intrebarea este de ce s-a indragostit ea in unchiul tau? Lipsa de bani? Lipsa de atentie din partea altora(astfel voind sa aiba pe cineva alaturi)? Sau poate doar dragoste la prima vedere? Si cine stie daca ea il iubea cu adevarat. Unchiul tau trebuie sa inteleaga ca aceasta relatie oricum nu era sa dureze mult, si poate pe fata puneau presiune prietenii ei ca se intilnea cu cineva mult mai mare ca ea, dar ce ar fi spus oare parintii ei? Unchiul tau ar putea consulta un psiholog sau un psihoterapeut, sau poate incerca sa treaca singur pentru ca cu timpul aceasta suferinta va disparea si va intelege ca asa e mai bine.

| Drimmero a răspuns:

Fereasca Sfantul ce pedofil. Aia mica s-a orientat catre alt potential pedofil. E o poveste de trolling sau totul e pe bune?

| Drimmero a răspuns:

Nu folosesc facebuci, iti dau un sfat matur: nu expune pe nimeni pe vreun site, mai ales profilele ce se presupune ca sunt mai personale.

| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca intre timp fata respectiva a devenit majora incepand din acest moment relatia dintre ei se poate oficializa fara sa mai exista probleme de natura etico-morala. Iar daca exista si sentimente de dragoste si iubire si acestea sunt reciproce, in acel caz ''zbuciumul'' sufletesc manifestat de el, este cu atat mai mult de inteles. Asta bine inteles numai in cazul in care in prezent fata nu este angrenata intr-o alta relatie si mai are si manifesta sentimente de dragoste si iubire fata de el. Multa sanatate!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Atracția sexuală este cea mai puternică lege a naturii și nu ține cont de vârstă. El nu era atras să converseze cu ea, ci să facă amor cu ea.
Unchiul este în sfera vieții, nu a normalului din mintea ta. Dacă ești limitat la înțelegerea lumii și a vieții, să nu dai tu sfaturi cum ar trebui tratat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Freya1):

E absurd în mintea ta. Un fapt de viață nu poate fi absurd. Absurdă poate fi o interpretare, de exemplu a ta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru Drimmero):

De ce acuzi fără să cunoști situația, de ce murdărești lumea cu conținutul minții tale?

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru sadrian46):

Vanezi si tu copii mici si incerci sa te justifici subtil in fata mea?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Nu.

| Drimmero a răspuns (pentru sadrian46):

Am inteles ca-ti fluiera ochii dupa ploade, tataita, dar atat iti zic, ca nu sunt omul potrivit cu care sa te dai in stamba cu trolling-ul/

| Freya1 a răspuns (pentru sadrian46):

Ba da chiar este absurd si prostesc tu ca bărbat matur sa umbli cu o fata ce aproape poate fi copilul tau.