Pai sunt apreciati de cu.rve, prietene. Aia nu e iubire, aia e doar prostie si depravare. Au relatii care dureaza 2 luni, nici macar nu sunt relatii. De ce ai vrea asa ceva? Tot ce au ei e superficial.
Trebuie in primul rand sa fii real, nu cool. Gandeste-te ce inseamna o relatie. O parasuta care sta cu tine pentru masina, in caz de necaz - dispare. Asta vrei? Sa stai cu un strain in casa? Asta consideri ca e fericire?
Tocmai, daca nu ai chestiile alea "cool", cand te va vrea o femeie, vei sti sigur ca te vrea pe tine, nu ce ai tu.
Salut. Pai nu e vorba de bani si masina, ca daca te uiti in jurul tau, pana si pulifricii aia de 15 ani se ling cu cate o bunoaca. Ce temperament ai? De la 1 la 10, cam cat de atragator fizic te consideri?
Ceea ce ai descris tu ca si calitati de fapt NU SUNT CALITATI :
"nu am bani,nu am mașină,nu am calitățile unui bărbat!"
barbatii adevarati nici nu au nevoie de asa ceva ca sa atraga pe cineva, cine are nevoie de bani si masina ca sa impresioneze, cine credeti "pretenii" mei proxenetii,ei sunt gagicile cu steroizi
pe de alta parte si acesti cocalari au fanele lor la fel cum si oamenii cu bun simt au perechile lor, deci tatuatele,curvetele, tunatele se uita dupa bani si masina, femeile adevarate se uita dupa caracter si villa omului, dupa un alt tip de situatie materiala.
Pentru ca tu ai sarit sa zicem peste etapa in care sa stii cum sa abordezi o copila, pentru ca nu ai avut prietena in gimnaziu (nu radeti se poarta) sau in liceu, normal ca acum cand ai ajuns la facultate este un nivel putin mai ridicat.
de ce? pentru ca curevetele de mici care erau pe interes in liceu si asteptau o pizza si un suc de la baieti, acum asteapta sa fie plimbate cu masina si sa li se dea si cateun ban daca se poate.
cum spuneam nu toate sunt la fel fratele meu.
tu fiind un personaj timid ai nevoie de o fata asemeni, noi le spunem in limbaj universal fete serioase, asta ai tu nevoie.
cele neserioase sunt deocamdata la un alt nivel mai sus pentru tine, nu ca ar merita dar ca sa ajungi acolo ai nevoie de experienta, ca sa vorbesc in termeni mai pe intelesul pustimii, ca sa invingi ultimul boss intr-un rpg ai nevoie de ceva upgrate, aruri mana potiun pana mea, tu deocamdata esti la level 1 nu te arunci sa te bati cu level 99.
cam asa este si in viata, oricum materialistele nu sunt de tine, nici de mine ci de cei care se complac ca cineva sa stea cu ei din interes, pe scurt prostii cu bani!
Pe de alta parte rar este sa gasesti o femeie frumoasa si desteapta, ea e mai importanta decat orice materialista BUNA, cand o sa intelegi ce am zis o sa pricepi de ce ai nevoie de o femeie serioasa.
Se zice dupa sac si petic, tu fiind timid si serios ai nevoie de cineva pe masura.
Esti tanar nu ar trebui sa iti faci griji de pe acum ca nu vei gasi pe nimeni niciodata! Nici nu stii cum intr-o zi o fata iti va da lumea peste cap.
Tu trebuie sa analizezi, sa vezi ce iti place si de cine iti place si sa abordezi acea persoana, pe de alta parte fii pregatit si pentru un refuz, adica fii ca un boxer sa stii sa lovesti dar important este sa stii sa incasezi!
Nu iese cum vrei cu una incerci cu urmatoarea pentru ca are balta peste, niciodata sa nu fii dezamagit.
Sunt băiat normal dar mă simt cam nașpa în prezența colegilor, mă consider ca un 0 pe lângă ei, vorbesc cu ei mai reținut așa, orice ar zice ei eu îi le zic da că sunt de acord cu ei ca să nu îi supăr! Pe fete le cam evit așa dacă am văzut că se uită după băieții de tipul enumerat mai sus!
Sa stii o fata ca lumea,nu vede bani si masina calitati la un baiat,deci gandesti gresit, trebuie sa ai incredere in tine, pentru a te face remarcat, iar pe langa asta incearca sa schimbi tinuta si freza, daca nu ti se par in ton cu moda
Ba
Fiecare are sortit pe lume un partener de viata. Numai ca il vei intelni mai tarziu sau mai curand.
Iar despre idei. La un concurs de geografie am avut un supervizor la facultate si el asa ne zicea. Atat timp cat muncesti si nu te gandesti la asta nu se va mai intampla.
Asteapta momentul sa gasesti pe cineva pe pofta inimii tale. Si cand o vei vedea, te vei indragosti incepi sa vorbesti cu ea, etc.
Btw am 16 ani
Sper ca te-am ajutat
De ce ai vrea o curva care sta cu tine pentru masina, bani etc?
Singura ta problema e la cap, prietene, nu alta. Esti superficial, iar cand intri in lumea superficialilor, joci dupa regulile lor.
Daca ai fi baiat serios, ai da de o fata serioasa care nu e interesata de chestiile materiale, ci de tine. Tot ce ai de facut este sa-ti schimbi gandirea.
Problema este ca vad la colegi asta! Sunt foarte apreciati si ma gandesc ca sunt apreciati pentru masina si alte chestii mai "cool"
Ar fi bine daca as face si eu la fel sau sa raman asa?