| Sid99 a întrebat:

Salutare! Am nevoie de o perspectiva asupra anumitor lucruri,vreau sa le pun într-o cu totul alta lumina primind un raspuns din exterior, tot ce cred eu poate sa nu-mi fie de ajutor...Sincer ma simt blestemat in ultimul timp,asta e un fel de-a spune,dar nu am sincer succes cand vine vorba de femei,mereu am fost complicat când vine vorba de asta și nu prea am avut relatii,deoarece rar se întâmplă să simt ceva în adevăratul sens al cuvântului pentru o femeie ca să pot sa-mi doresc ceva mai mult,nu pot sa fiu cu o femeie doar de dragul de a o face cum fac alte persoane,simt ca ma mint pe mine și nu ma pot preface in felul asta,nu am suportat niciodată sa fiu fals pentru a obține ceva, ori a venit de la sine ori am lasat-o balta..Am deja 25 de ani,toate persoanele de varsta mea au început sa aibă o familie și de asemenea copii și eu parca rătăcesc prin viata asta și nu pot sa fiu capabil sa-mi găsesc sufletul pereche,dar oricum înainte de toate când vine vorba de femei chiar ma simt blestemat pentru va toate femeile ma evita,tot încerc sa interacționez și sa fac în asa fel încât sa fie ceva mai mult dar nu primesc atentia cuvenita și sunt mereu ignorat. Mi se spune mereu ca arat bine ca sigur am nu știu câte femei în viata mea și remarca asta o aud de multe ori și nu știu ce sa mai cred și mai ales ca n-am mai avut parte de o femeie de nu știu cât timp și oricât as incerca e în zadar și am început sa ma întreb,chiar arat asa de rău încât nu pot sa atrag o femeie? În general toată lumea are impresia ca am succes cand vine vorba de asta dar nu e deloc asa și stau și ma întreb care e problema în cazul asta și mai ales cum vad cum anumite fete sunt asa de îndrăgostite de anumite persoane și ar da totul sa fie cu acele persoane și stau sa ma gândesc ca n-am avut parte niciodată în viata de o asemenea fata sa ma vrea cu toată inima și sa vrea sa fie cu mine, în schimb pana la vârsta asta mi-au plăcut doar 2 sau 3 fete cu adevărat dar n-a fost sa fie pentru ca oricât as iubii și as face totul nu e de ajuns și mai ales în ziua de azi când nu ești de ajuns pentru cineva dacă nu ai o situație materiala cât mai buna cât și alte lucruri ca să contezi,altfel ești un nimeni și nu prezinți interes,totuși ce fata ar vrea sa stea cu cineva în ziua de azi fără un interes? Sa te iubească pentru ceea ce ești cu adevărat nu pentru ceea ce poți sa oferi și asa stau sa ma întreb uneori cu anumite persoane au noroc de anumite femei care fac totul pentru ei și le inseala și ma gândesc dacă as avea șansa vreodata in viata asta sa am o asemenea femeie as face totul posibilul sa fie fericita,dar poate persoanele ca mine nu merita sa aibă parte de o asemenea fericire și trebuie sa rămân singur. Gandurile bune nu m-au ajutat și chiar de am încercat tot în zadar,am lăsat și totul sa decurga de la sine și nimic,poate sunt eu absurd dar mi se pare sincer ciudat sa fie totul asa,dar poate pentru ca nu am bani, nu sunt cineva sau alte chestii de gen nu-mi dau dreptul la asa ceva. Toți ca au avut nu știu câte femei și eu ma gândesc ca sunt nu știu câte de ma evita. Oare ce sa fac în privința asta?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Sa te iubească pentru ceea ce ești cu adevărat nu pentru ceea ce poți sa oferi..."

Mie nu-mi este clar, TU ce esti cu adevarat?
De ce oare te parasesc toate fetele si nu vrae nici una sa fie cu tine?

| Sid99 explică (pentru Violleta2022):

Toate? Nici nu poate sa fie vorba de mai multe pentru ca nu ajung pana acolo dacă nu exista chimia respectiva si ce am avut pana acum nu se poate numii relatie pentru ca a fost de scurta durata,problema e cu totul alta nicidecum asta cu parasitul. Ce sunt eu cu adevărat? Un bărbat simplu în cazul asta care nu bea,nu fumează,nu se droghează și chestii de gen, normal ca nu prezint interes dacă sunt asa, nu? Îmi.dau seama ce calități trebuie sa am în ziua de azi sa fiu potrivit, asa nu prea sunt potrivit dacă nu tratez o femeie în ultimul hal, nu-i vorbesc urat și asa mai departe, se știe prea bine ce și cum asa ca nu continui în cazul asta pentru ca nu ma ajuta sa înțeleg nimic răspunsul asta

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Deci tie ti-au placut 2-3 fete si?
"n-a fost sa fie pentru ca oricât as iubii și as face totul nu e de ajuns "
"mereu am fost complicat"
"rar se întâmplă să simt ceva în adevăratul sens al cuvântului pentru o femeie ca să pot sa-mi doresc ceva mai mult"
Clar, si lor le-a placut de tine, dar tu te-ai purtat ca tine.
Ai ceea ce meriti!