Gelozia e crapatura care a dus la ruperea multor relatii. Ca nu e de parcă tu nu te uti la alte fete.
Înseamnă ca nu o mulțumești /satisfaci cu ceva, sau s-a plictisit de tine. Daca vede ca nu esti gelos își pierde interesul față de tine si crede ca nu iti pasa de ea.
Șustă per șustă, dăi un capac data viitoare, păi cum îi permiți să se uite la alții, are voie doar la tine să se uite.
Daca ții la ea, încearcă sa o impresionezi cu ceva, relații intime aveți?
Pai doar s-a uitat atata ce ai? Frate gata tea înșelat ca să uita la un băiat? Revinoți lasa tâmpenile frate nu-i normal asa ceva doar sa uita atata nimic altceva a trecut un om și sa uitata asta nu însemna că gata tea înșelat și altele revinoti las prostile și nu te mai lua ce spune ăia de sus ca au loat orazna cu gelozia lor bolnavă nu fi și tu ca ei. Dacă ai ceva de spui spune-i ei așa se face nu cum faci tu acum frate asta nu-i normal doar a trecut un om și s-a uitat ce aveți.
Cred ca ea a vazut ca nu ești gelos daca se uita dupa alții si asa și-a pierdut interesul fata de tine. Fii mai barbat si nu ii da voie sa se uite la alții.
Vai de zilele la soția ta sărac femeie cine știe ce zile are.
Cică nu-i da voie sa se uite la alți ce asta ma? Doamne ferește cum sta cu voi așa oamenii
Uita-te ce spune nebuni aia de sus nu mai pot aicia de ras au loat orazna ))) cică nu-i dai voie sa se uite la alți ce bolnavi
)))) pai fata aia doar sa uitata așa și ia la cine trece ca orice om normal și ăștia au loat orzna Doamne.
Nu se pune este bărbat)))) da o femeie dacă se uita la un băiat care doar trece pe acolo gata este cu*va ba las-o dracu
)))))) cum stau femeile la ăștia cu ei
)))))) am ras mult la bobi ăla cică nu-i da voie sa se uite la alți
))))
Eu ma uit la unle fete care arata bine recunosc dar nimic mai mult ma jur pe Dumnezeu ca și dacă vor ele tot nu am cum nu pot nu ca sunt timid și altele dar nu pot inima mea deja e loata de mult și făcură scrum și praf.
Frate nu te mai lua după astia gelozia este o boala mare calmează-te vorbește cu ia ce ai pe inima si suflet și nu țipa sau altele sa-i faci cum s-o e bobi bolnavul ăla nu-i normal asa ceva frate stați vorbit discutai probleme care le aveți între voi doi și gata nu certa nu gelozie nu alte prosti asta însemna să fi matur într-o relație cu adevărat fără geloziei nu sa suni ca nebuni din nu știu ca în nu știu câte minte nu 100000 de mesaje eu pe toate astea singur fin greșeli mele le-am învățat și nu-i bine nici normal sa fi gelos si posesiv fi cine ești cu adevărat așa cum ești tu cu adevărat și vorbește cu ia spune-i ce ai pe inima și rezolvați între voi doi probleme voastre eu singur am învățat astea nu mi-a spus nimic fin greșeală mea am învățat asta toate și dacă ași putea da timpul înapoi niciodată nu ași mai face greșelile astea niciodată.
Corecție "Vai de zilele soției tale"
Vai de zilele la soția ta
Nu am soție dragă
Nu sunt însurat și am jurat ca nu am sa mor însor Niciodată sunt băiat nu fata -_- am mai spus asta de nu știu câte ori de ce lumea ma crede fata wtf -_-
Fata aia nu are nici vina doar s-a uitat la un om care trece atat tot nimic altceva.
E ok frate sa fi gelos, numa nu o bate, exceptie daca esti din Moldova, zi buna
Trebuie sa spui că ești bărbat sau femeie să înțeleagă oamenii mai clar
Și în ce sens ești cu o fata
Ești cu o fata colega de camera la cam in
Explică clar
Sau ești bărbat și coleg și iubitul ei
Ea știe că tu ești iubitul ei
Sau ești cu ea doar în imaginația ta?
Sunt băiat 25 ea 20, lucrurile astea nu imi plac, gen am mai văzut ca da like-uri, adauga băieți, acum ce sa cred sincer i-am zis ca lucrul asta nu imi place pentru ca eu nu fac asemenea lucruri intr-o relație, si am astaptari sa facă si ea ca mine? Cer prea mult? Sau sunt eu posesiv, da inteleg nu am nici un drept asupra ei fiecare face ce vrea. Din moment ce eu nu fac lucrurile astea am astaptari tati, nu vreau sa-mi bat joc de ea ca daca era așa îți dai seama ca ma uitam, ea e la prima relație.
Ti-a facut un *** test, clasic. A vrut sa vada daca esti gelos sau nu, daca arati ca esti gelos, ai picat testul, daca arati ca nu esti gelos, ai trecut testul, asa fac fetele care nu sunt in relatii de lunga durata, te testeaza sa vada cine esti de fapt si analizeaza posibilitatile de a te avea ca pe un partener de lunga durata. Trebuie pe cat mult posibil sa degaji o atitudine de "nu-mi pasa ce faci", asta o sa-i distruga ego-ul feminin si o sa fie atrasa si mai mult de tine, in subconstientul ei se traduce ideea "astuia nu-i pasa de mine, deci, poate avea fete mai bune decat mine... Lasa ca-i arat eu lui". Asa functioneaza natura feminina de fapt.
Esti cu o fata de 5 luni, ai si facut dragoste cu ea? Faptul ca se uită după altii de față cu tine nu este ok, dar ar trebui sa vorbesti cu ea acest aspect, fara scene de gelozie, fata aceasta nu este proprietatea ta nu ai drepturi asupra ei, multi oameni nu inteleg acest lucru esti a mea si pot sa ti fac orice, da, cei casatoriti sunt impreuna si la bine si la rau, dar asta nu inseamna ca are dreptul sa i si bata sotia sa o omoare, de aceea este bine acum ca ai surprins o uitindu se după altul intreaba o ce mai simte ea pentru tine si spune i pe un ton calm fara sa urlii la ea, de ce s-a uitat după acel baiat, poate doar ti s-a parut tie ca se uita dupa el, recunoaste ca si tu de față cu ea te mai uiti după altele, le admiri mersul picioarele fundul pantofii, deci si ea are dreptul sa te intrebe pe tine de ce i ti fug ochii după altele, ce varsta aveti voi :?
Nu are voie omul sa se uite )
Ba ești nebun...ce fapta oribil! Voii va rupeți gatul după altele pe strada și nu va mai zice nimeni nimic
Mergi la un pisholog
Las-o sa se uite, ce treaba ai tu? Daca cu tine e okey, se poarta frumos, atata conteaza.
Ce daca se uita de fata cu tine? Ca daca nu te-ar place, n-ar sta cu tine, s-ar duce la ala, deci te place.
Si eu ma pot uita la orice fata chiar daca as fi cu prietena langa mine, uitatul nu e interzis.
Daca nu accepti, o sa o pierzi, si o ia altul mai destept care nu se simte deranjat zicand "sa se uite unde vrea, tot cu mine sta in final"
Citeste te rog mai sus am explicat și vârsta pe care o avem și cum sunt eu in relație
CristiDinBucuresti are dreptate in tot ce a zis, ia aminte.
Avem dreptul sa ne uitam fiecare la cine vrem, nu conteaza ca suntem intr-o relatie, conteaza cum se comporta cu tine si atat.
Si daca da like ce?
Nu esti tu buricul pamantului, are voie sa aprecieze si pe alti oameni, asta nu are legatura cu relatia ta cu ea. Las-o sa adauge pe cine vrea, daca nu-ti afecteaza relatia este f okey.
Nu conteaza ca tu nu faci asa, face ea, e dreptul ei, nu iti convine, du-te la alta.
Ca daca o intrebi, o sa zica ce am zis eu.
Nu conteaza varsta care o aveti, principiul este tot ala.