| Bastanul2018 a întrebat:

Salutare, aveți idee unde as putea face un test poligraf si unul de paternitate in Brasov? Multumesc mult!

9 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Test de paternitate aici:

https://medo.ro/servicii-speciale/testare-adn-si-teste-de-paternitate

dar ăla cu poligraful e inutil

| SociopatuI a răspuns (pentru sierra1):

Poligraful nu se inseala niciodata. Cel care citeste poligraful se poate insela.
Insa un poligraf nu arata 100% adevarul. Daca persoana x crede ceva de exemplu ca pamantul este plat, testul ii va da dreptate pentru ca a vorbit sincer. Dar asta in cazuri speciale putem vorbi, si nu cred ca e vorba despre asta in cazul de fata.
Fata a inclus si testul de paternitate, cred ca vrea sa-si verifice sotul daca s-a inmultit cu alta.

| Violleta2022 a răspuns:

Testul poligraf la Politie, iar testul de paternitate la un cabinet de analize medicale, care are si acest test disponibil.

| sierra1 a răspuns (pentru SociopatuI):

"Poligraful nu se inseala niciodata....Insa un poligraf nu arata 100% adevarul"

te cam contrazici

Nu ma contrazic deloc. Tot acolo ti-am explicat si de ce.
El nu arata adevarul absolut, el arata sinceritatea.
Daca tu faci o crima si mergi la detectorul de micini si spui ca n-ai facut o crima, el va arata ca ai mintit. Ca n-ai spus adevarul.
Dar daca aceeasi persoana face o crima si in timp ce fuge se loveste la cap si are o amnezie pe ultimele zile, atunci cand il vei intreba daca a facut crima, iti va spune ca nu a facut, iar aparatul ii va da dreptate, ca a fost sincer si a spus adevarul. Si asta pentru ca el nu isi aminteste sa fi facut crima pentru a incerca sa minta.

Justiția se șterge la... nas cu detectorul tău, pariu?

Aici nu e vorba de justitie. Userul a cerut un detector si un test de partenitate. Clar vrea sa-si verifice partenerul daca a facut prostioare.
Ca asa cu justitia stiu si eu ca nu e viabil pentru toti.

~Clar vrea sa-si verifice partenerul daca a facut prostioare~

frecții - test de paternitate fără justiție este egal cu ZERO! ceplt

regis
| regis a răspuns:

Pentru linistea ta, testul de paternitate se poate face si acasa, sunt kituri de vanzare pe internet. Daca vrei ca acest test sa fie si relevant din punct de vedere legal, atunci trebuie facut la IML.
La fel, testul poligraf se poate face la diverse cabinete private, oricum legal nu este relevant. Un astfel de cabinet gasesti pe str. Mihai Viteazu nr. 6 (traiasca google).