Baga-te pe fete, insista, comunica cu ele si pana la urma vei gasi o fata, iti garantez! Nu o sa mori singur daca incerci asa ceva!
Tu esti constient ca daca esti urat, n-ai bani etc. exista tipe care sunt in aceeasi situatie, da? Lasa jos din standarde si nu mai asculta de blogurile care zic cerinte despre cum sa iei gagica. Alea sunt valabile in primul rand doar la extraverti, iar tu chiar ai zis ca esti intra deci n-are nici-o logica tu fiind la polul opus.
Din pacate o prietena sau sotie nu te poate scoate din depresie, aia o ai pentru ca duci un stil de viata monoton si lipsit de orice urma de disciplina si mai ai si urme de misoginism tipic cocalarilor. Femeile iti suplimenteaza viata. Degeaba cauti pe cineva care sa te accepte si sa fie de acord cu ideile tale puerile, si sa te scoata usor usor din depresie pentru ca la cat esti de incapatanat o sa alungi pe oricine.
Nici nu trebuie sa oferi ceva unei fete, binenteles ca esti ratat daca gandesti asa, o relatie e pentru beneficiul amandurora, si ea trebuie sa-ti ofere tie ceva. Foarte bine ca Nu ai vorbele la tine, in majoritatea cazurilor doar prostii merg cu vorbele la ei. E atat de simplu, trebuie doar sa menti o conversatie normala si sa fii tu insuti. Care e interesata nu o bate gandul de situatia ta. Desi multe nici nu se gandesc sa fie cu unul ca tine. Asta e adevarat.
Dată fiind situația mea fizică și materială în momentul de față, marea majoritate nu m-ar accepta, îți garantez. Chiar și dacă aș avea o personalitate WOW, majoritatea nu m-ar accepta.
Nu sunt chiar atât de urât... sunt urâțel, dar nu urât-urât, gen hidos...
Nu promite ca pe mine de ex nu ma deranjeaza ca pui intrebarile de genu pentru ca te inteleg cat te doare asta, poti pune din partea mea cate intrebari vrei. Chiar iti face bine si simplu fapt ca interactionezi cu noi poate. Citeste f atent ca e in interesul tau ce zic mai jos.
In primul rand psihologul nu va incerca sa te faca sa te obisnuiesti cu asta, el va incerca sa afle de ce zici tu ca nu poti avea relatie! Va vedea daca ai probleme de comportament, de socializare, daca ai doar ideea ca nu poti avea, daca ai facut totul pentru asta, daca nu cumva ai sanse dar doar tu consideri ca nu ai. Daca constata si constati ca dupa n discutii nu ai nici una din problemele enumerate de mine, atunci e fizicu, iar aceasta problema psihologul nu o va pune din pacate, ignore ce e mai important pentru ca e chiar convins de asta, nu cunoaste psihologie evolutionista si o sa zica ca esto okey. O sa te ia cu atitudine, imbracaminte si altele. Ti-am zis ca sa stii la ce sa te astepti.
Este posibil sa ai una sau mai multe din problemele enumerate mai sus, nu este exclus! Dar asta vei vedea acolo, daca nu-s alea, vei pleca de acolo fara a se discuta fizicul tu ca si figura nu ce pui peste un fizic posibil neatractiv (dupa cum tu zici), ca degeaba pui ca nu tine, insa ala e convins ca tine. Dovada ca hainele nu conteaza prea tare, e ca la mare, la strand in slipi si cu parul praf, atrage un barbat bine priviri. Cu hainele conteaza doar sa fi curat si decent imbracat adica nu rupt, atat.
Oricum e bine ca te duci, ca poate o fi si una din problemele alea si tu nu constientizezi.
Si daca nu ai vorbele la tine si nu esti asa carismatic, se trece peste asta cat de cat daca ai fizic placut, Cunosc fete timide, retrase, nevorbarete care au fost placute destul, si baieti la fel, din contra "lasa ca sunt cu tine, o sa fie okey, nu conteaza", si usor usor a prins curaj si chiar a iesit din retragere, mutenie, timiditate ca celalalt a fost alaturi, dar erau placuti. Deci e clar.
Multi oameni nu castiga mult, dar nu asta e problema, vezi lucratorii comerciali din supermarket-uri, mai mult de 1500 lei bani in mana n-au, dar toti is cuplati. Trebuie sa te oferi pe tine, si ea pe ea, atat, daca asta nu e, nu merge. Multi fac impreuna de la zero, casa, masina, etc, deci nu e problema asta.
Daca e doar fizicul si celelalte nu-s, atunci chiar va trebui sa te obisnuiesti cu asta! Si nu trebuie sa iti ia ala banii ca sa afli cum ca oricum nu are cum sa-ti zica, oricum el NU va accepta ca nu poti avea si nici nu ar incerca sa te faca sa accepti ceva ce el nu crede ca e posibil, deci te va tine sa-ti ia banii cat mai mult posibil. Ca asa iti zic eu cum sa faci gratis, sa gasesti alte preocupari placute, sa te duci la psihiatru si sa ii zici ca ai o depresie, ca si daca nu ai gagica nu e normal sa te simti asa, crede-ma, ai si o problema chimica, si daca iti da un trat bun ai sa vezi ca te simti mai bine in aceleasi conditii, nu zic fericit, dar iti vei putea vedea de altele cat de cat. Mereu se combina factorii de mediu cu tratementul, sunt mana in mana, una poate compensa pe alta totusi. Si ca sa intelegi ca este asa, multi oameni reactioneaza diferit la acelasi mediu, unu sufera tare, altul mai putin, altul mai deloc.
Cel mai bine recomanda vizita la medic, ii zici si vezi ce spune, nu sta asa, ca e posibil ca problema ta sa se agraveze doamne fereste, chiar fara nici o treaba cu femeile.
Si daca e terminat ar fi vina lui? Nu e vina lui, asa s-a nascut cu un fizic neatractiv (ma repet, daca e asa cum spune, ca perceptia de sine e una, perceptia pietei adica femeilor poate fi alta, dar sa aiba el alte probleme). Natura ne da sau nu niste chestii cu care defilam in viata, le ai sau nu le ai, nu iti dai tu acele chestii, tu doar le valorifici daca le ai. Si fizic si intelectual. De ce nu ajung toti olimpici? Ca nu pot, nu ca n-ar vrea, aia care ajung simt automat ca merge si daca merge de ce sa nu faca, si fac, vede de dinainte ca merge usor treaba in scoala, descopera fara sa vrea ca are darul dat de sus, si iti zic eu ca cine-l are, automat simte ca vrea sa-l valorifice, mai rar cu capacitati si sa nu le foloseasca.
Aia cu "aaa ai cap dar esti putoare", e vrajeala, ala e "putoare" ca nu poate mai mult, simte ca nu poate si sta la un loc, face ce poate.
Dacă problema ar fi doar fizicul, atunci de ce ar trebui să mă obișnuiesc cu ideea? adică fizicul poate fi schimbat, nu?
Esti blocat in capul tau, nimeni nu te poate scoate de acolo. Din ce vad aici nu esti capabil nici macar sa internalizezi un sfat. Toti avem probleme, ideea este sa muncesti sa le rezolvi, nu sa gasesti scuze.
Nop chiar pe invers, poti sa fii cel mai frumos si sa ai multi bani tot nu o sa te accepte din cauza caracterului. Pentru ca ala e cheia, sunt foarte multi urati cu caracter puternic si atrag prin simpla lor prezenta. Bine si dezvoltarea caracterului/fizica si materiala iti da o incredere si iti dezvolta caracterul care ala conteaza, degeaba te uiti tu in stanga si in dreapta si vezi barbati care au o situatie materiala buna si fizic dezvolta cu femei frumoase, cheia e caracterul la ei nu chestiile superficiale care le vezi tu. chiar si ratatii betivi de peste 30 ft ceva. Bine femei cu o situatie materiala si fizic la fel ca a tau sau mai slab, in majoritatea cazurilor.
Nu ești urât, nici urâțel... Ești prost. Scuză-mă, însă văd cum fiecare încearcă să îți dea un sfat, se chinuie să explice, însă tu tot pe a ta o ții. Ești încăpățânat și impertinent. Nu degeaba că nu ai prieteni nici iubita și stai toată ziua în casa și plângi precum mama căreia i-a plecat fiul la muncă în străinătatea. Ești foarte prost în gândire, gândești foarte mediocru și nu ai deloc încredere în tine. Toate fetele le vezi extraterestre sau "nu știu cum" le imaginezi tu. Că nimeni nu se uita, ca nimeni aia și cealaltă. Numai te victimizezi cu situația ta materială de parca asta contează. Dar capul pe ușă l-ai scos cândva să socializezi cu vreuna de zici că toate sunt avare după bani? Mai și pui întrebări când de fapt nici măcar nu știi ce vrei de la viață. Numai te plângi, dar schimbarea nu vrei sa o faci. Mai și enervezi oamenii pe aici. Cel puțin pe mine m-ai enervat. Cu asa gândire vei rămâne singur pentru următorii 60 ani. Poate sa găsești la bătrânețe vreuna care nu se poate deplasa cât sa ii duci apa mâncare și sa o menajezi.
Mulțumesc de sinceritate! apreciez răspunsurile de genul
Revenind totuși la ce ai scris tu, hai să-ți spun cum stă treaba:
Și dacă aș fi foarte încrezător și aș avea bani și aș arată ca un star, tot nu aș avea prietenă, știi de ce?
Nu am ce să discut cu o fată, mi se par foarte plictisitoare și de regulă când aud fetele sau femeile vorbind chestii de-ale lor mă apucă somnul.
Prieteni nu prea am pentru că de când am fost mic, am fost mai mult cu nasul în calculator; singurii prieteni pe care îi am sunt la rândul lor mai retrași și în principiu ne petrecem timpul în mediul online.
Pot purta discuții și afară(real life), dar de regulă cu bărbați, nu cu femei.
Cu femeile nu am subiecte de discuții comune, nu am interese comune, nu am chimie, nu am nimic.
Și dacă n-aș fi complexat, tot n-aș putea să am o relație. Aș fi dispus să fac compromisuri, dar probabil că în timp m-ar seca de toată vlaga.
De ce vreau o relație? habar nu am... poate pentru că mă simt singur emoțional și consider că asta ar acoperi golul, dar nimic altceva.
Revenind totuși la ce ai scris tu, hai să-ți spun cum stă treaba:
Și dacă aș fi foarte încrezător și aș avea bani și aș arată ca un star, tot nu aș avea prietenă, știi de ce?
Nu am ce să discut cu o fată, mi se par foarte plictisitoare și de regulă când aud fetele sau femeile vorbind chestii de-ale lor mă apucă somnul.
Prieteni nu prea am pentru că de când am fost mic, am fost mai mult cu nasul în calculator; singurii prieteni pe care îi am sunt la rândul lor mai retrași și în principiu ne petrecem timpul în mediul online.
Pot purta discuții și afară(real life), dar de regulă cu bărbați, nu cu femei.
Cu femeile nu am subiecte de discuții comune, nu am interese comune, nu am chimie, nu am nimic.
Și dacă n-aș fi complexat, tot n-aș putea să am o relație. Aș fi dispus să fac compromisuri, dar probabil că în timp m-ar seca de toată vlaga.
De ce vreau o relație? habar nu am... poate pentru că mă simt singur emoțional și consider că asta ar acoperi golul, dar nimic altceva. Uite răspunsul meu sincer...
Eu vad ca esti foarte preocupat de chestia asta, dar nu poti renunta acum.Ti am mai zis ca esti tanar si ai timp sa faci multe.E bine ca te gandestti acum la asta eu cand eram ca tine nici nu mi-a trecut prin cap sa caut pe cineva ca sa am o relatie.Un psiholog nu are ce sa faca pentru ca nu iti poate oferi ce vrei tu adica o fata pe care sa o placi si sa te accepte asa cum esti, El doar o sa discute cu tine, probabil profita ca ai depresie si o sa te cheme la sedinte de terapie care se vor dovedi inutile si mai dai si bani dupa ce ca nu ai.
Nu dau niciun ban pentru ședințele de terapie... am totul asigurat, stai liniștit.
"De ce vreau o relație? habar nu am... poate pentru că mă simt singur emoțional și consider că asta ar acoperi golul, dar nimic altceva. Uite răspunsul meu sincer..."
Uite si raspunsul meu sincer, nu ti-l va umple.
Daca nu esti confortabil in singuratate nu vei fi confortabil nici intr-o relatie cu cineva.
Atunci ce ar face-o?
Îmi plac fetele, îmi place să fiu în compania lor dintr-un anumit punct de vedere, dar sunt plictisitoare rău dude...
Nu e nimic mai amar decat sa te simti singur chiar si in prezenta altuia. Ce zici de asta?
Okay dude... eu te întreb ce-ar trebui să fac? cum ar trebui să trec de faza asta? vreau o relație, dar nu prea pot să interacționez cu fete. Ce să fac? spune-mi, te rog!
Salut, incerc asa printre randurile la ceea ce ai scris sa-ti raspund.
Nu ai nevoie sa mergi la un psiholog ci la psihiatru, nu te declar eu nebun dar depresia este o afectiune mintala nu un comportament aiurit care sa il regleze cateva vorbe, la psiholog arunci banii aiurea daca ai o afectiune cum e depresia,TOC sau anxietatea! Dupa un diagnostic pus corect de catre psihiatru vei fi alt om, te tii de medicamentatie si de acel medic ca de Sfatul Graal, este posibil sa ai nevoie de acele pastile (tratament) perioade lungi, uneori depresia reapare la o perioada de x luni sau x ani si atunci se reia tratamentul sau cu alta schema ce implica alt tratament,dar nu asta ar trebui sa te ingrijoreze acum. Poate la tine sa dispara din prima definitiv la fel cum unii se vindeca de cancer cu pastile primite gratuit de la stat iar altii baga zeci de mii de euro in tratamente sofisticate si nici cu investitie nu traiesc, asta numesc eu interventie Divina.
Dar pretul platit luand medicamete vei vedea ca este mic comparativ la cum te simti acum! Eu zic nu numai ca dupa tratament vei avea prietena (asta ti-o pot promite ) dar vei fi un om placut tie insuti, deci te vei simti bine in pielea ta.
In lipsa unui tratament, degeaba apar toti vorbitorii cum ca la psiholog sa mergi sau sa te rogi lui Dumnezeu, nici Dumnezeu nu te ajuta sa te vindeci daca nu te lupti, EL zice sa mergi la medic caci medicul care iti prescrie un tratament corect are HAR de la EL, acesta este motivul pentru ca unii suntem inzestrati sa fim medici buni profesionisti iar altii sudori profesionisti pentru ca tot Dumnezeu ne da un HAR, la fel cum adesea auzim de medici care nu au habar,au ajuns fie prin pile fie prin noroc, deci aceea nu vor trata bine pacientii niciodata pentru ca in primul rand nu au HAR de la Dumnezeu.
Pe de alta parte pana in luna ianuarie tine-te tare nimic sa nu te doboare, sa nu ai ganduri suicidale si nimic rau sa-ti faci, fii pe linia ta de plutire buna rea cum este ea, asteapta pana ai tratament si ai sa vezi schimbari majore in viata ta.
Referitor la faptul ca zici ca esti nu prea carismatic si nu prea frumos, dar crezi tu ca toti astia care au iubita, sotie, amanta sunt frumosi si carismatici? crezi ca toti arata ca Alain Delon in tinerete? NU.
Crezi ca toti care au succes la femei sunt barbati din modeling? NU.
Tine si de gusturi, femeile sunt si ele unele mai urate altele mai frumoase, unele mai destepte altele mai putin destepte, unora le plac baietii batausi altora cei linistiti, unora le plac timizii altora tupeistii, stai frate linistit ca sigur exista o persoana pe gustul tau care sa te placa la randul ei asa cum esti.
Viata nu are o reteta generala, unii traiesc altii mor unii se nasc crestini altii pagani, unii se casatoresc altii nu, unii lasa ceva in urma lor (crearea unor vaccinuri, descoperirea unor noi elemente chimice, inventii etc) altii nu realizeaza nimic. In final toti se numesc oameni, asa ca de ce tu sa nu fii OM?
Unde Dumnezeu a lasat boala a lasat si leac!
Psihiatrul mi-a recomandat să merg la psiholog, LOL!
Am fost deja la psihiatru de două ori. mi-a dat niște pastile, dar nu se simt, sincer.
Adică nu mă ajută prea tare pastilele.
Oricum acum, în momentul de față sunt mai bine decât ieri dimineață când am postat întrebarea.
Cred că voi avea o prietenă curând? probabil că nu, dar voi încerca să mă dezvolt și să ajung la cea mai bună versiune a mea... fie ce-o fi; cu sau fără prietenă.
Nu pot să fiu neapărat optimist pentru că nu am de ce, dar voi încerca să fiu mai sociabil, deși îmi va fi greu.
Șansele ca o fată de care-mi place să mă placă sunt cam mici deoarece populația feminină din România cu ochi albaștri este relativ redusă și asta din start îmi distruge șansele, dar voi încerca chiar și cu fete pe care nu le găsesc deloc atrăgătoare, cred.
Vreau să spun... trebuie să mă mulțumesc cu ce pot culege până la urmă.
Momentan vreau să duc o viață mai sănătoasă și după vedem!
Nu stiu ce sa-ti sugerez. As putea sa-ti sugerez multe si in zadar.
Treaba e sa nu te mai invinovatesti pentru asa ceva. Zi mersi ca esti sanatos fizic. Faptul ca te simti invalidat social si ai impresia ca o gagica ti-ar umple tie un gol e doar o iluzie si o minciuna in care crezi tu.
Asa suntem toti "educati" (spalati pe creier) sa credem ca daca pana la varsta X n-ai realizat Y lucru atunci esti esuat.
Societatea nu da doi bani pe fericirea ta personala. Baga la cap.
Incearca sa te redescoperi pe tine, sa faci ceea ce iti place in viata. Pentru ca, serios, duci lipsa de introspectia asta. Esti mult prea fixat pe ideea ca "sunt un ratat pentru ca n-am prietena si toata lumea are". Asemenea mentalitate toxica nu te va mai scoate niciodata din starea asta de mizerie sufleteasca. Ratiunea este prietenul tau, mai ales instinctul care iti spune cand alti "dudes" iti vor numai "binele".
Tie nu-ti trebuie o relatie pana nu te pui pe tine la punct. Si foarte probabil si potentialele partenere o sa observe asta si de aceea foarte probabil vor dori sa te evite. Nu e de datoria nimanui sa te ajute/repare pe tine, la fel nici datoria ta nu e fata de altii. E un concept gresit care este promovat intr-un mod mai mult comercial in societate prin ideea de "jumatate". Nu exista jumatati. Exista doar intreg sau defect, in experienta mea.
Stai linistit, nu faptul ca esti saracut, uratel si tembel te dezavantajeaza, ci faptul ca TU CREZI ca asemenea lucruri te dezavantajeaza si nici nu incerci vreun remediu. N-ai incredere in tine. Invata sa ai. Invata sa te apreciezi si sa te iubesti pe tine. E genul de egoism bun care iti lipseste. Si chiar e bun atat timp cat nu-l extinzi in aroganta sau victimizare. Si tot pe ideea asta inveti si pe ce oameni sa pui ochii. Uneori aspiri la persoanele nepotrivite din start si iti vor face si mai mult rau, tu fiind vulnerabil in acest sens. Si mai ales sa crezi ca trebuie sa depui tu vreun efort imens pentru a obtine simpatia cuiva. NU. Cine te place cu adevarat nu trebuie sa iti ceara nimic.
Vezi ca daca te duci la psiholog tot aia iti va spune. Traim intr-o lume tot mai plina de consumerism, materialism, ipocrizie, superficialitate...iar tu esti foarte vulnerabil la asemenea stimuli fiindca in momentul de fata esti exploatat pentru insecuritatile tale. Trebuie sa inveti sa te axezi pe dezvoltarea personala inainte de orice altceva. Retine ca societatea nu-ti vrea binele oricat iti vinde alte false idealuri si iluzii care te deprima pe tine inutil.
"Șansele ca o fată de care-mi place să mă placă sunt cam mici deoarece populația feminină din România cu ochi albaștri este relativ redusă și asta din start îmi distruge șansele, dar voi încerca chiar și cu fete pe care nu le găsesc deloc atrăgătoare, cred."
>>>>> ochi albastri
>>>>>Uncaught exception on line 13 near "distruge sansele".
"Nu am ce să discut cu o fată, mi se par foarte plictisitoare și de regulă când aud fetele sau femeile vorbind chestii de-ale lor mă apucă somnul."
Pe toti ne apuca somnul daca luam in serios discutiile lor despre machiaje. Ce poti face e ori sa nu ajungi in situatia respectiva, adica sa fii barbat si n-o sa simta nevoia sa vorbeasca cu tine ca si cu o PRIETENA, nu un PRIETEN, sau sa participi la discutie si enjoy your time.
Ar trebui sa iti lasi standardele mai jos si sa accepti o grasa sau o urata sau o stramba.
Degeaba,te amagesti singur, du te dar o sa aungi pana la urma la psihiatru si te va umple de antidepresive si o sa fii dependent toata viata. bucura te ca ai un job, casa si lasa gagicile o sa vina pana la urma cineva, se poate trai si fara atata ca nu o ai o familie a ta, copiii tai.Ti am mai zis ca eu am peste 30 si nu am avut si sunt destui in situatie nu e cazul sa dramatizezi atata
Gândești exact ca un prieten de al meu sau, ma rog... Fost prieten pentru că l-am exclus de la prieteni. Acum vreo două luni l-am încercat să văd cum gândește. L-am întrebat ce este prietenia pentru el si l-am pus sa caracterizeze doi-trei prieteni pe care ii are. Și pe mine mă considera prieten, dar el nu a știut să mă caracterizeze. El care mereu se lauda ca are 200 de prieteni, uite că pe nici unul nu a fost în stare sa caracterizeze. Partea cu "200 de prieteni" știam ca e minciună tocmai pentru asta l-am și testat. Când l-am întrebat "tu de ce îți faci prieteni", el mi-a răspuns că "din plictiseala". Adică sa te împrietenești cu cineva din plictiseala, sa latri ca "tu ești cel mai bun prieten al meu" când el nu știe ce înseamnă prietenia cu adevărat. Acesta este caracterul omului inmatur care nu are sentimente. Doar se folosește de oameni pentru a-și petrece timpul cu cineva fără a pune și suflet. Te folosește ca pe o jucărie, apoi te arunca la gunoi. Excat ca el gândești și tu. Simțindu-te singur cauți alinarea în bratele unei femei. Dar tu oare vrei sa te implici emoțional sau numai sa stai în preajma ei deoarece te simți singur?