Buna.In fiecare an mi-am petrecut Craciunul cu cei dragi si asa voi face si acest an:-Xdesi Revelionul il petrec la o prietena, Craciunul va fi mereu langa cei dragi.
In ajunul Craciunului acasa cu familia, in urmatoarele zile la colindat la fete iar pe urma ramane revelionul pentru cabana/pensiune cu bairamuri si alte distractii.
Pai...in ajun oi merge lac olindat impreuna cu prietenii insa Craciunul o sa il petrec acasa cu familia la fel cum fac in fiecare an...e o traditie de familie sa spun asa ca in ziua de craciun sa fim impreuna sa ascultam colinde sa mancam dulciurile delicioase ale mamei si sa avem o atmosfera calda. nu o sa renunt prea curand la traditia asta si cu siguranta o sa o aplic atunci cand o sa imi intemeiez o familie. tu cum iti petreci Craciunul?
Cu cei dragi.
Ma bucur că apreciezi atmosfera caldă din familie!
Frumos, nu renunţa niciodată la căldura Crăciunului din familie.
Buna sincer o sa imi petrec Craciunul la fel ca in toti ceilalti ani acasa, alaturi de familie si de cei dragi. Unde este mai bine ca si acasa
Multumesc si ai dreptate asta e Craciunul de mic faci Craciunul cu familia si o faci pentru totdeauna alături de cei dragi.
Craciunul e pentru familie ne aduce pe toți la un loc ca o tradiție si suntem toți fericiti.
Daca de Crăciun ai face sex cum a zis unul te-ai simți mai bine decât sa fi cu familia ei bine răspuns meu e nu!
Si cand e zăpadă mai faci un concurs ceva, bulgari.
Ps:încă sunt la școala dar totul va fi exact cum am spus fiecare Crăciun alături de cei dragi!
Si ii felicit pe cei care gândesc la fel ca mine.
Dar acum am o întrebare pentru tine Diabla.
De ce ai așteptat un an sa dai FUNDA cand aveți răspunsuri mult mai elaborate decât răspunsul meu si tot de acceeasi părere?
Dar oricum multumesc si te felicit si pe tine ca petrece Craciunul alături de familie!
E dragut in familie dar eu prefer sa imi aiu familia si sa mergem la Ski-Sti ca ai promis ceva :-p.Sa nu te faci ca ploua .Te astept pe Partiieee:-p!