anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare. Cum o să vă petreceţi Crăciunul în acest an? Preferaţi un Crăciun acasă alături de cei dragi... sau la bairamuri, ski, diferite pensiuni? happy

Răspuns Câştigător
| Piratul10 a răspuns:

Craciunul il voi petrece mereu alături de cei dragi!

25 răspunsuri:
| Zatharra a răspuns:

Cu familia.

| OtipaOarecare a răspuns:

Buna.In fiecare an mi-am petrecut Craciunul cu cei dragi si asa voi face si acest an:-Xdesi Revelionul il petrec la o prietena, Craciunul va fi mereu langa cei dragi.

| UnCorpSanatos a răspuns:

In ajunul Craciunului acasa cu familia, in urmatoarele zile la colindat la fete iar pe urma ramane revelionul pentru cabana/pensiune cu bairamuri si alte distractii. happy

| daniella9805 a răspuns:

Pai...in ajun oi merge lac olindat impreuna cu prietenii insa Craciunul o sa il petrec acasa cu familia la fel cum fac in fiecare an...e o traditie de familie sa spun asa ca in ziua de craciun sa fim impreuna sa ascultam colinde sa mancam dulciurile delicioase ale mamei si sa avem o atmosfera calda. nu o sa renunt prea curand la traditia asta si cu siguranta o sa o aplic atunci cand o sa imi intemeiez o familie. tu cum iti petreci Craciunul?

| Ecea a răspuns:

La un bar...
Niste bautura, eventual si niste sex, apoi somn.

| anss23 a răspuns:

As vrea sa-l fac cu prietenii dar stau, ca de obicei, acasa cu familia.

| h3r a răspuns (pentru daniella9805):

Cu cei dragi.
Ma bucur că apreciezi atmosfera caldă din familie!

| h3r a răspuns (pentru OtipaOarecare):

Frumos, nu renunţa niciodată la căldura Crăciunului din familie.

| h3r a răspuns (pentru Ecea):

Foarte fain... distrează-te.

| MasterOfDisaster a răspuns:

Buna.
Eu imi voi petrece Craciunul cu familia, ca de obicei happy.

| h3r a răspuns (pentru MasterOfDisaster):

Cel mai frumos happy!

| TomaSorinel1974 a răspuns:

Ajun coindat craciun cei dragi

| mihaelaa18 a răspuns:

Bunahappy sincer o sa imi petrec Craciunul la fel ca in toti ceilalti ani acasa, alaturi de familie si de cei dragi. Unde este mai bine ca si acasahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu prefer alaturi de cei dragi si tot timpul o sa-mi petrec Craciunul alaturi de parinti si ruderaised eyebrows

| h3r a răspuns (pentru mihaelaa18):

Că bine zici happy

| mihaelaa18 a răspuns (pentru h3r):

Dahappy

| h3r a răspuns (pentru Piratul10):

Pentru că asta înseamnă CRĂCIUN!
Bravo, mă bucur că deși suntem pe timp de vară ai răspuns la o întrebare legată de Crăciun!

Toți așteptăm Crăciunul și să fim alături de părinți...

| Piratul10 a răspuns (pentru h3r):

Multumesc si ai dreptate asta e Craciunul de mic faci Craciunul cu familia si o faci pentru totdeauna alături de cei dragi.
Craciunul e pentru familie ne aduce pe toți la un loc ca o tradiție si suntem toți fericiti.

Daca de Crăciun ai face sex cum a zis unul te-ai simți mai bine decât sa fi cu familia ei bine răspuns meu e nu!
Si cand e zăpadă mai faci un concurs ceva, bulgari.

Ps:încă sunt la școala dar totul va fi exact cum am spus fiecare Crăciun alături de cei dragi!

Si ii felicit pe cei care gândesc la fel ca mine.

Dar acum am o întrebare pentru tine Diabla.
De ce ai așteptat un an sa dai FUNDA cand aveți răspunsuri mult mai elaborate decât răspunsul meu si tot de acceeasi părere?
Dar oricum multumesc si te felicit si pe tine ca petrece Craciunul alături de familie!

Nu am pus întrebarea pentru a premia pe cineva, și au fost răspunsuri sincere într-adevăr, dar pentru discuție. Sau poate că așteptam ceva mai mult...iar răspunsul tău m-a impresionat happy.

Mulțumesc și eu!

| Piratul10 a răspuns (pentru h3r):

Multumesc pentru ca tea impresionat si nici eu nu am pus întrebarea doar ca sa primesc FUNDA si ca sa ajut.

Multumesc încâ o data!

Toate cele bune!

| Danysan a răspuns:

E dragut in familie dar eu prefer sa imi aiu familia si sa mergem la Ski-Sti ca ai promis ceva :-p.Sa nu te faci ca ploua laughing.Te astept pe Partiieee:-plaughing!

| h3r a răspuns (pentru Danysan):

Haaaaaaa! tongue Tu unde-ai dispărut?

| Danysan a răspuns (pentru h3r):

Hmm nu cred ca am disparut dar cred ca imi era dor de unii de pe aici :-p.Cucu Bau :-plaughing.

| h3r a răspuns (pentru Danysan):

Cucubica!