Nu vad de ce mi-ar pasa ca sta pe x sau y. Daca nu are chef de vorbit noapte buna si aia e. Nu is politia sa ii zic cat sa stea pe telefon.
Săraca... Ce stresant poți să fii, normal că îți zice noapte buna sa o lași naibii in pace sa respire și ea doua minute. Te porți de parcă e câinele tău, nu iubita. Și eu adorm citind, altfel nu pot.
Daca as avea un stresat ca tine pe cap as albi in doua zile și te-as duce la mamă-ta de mana, sa te ia și să facă borș cu tine.
Sper că ești troll că mă uimești cu fiecare întrebare pe care o pui.
Daca nu ești troll, ar trebui sa te vadă un psiholog.
Daca faceti de-astea aveti in puii mei 12 ani... sau la nivelul ala va aflati, mental.
Frate aveti 12 ani? Serios acum, ce e cu penibilitatile astea? N-as sta in viata mea cu un barbat care te controleaza cand te pui la somn ) cred ca ai probleme la cap. In 2019 ai zis ca aveai 23 de ani, deci acum ai 26. E grava treaba.
A respirat, ca nu ne scriem Non Stop, își face și ea treaba ei una alta. Da de ce dracu sa zici ca faci una și tu faci alta, urăsc chestiile astea prefer adevarul decât minciunile astea de 2 lei. E greu sa zică eu mai sta sau vrea sa se uite?
Nu înțeleg ce ar fi de făcut. Vrei sa te iei de ea sau sa o bati că stă pe tiktok, nu înțeleg întrebarea nimeni nu adoarme cum pune capul pe perna
Pai ba frustratule, tu esti ala disperat ca iubita ta sta pe Tik Tok dupa ce ti-a zis noapte buna si vii pe TPU facand pe gelosul. Auzi cica "Eu dacă o întreb și imi zice ca s-a băgat la somn când de fapt ea a mai stat imi bag picioru in ea relație" / "Prefer adevarul decat minciunile astea de 2 lei". Calmeaza-te ca nu e proprietatea ta. Daca sta pana dimineata sa se uite la filme, ce faci? Te duci la Access Direct sa o acuzi ca e o mincinoasa notorie? )))
Exagerezi. Nu e nicio mare minciună. Și eu zic noapte buna și apoi îmi amintesc de o chestie și caut pe Google și mi s-a mai dus o ora. Ar trebui să-mi zgâlțâi prietenul, să îl anunț că m-am trezit? Dar poate vreau sa stau și eu singura cu gândurile mele. Ești absurd.
Daca ai traume nu ar trebui sa fii intr-o relatie. Ar trebui să îți iei timp și să le vindeci. Nu sa traumatizezi alt om din motive puerile.
Bagăți piciorul
vin acum autocare cu ukraienience
de ce să te chinui alături de o ne recunoscătoare
când poți să iei pe una care să îti pupe și picioarele pentru o farfurie de mâncare și un acoperiș deasupra capului
Habar n-ai sa distingi intre ce inseamna minciunile adevarate si prostioarele astea. Fata are o rutina inainte de somn care nu te implica pe tine, adica vrea sa stea putin pe Tik Tok, la fel cum altii in comentarii ti-au explicat ca si ei stau pe net sau citesc o carte inainte de somn chiar daca le-au spus prietenilor ca se culca. Saraca fata se va culca eventual asa ca nu vad UNDE E MAREA MINCIUNA. Esti absolut aberant si ai nevoie de cineva care sa te trezeasca la realitate. Cum a zis Pnin, daca ai traume mai bine stai singur o perioada, decat sa o traumatizezi pe fata asta cu aberatiile tale. Daca te doare in pix de femei atunci de ce esti atat de afectat de ce spune iti fata asta? Hotaraste-te.
Pai problematic e ca te lasa sa (nu) adormi si el se culca, in loc sa faceti si voi o treaba...
Nici noi nu suportam bărbații violenti, crizați, bolnavi la cap, dar ca sa vezi, numai 1% sunt normali, restul vă plângeți că aveți parte doar de panarame care va mint.
Le meritați. De oameni ca voi, care crizati pentru 30 min de tiktok chiar merita sa te ascunzi că altfel ești ca un câine în lesa pe lângă el. Esti periculos. Îi urez iubitei tale multa minte.
Știe ce gândești și ce intrebari pui aici?
Pentru că ai comportament de om bolnav. Ți-ai citit vreodată întrebările cu voce tare?
Nu știu cum să-ți zic, dar ești gay, prietene
Mai bine nu o mai îndobitoci pe fata aia și du-te încearcă să te mai descoperi, că nu ai gândire de heterosexual
Nu prea îți place adevărul la cum ai reacționat
Ce preferai să auzi?
Că te înșală cu Cristi hope!?
Lasa-l ca un caz pierdut. E un smecheras care a umblat numai dupa minore virgine, are grave probleme de control si gelozie, si isi varsa nervii pe saraca fata. Acum o luna se plangea ca ii raspunde greu la mesaje (in conditiile in care ea era ocupata cu scoala de soferi), si se criza ca a prins-o dand like altor baieti. Si in anii anteriori avea fix aceleasi probleme cu toate iubitele.
Trebuie sa se uite in oglinda si sa vada ca problema e la el. de ce are geloziile astea? ce il face sa se simta asa? cum poate trece peste acest hop in relatie?
Oamenii de aici incearca sa-l trezeasca la realitate.
Cum ar zice faimoasa Jenny Curran: run forrest run!