Blochează dracu, 3 fete am avut peste 18 ani virgine, fosta la 19 ani am făcut-o femei și actuala la fel tot 19. Nu taranci și proaste ca voi. Fete de la medicina nu pielea ****
Nu degeaba sunt foste și actuala o sa fie, nicio femeie normala nu ar sta cu așa om, numai una terminată psihic.
Vrei virgine sa le prostești că ești bun și să se mulțumească cu putin, că îți știi nivelul, altfel nu tinteai așa jos
Daca nu știu că poate fi mai bine, rămân, nu?
S-o crezi tu, gayutzule
As urmari ce urmareste pe TikTok. Daca te-a trimis la somn, e ceva dubios acolo. Asta daca nu cumva stai pe capul ei toata ziua, astfel avand nevie si ea de un pic de spatiu personal.
Treaba care o are de facut "maine" va fi sa doarma linistita. Despre baieti, imi dau seama ca acolo au corpuri mai bune de vazut, dar la fete, de ce va suparati voi ce vad alea mai important? Daca are o relatie cu netul, mai importanta si te minte, e vina ta ca n-o poti dezlipi de el. Deci eu ca fata trecand prin asa ceva, nu ma puteam opri din plans, ca era singuru tip care ma baga in seama, si in fiecare seara termina el relatia, si toata noaptea imi ceream eu "scuze" cu saptamanile. Parerea mea e ca baiatul e superior intr-o asa siuatie.
Sigur, daca sta pe ticitoaca aia nenorocita in loc sa doarma, e motiv "serios" sa iti bagi piciorul in ea de relatie, si sa ii faci un serviciu ei, ca scapa de un ratat ca tine... gg
Iubita ta vrea Sx, dar de la tine tot poate astepta...
Asa ca, acum se refugiaza pe net, maine la altul.
Ce probleme va inventați unii. Ești stresant pentru ea, las o mai moale ca nu toți suntem roboti. Faptul ca mai sta puțin pe net înainte sa doarmă efectiv e fix problema ea, asa putea sa ți zică ca se pune la somn dar ea sa stea pe wc juma de ora, ar fi culmea sa-ti dea raportul atât de detaliat
Si ce mai stai cu una care te minte? Out cu ea, alta la rand.
Ca asa cum te minte cu asta, te va minti si cu altele cu prima ocazie.
Si daca te minte inseamna ca nu te iubeste, deci de ce ai sta cu cineva care nu te iubeste?
Te minte ca nu cumva sa stea cu tine alea 30-40 minute, deci nu te prea place. Si zice ca se baga la somn ca sa nu vrei sa stai cu ea timpul ala.
Deci la masuri, nu fi prostul ei. Nu are nimic importanta decat ca te minte, si asta conteaza.
Daca era sincera zicea "acum doresc sa stau si eu 40 min pe tiktok, te rog sa ma lasi ca e pasiunea mea", si era altceva, nu exista justificare sa te minta.
Nu e vb de asta, e vb ca-l minte, si daca il minte, atat conteaza, trebuia sa zica clar ca sta pe tiktok ca ii place si vrea 40 min sa stea inainte sa se culce, si era okey.
Si daca sta pana dim la filme sa zica ca face asta sincer, nu sa minta.