Haide ma, ca la 2 muieri care le-ai avut si tu in ultimile 2-3 luni, nu esti tu afemeiat, doar un tinerel in calduri care s-ar sexuii cu oricine ii pica in mana.
Mai acum cateva luni plangeai pe aici ca nu agati nimic, ai uitat?
Și cum se poate scăpa de acest obicei! Nu am zis cu 2 femei în același timp, mă refeream odată una, iar cealaltă după ceva timp!
Insurandu-te, asa scapi de alergatul dupa femei.
Ori cauta-ti o fata de varsta ta si iubiti-va, pana ajungeti la casatorie, ca umblatul cu muieri maritate sau "prostituate" nu-ti ajuta la nimic, dimpotriva, te mai trezesti si plin de BTS-uri.
Mie imi plac mai mult femeile mature decat pustoiacele de 20-25 sa zicem. Ca alea nu stiu ce vor. Azi sunt moarte dupa tine, mâine li se schimba hormonii si vor pe altul pe care îl considera mai dragut sau mai " smecher". Eu cand am avut 34 de ani m-am combinat cu una de 22. Eu prost ca m-am bagat in relație cu un copil. Stiu un barbat de 43 de ani cu cuna de vreo 25-26. Ce este drept ăla sta bine si la toate capitolele. Este si frumos si casa si job. Si mai stiu pe unu care are 25 de ani si sta cu o femeie de 36 de ani. Dar femia este smecheră, si stilata si job bun si arată si bine pentru vârsta ei. Îl ține pe ăla ca pe un prinț. Din experientele mele, ca eu am stat si cu puștoaice si cu femei mature, zic ca mai bine cu 30+. Si sa îti mai zic o chestie : barbații se maturizeaza mai greu din punct de vedere intelectual decat femeile, asa este femeile sunt mai calculate ca barbatii. Dar din punct de vedere emotional femeile se maturizeaza mai greu ca noi. Si de aia vezi pustoaice de 20-25 care viseaza la fat frumos.
Foote frate tot ce prinzi nu ierta că vremea p.i trece! Astea mature și pe mine mă atrag.
Eu zic ca ti faci griji degeaba.esti pe. drumul bun.da i inaintr cu tupeu..sa nu ajungi la senectute sa ai regrete.Carpe diem!
Ce esti fa o baba de 70 cu imagine de profil robot ai?
Mi e greata de tine nici nu stiu cum de te suporta altii sa te vada ca un **** bagat peste tot
Nici macar nu esti un om exemplar de ascultat sau de urmat
Vezi ti de realitate poate te trezesti si iti mai dai seama de ce ai mintit sau ce e real sau fals
Nu ai ce cauta pe site ul asta esti foarte periculoasa
Cineva ca tine nu are ce cauta pe un site de idioti de pana in 20 de ani!
Multi trebuia dar normal idiotii sunt la conducere detin tot digital de la lucruri materiale
D-aia idiotii fac ce vor au tot ce vor stau iar ce i destepti talentati maltratati
Un site de rahat ca asta nu mă mira ca o curva ca tine inca comenteaza aici