| laudima22 a întrebat:

Salutare, de la un timp am o problemă. Cred ca sunt afemeiat, adică îmi plac mai toate femeile, am fost cu două mai mature, acum ceva timp, după iar m-am întâlnit cu una dintre ele. Deși ea îmi spusese sa o terminăm definitiv fără întâlniri, eu am insistat până a cedat. Ma duceam seara pe la ea o luam de acasă, ne plimbam cu mașina, mâncam ceva, o prăjitură, un suc etc. Nu conta cat era ceasul putea sa fie și 12 noaptea eu o sunam sau îi dădeam mesaj sa ne întâlnim, iar ea venea, îmi spunea că ea nu vine, că e târziu nu știu ce dar într-un final tot venea. Înainte nu eram așa, acum ce se întâmplă nu îmi dau seama. Legătura o mai țin așa dar nu mereu cu una dintre ele, o doamnă, pe WhatsApp mai ne salutăm una alta, dar atât. Dar nu știu ce să fac să mă focalizez pe una de vârsta mea, de 24 ani. Mama și-a dat seama și i-am spus de situație și mi-a zis că ce fac, fac greșit. Ea și-a dat seama imediat, dar m-a mai lăsat așa o perioadă de timp. Si ulterior a aflat și tata, tata nu mi-a zis mai nimic, nici nu îl interesa. E bărbat, dar mama era surprinsă de ce fac eu. Ce sa fac eu in această situație? Am fost și cu una de vârsta mea 2 ani, dar ulterior după ce ne-am despărțit m-am focalizat pe alte treburi, pe care le văd eu că nu îmi fac cinste, nici mie, și nici familiei mele! Nu sunt eu, vezi Doamne un Casanova sau ceva, sunt un om cu frică de Dumnezeu, liniștit la locul lui, dar ceea fac nu îmi place. Total este adevărat din ceea ce spusai mai devreme, nu pot minți, mă vede Dumnezeu. Totuși. Mulțumesc!

32 răspunsuri:
| gabriela2201 a răspuns:

A innebunit lumea de la explozia netului si a app-urilor de comunicatie.
Ce sa faci? Sa te abtii de la a te intalni cu femei mai in varsta decat tine.
Posibil nu le alegi bine pe cele de varsta apropiata cu tine.
Daca zici experienta te atrage-poate, dar experienta lor e a lor, nu te ajuta.
Vrei sa dai peste una de care nu mai scapi?

| gaminator a răspuns:

Daca iti doresti sa faci o familie cel mai probabil la varsta asta ar trebui sa cauti de lucru, ai nevoie de stabilitate financiara cat de cat, daca vrei sa ti iei femeie trebuie sa se simta in siguranta cu tine. Oricum la tine nu e asa mare problema, ai 24, de la 30 ar trebui sa te ingrijorezi serios cu privire la asta, barbatii au in genere fertilitate pana la o varsta mai indelungata decat femeile.